|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
1.8.2008 7:40:40   
Ajvy
Katjuša...super za NS...me vesli, da so tvoji dvomi pomirjeni....

Sunny...ne ne kadim, ker mi smrdijo na kilometre....sicer pa tudi pri prvi nisem....nehala sem pa postopoma v nosečnosti, saj so mi vsi govorili, da ni dobro kar prekiniti....in sem jih upoštevala...

Ah ja, kako ste kaj punce...jst sem ko cunja...sem že malo naveličana biti skoz brez energije...ampak še pol leta ,pa bo.....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
1.8.2008 8:42:32   
user posted image dobro jutro,

joj jz pa bi mogoče še kake pol urce spala pa me je domofon zbudil ko je poštar zvonil ko neumen res ko da se je za zvonc usedo pa sej je vseeno moram dat v nabiralnik jaz ne smem dol un pa noče goruser posted image user posted image tako da bo treba kr na pošto it bom že koga prosilauser posted image user posted image ko sem se vstala takoj mi je bilo full slabo pa sm jabolko pojedla in sem boljeuser posted image user posted image tako da bo šlo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
1.8.2008 8:46:17   
Shuka
Dobro jutro deklce  user posted image

Ja kaj je s temi poštarji, men je zvonu že 7:40 user posted image
Katjusa - vesela sem za NS rezultateuser posted image in da pridno napredujete. Samo nisem pa tvojega g. zasledila med ginekologi, ki imajo licenco za opravljanje NS. No a vesela sem, da je vse v najlepšem redu. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
1.8.2008 9:21:21   
Katjusa
Shuka pol pa zgleda da si ga zgrešila ker je na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa najbolj pomembno je da je bil prijazen in da je vse kot štimauser posted image user posted image user posted image

Jst sem dons čist prelimana vstala sem zdle ob 9, je malo malo potegni pa sem lahko jst tud sam ponoči pa ne spim ne vem kako to zbudla sme se od 4 in sem šla na wc in pol nisem mogla več spat ob 6 spet na wc no pol sem pa počasi zaspalauser posted image sem pa imela ful lepe sanje da sem rodila punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image in sta naju prišla pogledat Florjan in ati in smo nardil lepo družinsko slikicouser posted image user posted image user posted image ful lep občutek pomoje sem se naglas smejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa iskat kaj bi blo za zajtrk, sem lačna k volk včeraj nisem jedla drugega k pico zjutraj in pol čez dan samo sadje.... ni blo potrebe sam dons pa lakota do skrajnostiuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.8.2008 9:23:56   
Shuka
  user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost       

user posted image
 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     01.07
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.08 (3. pr.)24.07. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     15.07 
user posted image 03.2.   LaraS         (št.user posted image x, št.user posted image x)     23.06
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
24.06
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.08. (2.pr.)            28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     30.06 (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.08. (3.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     22.07 (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     24.06
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     XX.XX                        24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.08 (2.pr.)  04.08.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)     17.07.
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     02.09.(3. pr.)  01.08  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     30.07 (4. pr)  05.08.
user posted image 10.2. kolumbo      (št.user posted image x, št.user posted image 1)      xx                            
user posted image 10.2. Shuka          (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     06.08 (7.pr.)  29.7. 
user posted image 11.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.08.            31.07
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     04.08 (2.pr.)
   05.08. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     04.07
user posted image 14.2. Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.07 (2. pr.)  05.08.
user posted image 15.2.  micamuca  
(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     31.07                          27

user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
14.07             
05.08.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.07 (3.pr.)   18.08.  24
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     28.07 (2.pr.)     
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)     03.07.             05.08.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     14.07.            
11.08.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     10.07.

user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     25.07. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.08. (2.pr.) 13.08. 21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1)     06.08.(2.pr.)    08.08.
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     17.07. 
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8 (3.pr.)      14.08.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     30.7.(UZ)
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     04.09.              14.08. 32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.08 (3.pr.)     14.08.
user posted image 26.2.  Deja           (št.user posted image x, št.user posted image x)     24.07.(2.pr.)                25  
user posted image 27.2. jjasna85     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     04.08.                         22            
user posted image xx.2. vesnozaver (št.user posted image x, št.user posted image x)     07.07.  

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 41   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  
NOSEČNOST               user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  
NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image
VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  
MAMA.SI                    user posted image
  NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
1.8.2008 9:25:59   
Katjusa
nekdo je bil pa zelo pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
1.8.2008 9:26:23   
Shuka
Upam, da ne zamerite ker sem malo dopolnila seznamček user posted image

Katjusa - se ti opravicujem, ce je na seznamu pol je in super, da je, je pa res, da je prijaznega in sposobnega g. težko danes najti. Če se bom kdaj tja k vam preselila, bo tudi on moj g. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.8.2008 9:27:55   
Shuka
Aja Katjusa, a tvoj PDP je še vedno isti? 10.02. ali je 11.02.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.8.2008 9:43:18   
sazi
Dan punce,
spet ste pridno tipkale.

Katjuši čestitke za super pregled. Jaz sem imela v prejšnji nosečnosti cca 1:9000 in sme bila zelo zadovoljna, Bomno vidlei, kako bo zdaj, ko sem 3 leta starejša. Ampak na zalogo se ne bom sekirala. Komaj čakam regled, ker je res ful lepo, ko mali dobesedno pomahajo.

Vidim, da vas skrbijo kile. No, pri moji prejšnji nosečnosti je bilo tako, da sem se zredila za 11, kg, ki sem jih večino hitro izgubila, mapak problem je bil v tem, ker sem čisto spremenila obliko. Prej sem imela čisto ozke boke, zdaj so pa malo širši - saj se ne vidi, ampak stare hlače pa niso šle več gor - vsaj ne vse in tudi zdaj ne grejo. No, pa itak sem imela pred to zanositvijo 2 kg več kot pred prejšnjo. Je pa moj mož tak suhec, da se bojim, d aga po kilaži med nosečnostjo prehitim, pa četudi se zredim samo za 12-14 kg, kolikor je menda čisto zdravo.

Danes sem tudi sama spala bol slabo, ampak zato, ker sem šla spat okoli polnoči, mali se je zbudli nekaj čez 4 in se malo pogovarjal z mano, ker je hotel že vstat, pa sme ga prepričala, da je še čista tema "in da vse živali v vživalskem vrtu še spijo" - pri nas gre večina pogovorov okoli živalskega vrta. No, pa nisem mogla zaspati nazaj, ob 6:30 se je pa odločil, da je imel dobolj. Pa sem danes bolj takauser posted image .

Za seznamček bi pa zaenkrat prosila za spremembo PDP-ja na 24.2. ampak v bistvu še ni treba popravljat - lahko počakam na NS, če bodo kaj spremenili - na 1. pregledu je rekla, da je plod za nekaj dni manjši in da bo merodajno merjenje okoli 12t.

Aja, pa kakšne zgodnje poštarje imate vi to. Pri nas in v službi ga ni nikoli pred 11, včasih šele okoli 2h pride. Se mi je pa, ko sem bila na porodniški pogosto zgodilo, da mi je zbudil malega, ker je domofon tako glasen, pa se ga ne da utišat, med porodniško sem imela pa polno priporočene pošte in paketov (kupovanje preko internet, pa odločbe CSD, pa stanovanjskega sklada, pa vse okoli bank, računov, kartic in kreditov...)

Lep dan vsem

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.8.2008 10:29:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Aja Katjusa, a tvoj PDP je še vedno isti? 10.02. ali je 11.02.user posted image

Pojma nimam.... kr nej ostane 10.02. sicer včeraj je omenjal 11.02. sam bomo vidli tak al tak če bo tak k prvi ne bo na rokuser posted image user posted image user posted image user posted image . Okol G pa sploh ni panike sej to ni moj izbrani G ta je bil sam za NSuser posted image user posted image user posted image tisti k nimajo licence ne vem če imajo ta program za izračun al pač? no pa tle na RR sem gledala da je napisan med tistimi k so na tistem mednarodnem seznamu tak da ne vem.... niti ni pomembno....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.8.2008 10:30:52   
Katjusa
nisme niti gledala da si spremenila pdp lahko kr tak pustiš sej moja leta so se tud nekam zgublauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.8.2008 10:53:21   
smokvica72
No, pa da se še jaz javim. Sicer vas že nekaj časa spremljam, sam sem hotela počakat da prvi 3 meseci minejo, predno se razkrijem.
Tudi NS je že za mano in zaenkrat zgleda vse OK.
PDP pa je 2.2.2009.
LP

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.8.2008 12:02:14   
smokvica dobrodošla in čestitek za user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.8.2008 12:29:20   
sunny24
smokvica, dobrodošla!!!

Ej punce, danes sem spet krvavela. Ni neki full, upam pa, da je to tisto, k je G rekla, da bo še šlo vn. Sem klicala G, pa mi je rekla, da naj počakam danes čez dan in če se ne bo ustavlo, naj grem kar v bolnico. Spet šok takoj ko vstanem. user posted image  Bom pol kar lepo AS uporabla...Morm slišat user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.8.2008 13:10:23   
sunny upam in skoraj verjamem da je to kar ti je rekla G da ta delček mora it ven ki ne spada zraven pikice sej veš mene je tudi kr malo strah glede na to da ko sem bila sprejeta v bolnico je rekla da vidi neke strdke krvi in mislim da bo tudi to moglo it ven upam...le javi se še čez dan da vemo kako si potem pa le poslušaj srčka...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.8.2008 13:28:04   
sunny24
Joj cita, res upam, da je to tisto, kar more it vn. Sam je smotan občutek, tudi če G pravi, da se bo to čistlo neki časa...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.8.2008 13:54:36   
ja jz res upam lahko pa vam poročam da sem se naročila za NS kr v Domažalah ker kar je katjusa priporočala so takrat na dopustu ko bi jaz mogla pridetuser posted image user posted image tako da imam NS 21.08.ob 11...komaj čakam

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.8.2008 13:59:07   
sunny24
Evo, sm poslušala srčeka in bije na full....Super, zdej sem totalno pomirjena!!! user posted image user posted image user posted image

cita, še 20 dni...meni se že full vleče. In res komi čakam, da pridem do te NS, še 13 dni...Uf bo dolga!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.8.2008 14:05:31   
sunny24
ajvy, kolk časa si pol v nosečnosti še kadila? Sej jst bom tudi počasi začela še to dozo zmanjševat...Sem prej kadila Marlboro light, zdej sem pa na Boss super light slim...Bol zrak vlečem, skadim pa jih enih 5 na dan, prej sem pa škatlo oz tudi kej več...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.8.2008 14:05:33   
no vidiš pa si pomirjena lepo to...sem vesela user posted image user posted image user posted image

komaj čakam jaz tudi še 20 dni joj kulkrat še bom mogla it spat...user posted image user posted image ampak no da še tle povem v tej nosečnosti se mi zdi da se mi vse dogaja po nekem naključju poglejte ko sem bila sprejeta v bolnico zaradi izcedka je bilo točno devet let ko sem rodila hčerko na njen rojstni dan in NS imam na PDP hčerke ampka je ona pohitela prej na svetlo...tako da hmmm le kaj to pomeniuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.8.2008 14:09:09   
sunny24
Cita, neki se igra usoda s tabo! A ni fajn?

Jst imam pa PDP 2 dni po letošnjem 22.2., ko sem imela abrazijo. Pa takrat mi je en od nadrejenih v službi reku, da bom čez eno leto na to že pozabla, ker bom spet mamica. Pa sej je kar zadel...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.8.2008 14:11:07   
sunny24
Aja cita, hvala za objemčke... Vidiš da me skleroza daje...user posted image  Pa neki sem te hotla še vprašat al povedat, pa sem v tej sekundi pozabla...user posted image  JOJ MENE JOJ, kaj bo šele!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.8.2008 14:28:29   
ja upam da se usoda igra v dobrem smisli in da pripeljemo vse do srečnega koncauser posted image user posted image

ne govori jaz sproti pozabim kaj hočem rečt moj me včas vpraša kaj pa se dogaja s tabo draga moja pa rečem to dela user posted image user posted image user posted image  dober izgovor...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.8.2008 14:42:28   
sunny24
Ja, vse je v dobrem smislu! Sicer pa še malo in smo vn iz ta hudega obdobja!!!

Moj pa ne pade na finto, da je skleroza posledica user posted image . Pravi, da me EMŠO jebuser posted image ...

Ja vidiš, tak je moj dragi. Pa včasih mi pravi, da naj grem nazaj domov, pa da si bo eno blond najdu, pa če mu rečem, da naj mi da lupčka, mi reče nazaj, naj mu dam jurja, jst pa njemu, naj mi da dva, pa mu dam pole jurja...Vidiš s kakimi on mene heca? Čaki, zdej je izpadlo malo čudno...user posted image user posted image user posted image

V glavnem, moj user posted image  je zlati, me pocrta, pa tudi s takimi čunimi forami se hecamo in ga ne menjam za nič na svetu, ker ga mam najrajši!!!!!!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.8.2008 14:58:09   
sej ga tudi jaz ne menjam za nč na svetu je res zlato po vsem tem kar sem doživela sem mislila da takših moških kot je on ni več na svetu pa vidim da sem ga prav jaz dobla sem full vesela da ga imam res...res smo lahko srečne da jih imamo seveda oni pa da imajo nasuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.