|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
2.8.2008 23:24:10   
sunny24
cita, tako fajno pupiko maš? Lepo je take stvari brat!!!

Kaj kej počnete? Zdej sem poslušala z AS, pa nism nč slišala, ker je zraven tolko zvokov, kot da bi se voda pretakala. Prov ušesa bolijo! No, srčka je slišat, sam ne morem v miru poslušat...Pa na njihovi strani piše, da je slišat sam srce, ne pa še ostalo kolobocijo, ki se dogaja po črevih...Komu kaj jasno?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.8.2008 9:24:21   
jutro,

ja res je zlata naša punca no sej ima svoje muhe je stara 9 pa jo že tko mečeuser posted image user posted image amak drugač pa fulll pozorna...no sedaj pa grem hiter po tuš potem pa do mame mojega spet ne bo doma gre delat jaz pa da ne bom sama grem mal k mami seveda kolilo pa še kakšno dodatno razvajanjeuser posted image user posted image uživajte...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.8.2008 11:56:02   
Katjusa
Punce pozdravljene.....

Sunny verjetno se  sliši premikanje tvoje pikice po plodovni vodi nekje sem brala da se ti tud fajn sliši....

cita kam pa je šla hčera na morje? a v kolonijo? jst bi tud šla pa sem prestarauser posted image user posted image user posted image user posted image no sej bi šla s šotorom tud pa moj nima in verjetno letos ne bo mel dopusta k je službo menjal.... sicer malo sem že bla sam jst mam rada večkrat po malouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ful je vročina danes.... tak da mi se že skrivamo v stanovanju in klimo lavfamo kr drgač bi zdej lahko že jajce pakli na hrbtihuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo nedeljo vam želim in uživate kar se da:)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.8.2008 12:00:08   
Ajvy
Cita....user posted image user posted image user posted image  namesto tvoje pupe....da ti ne bo prehudo...

punce...lepo nedeljo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.8.2008 12:13:04   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita kam pa je šla hčera na morje? a v kolonijo? jst bi tud šla pa sem prestarauser posted image user posted image user posted image user posted image no sej bi šla s šotorom tud pa moj nima in verjetno letos ne bo mel dopusta k je službo menjal.... sicer malo sem že bla sam jst mam rada večkrat po malouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne z atijem je šla na morje ne daleč ampak važno je da gre in da preživi počitnice kar se da aktivno in zanimivo...sej tud mi ne gremo letos ker je tud moj službo menjal in bomo letos kr doma pa še v bolniški sem tako da bomo počakal na drugo leto ko bomo šli vsi 4...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo še lepše...

lepo nedeljo punce...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.8.2008 12:14:42   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Cita....user posted image user posted image user posted image  namesto tvoje pupe....da ti ne bo prehudo...

punce...lepo nedeljo....

HVALA sej se slišiva po ne vem kulkrat ampak sej veste...

lepo nedeljo pa se hladite kolikor se le dauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.8.2008 12:15:21   
glen
dobro jutro pupe?
Kako ste kaj?
Meni je spet slabo,sem lačna ko pa jem mi rata še bolj slabo,samo lačna pa nebom, raje trpim slabost kot lakoto.user posted image
Pa gresine in lahki tamar jem,ker drugega itak zjutraj neprenesem.
Ena izmed vas je napisala da poleg tega da ji je slabo(za bruhat)ji je tudi slabo v tem smislu da skoraj zgubi zavest.
Katera je to?Mam par vprašanj?
Lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.8.2008 16:23:56   
Aniboy
oj! spt js. A ve katera kam naj grem po cunje, k mi je že vse preozko? kar sm po netu brskala ni nič, La Vie ma pa take cene, da te kap.aja, katera gre rodit v Lj?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.8.2008 16:29:56   
sunny24
Vam da ma HM ugodne cene. V LJ je menda nosečniški oddelek v Supernovi na Rudniku. Če ni tako, naj me kira popravi.

(odgovor članu Aniboy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.8.2008 17:47:41   
cati
Danes pa zatišje tu gor. Cita naj ti čas brez pupe čimprej mine.
Jaz pa še dvakrat spat potem pa na nuhalno. Komi čakamuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.8.2008 17:56:53   
tk sem jezna ker se mi tole ponavlja že sedaj neki časa in vidim da se bom mogla temu odpovedat a vete čemu popoldanskemu spancu sedaj pa res ne vem kaj naj...kadar popoldne dremam pa če tudi samo 10 minut ko se zbudim mi je nenormalno slabo...user posted image user posted image user posted image

jaz pa grem še enkrat spat pa grem na kontrolo k G...komaj čakam da vidim kako je naša pikica na NS pa bo treba še še čakat jo imam šele 21.08...še malo potrpi pa bo sej gredo dnevi se mi zdi da kr hitro al se men samo zdi??držim pesti da boš prišla z samimi lepimi novičkamiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.8.2008 18:23:07   
sunny24
Meni se pa danes tako vrti, takoj ko vstanem, mam vse belo pred očmi, pol pa rajši kar ležim. Pomojem mama pritisk full nizek...no, ga mam že tako al tako od zmiri. Pa mal slabo mi je na obroke...ni lih neki fajn dan danes...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.8.2008 18:29:20   
ja res ja meni je sedaj bolje sem mogla pač it školjko objetuser posted image user posted image malo in sem sedaj tako rečeno vredu...sunny le počivaj raje če se ti malo vrti da ne padeš kjeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.8.2008 19:27:04   
Katjusa
Cita uspešen pregled ju3user posted image user posted image user posted image user posted image ob mkolkih pa maš, da te ne bomo čakale:)
Cati ti pa tud fino opravi na NS v torek, pa da ne pozabiš takoj poročila napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je pa dons tako šravfalo da nisme vedla če se kej po črevah dogaja al so to kaki drugi krči.... me je kr ornk skrbelo pol sem pa šla 3x na wc in je blo vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mela tak štoflc.... pol k se je pa odprlo pa driskauser posted image user posted image user posted image pa sam da sem se spucala sem mela že par dni napet občutek sicer na blato sem hodla sam ful po malo.... no pa sem dons vse not spravla....

Tak komi čakam, da mine to poletje in da pride tam ne vem nekje november začetek decembra ko bom šla na lov za otroško opremouser posted image user posted image user posted image se mi tak vleče tole poletje se mi zdi da se je zdej že tretič avgust začeluser posted image user posted image user posted image user posted image .... zdle sem vidla v torek mam pa posvet na zavodu za zaposlovanje..... ji bom rekla nej me zdej ne kličejo sej kdo me bo pa zaposlil v nosečnosti?..... škoda časa in denarja da se tja vozim.....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.8.2008 20:18:27   
sunny24
Joj punce, se opravičujem, sam prej sem bla tolk boga, da nisem niti prav vsega prebrala. Tko da, vam želim uspešne preglede!!!

Me je en komar piču direkt gor na tattoo in me srbi ko user posted image , pa se nočem preveč praskat....

Ja, pa ta naš user posted image  je en tak lump. Se je prekotalil na drugo stran trebuha, jst sem ga pa iskala tam, kjer je bil ponavadi. Se mi je mal skril...Lupmek mali! No, sam da je tam, kjer mora bit in da mu user posted image  bije 160 na uro, pa ne bo bodoča mamica nič jezna...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
3.8.2008 21:07:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.8.2008 7:30:44   
Urša08
Ojla!

Samo poročam, da smo prišli z dopusta. Bilo je super, samo prekratko. Za nazaj še nisem prebrala, tako da se kasneje še kaj oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.8.2008 7:37:12   
Ajvy
jutro punce....

jst sem šel vstala pa sem čist zanič...to ne morem verjet....upam, da boste super duper opravile na pregledih....poročila so obveznauser posted image .

lp, spet bo vroče za znoret....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.8.2008 8:09:15   
Vesnozaver
Pozdravljene!

Po dolgem dopustu se vam spet pridruzujem. Tako kot Ursa08 se nisem utegnila prebrati vsega, kar ste v tem casu napisale.
Trebuscek ze raste, vse premalo, sem ze kupila dvojne nosecniske hlace. Madonca, kaksen buscek sele bo...;)) ampak komaj ze cakam, da bo se vecji, da bo res vidno, da sva dva!:)
Pa se za dopolnitev mojih podatkov: PDP 16.2., to je moja prva nosečnost, drugi pregled imam 11.8. , nuhalno svetlino 9.8., stara sem 27 let.

imejte se lepo!

Vesna

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.8.2008 8:15:30   
boma2
Pozdravljene vse srečniče user posted image .. :)

Tudi jaz sem med njimi, rok poroda 25.2.2009, če bo vse ok...
Nuhalna pa 13.8.2008 v Dravljah.. Upam, da bo vse ok...
Rodila pa bom po vsej verjetnosti v Ljubljani, čeprav me Postojna full mika...

A je bila katera že tam in ima dobre izkušnje... :)

V glavnem počutje moje je kar dobro, razen kadar mi je malo slabo,... Sem pa zelo občutljiva na vonjave čistil, da mi je kr user posted image ... Ampak bo že upam, da bo to šlo mimo...

Sicer pa čist drug občutek, kot pri prvi nosečnosti...
Imam hčerko, ki bo stara 4 leta... čez en mesec.. :)

Držim pesti za vse, da bo to dobra nosečnost in zdrava do konca... :)

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.8.2008 8:53:36   
Shuka
  user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost       

user posted image
01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     1.7.
user posted image 02.2.  smokvica72
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8. (3. pr.)24.07. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     15.7. 
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)     23.6.
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
24.6.
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (2.pr.)            28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     30.6. (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (3.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     22.7. (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     24.6.
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     XX.XX                        24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.8. (2.pr.)   04.08.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)     17.7.
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     2.9. (3. pr.)   01.08  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     30.7. (4. pr)  05.08.
user posted image 10.2.  kolumbo      (št.user posted image x, št.user posted image 1)                                  
user posted image 10.2Shuka          (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     6.8. (7.pr.)    29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      29.8.             31.07
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.8. (2.pr.)  
  05.08. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     4.7.
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (2. pr.)  05.08.
user posted image 15.2.  micamuca  
(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     31.7.                          27

user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
14.7.             
05.08.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (3.pr.)   18.08.  24
user posted image  16.2.  vesnozaver(št.user posted image 1x, št.user posted image 0)     11.8. (2.pr.)   09.08.  27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     28.7. (2.pr.)     
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)     3.7.                 05.08.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     14.7.             
11.08.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     10.7.

user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     25.7. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8. (2.pr.)  13.08. 21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1)     6.8. (2.pr.)      08.08.
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     17.7. 
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8. (3.pr.)    21.08.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)      30.7. (UZ)
user posted image  25.2. boma2        (št.user posted image 2x, št.user posted image 1)                             13.08
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.                  14.08. 32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8. (3.pr.)      14.08.
user posted image 26.2.  Deja           (št.user posted image x, št.user posted image x)     24.7. (2.pr.)                  25  
user posted image 27.2. jjasna85     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     4.8.                              22            

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 41   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  
NOSEČNOST               user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  
NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image
VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  
MAMA.SI                    user posted image
  NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

Cita - zakaj tebe ni na seznamu?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.8.2008 8:54:27   
diamantina
Jutro!

Dobrodošle vse nove nosečkice in lepo čvekajte z namim do konca! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Današnja noč je bila zame pravi užas ... komar, soparica, nobena lega mi ni ustrezala ... eh.

Danes bo spet en težek dan, se že čuti v zraku.
LP

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.8.2008 9:11:10   
Katjusa
Pozdrvljene....

Dobrodošle nazaj tiste k ste iz dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image in seveda še posebej vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa dons tak nabita z energijo da že dolgo ne in na srečo mam kej delat si morem it mal kuhinjo pospravit pol mam pa perilo za pobrat pa enga sem dala že prat tak da bom tud razvešala.... dela kolkr ge kdo vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image še prej skočim pa neki pojest upam da bom mela pol še kej energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še enki mam za šivatuser posted image to ne počnem preveč rada sam včasih je treba to bom za konec pršparala če mi bo še kej volje ostalouser posted image user posted image user posted image

lepo se mejte in uživajte papa

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.8.2008 9:17:22   
spps
Shuka,cito smo si marčevke prisvojileuser posted image user posted image user posted image user posted image  Uradno je marčevka,neuradno bomo še pa videli čez 7.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.8.2008 9:25:36   
Jutro,

vsem ki ste prišle z dopusta dobrodošle in seveda tudi kakšni novi dobrodošlica...danes imam pregled ob 14.45 tako da ko pridem domov vam javim novičke upam da same dobre spet mi živčki delajouser posted image user posted image

shuka jaz sem imela prvo datum 27.02 potem pa mi ga je G spremenila na 01.03 ampak sem še vedno mal pr vas fočkam upam da ni kaj narobe imam pa občutek da bom imela kar februarskega otročka zato sem še vedno aktivna tko močno pr vasuser posted image user posted image user posted image drugače pa spps prav povedala nikoli se ne ve imamo še 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

katjusa sam ne preveč delatuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.