sazi
|
Dan punce, spet ste pridno tipkale. Katjuši čestitke za super pregled. Jaz sem imela v prejšnji nosečnosti cca 1:9000 in sme bila zelo zadovoljna, Bomno vidlei, kako bo zdaj, ko sem 3 leta starejša. Ampak na zalogo se ne bom sekirala. Komaj čakam regled, ker je res ful lepo, ko mali dobesedno pomahajo. Vidim, da vas skrbijo kile. No, pri moji prejšnji nosečnosti je bilo tako, da sem se zredila za 11, kg, ki sem jih večino hitro izgubila, mapak problem je bil v tem, ker sem čisto spremenila obliko. Prej sem imela čisto ozke boke, zdaj so pa malo širši - saj se ne vidi, ampak stare hlače pa niso šle več gor - vsaj ne vse in tudi zdaj ne grejo. No, pa itak sem imela pred to zanositvijo 2 kg več kot pred prejšnjo. Je pa moj mož tak suhec, da se bojim, d aga po kilaži med nosečnostjo prehitim, pa četudi se zredim samo za 12-14 kg, kolikor je menda čisto zdravo. Danes sem tudi sama spala bol slabo, ampak zato, ker sem šla spat okoli polnoči, mali se je zbudli nekaj čez 4 in se malo pogovarjal z mano, ker je hotel že vstat, pa sme ga prepričala, da je še čista tema "in da vse živali v vživalskem vrtu še spijo" - pri nas gre večina pogovorov okoli živalskega vrta. No, pa nisem mogla zaspati nazaj, ob 6:30 se je pa odločil, da je imel dobolj. Pa sem danes bolj taka . Za seznamček bi pa zaenkrat prosila za spremembo PDP-ja na 24.2. ampak v bistvu še ni treba popravljat - lahko počakam na NS, če bodo kaj spremenili - na 1. pregledu je rekla, da je plod za nekaj dni manjši in da bo merodajno merjenje okoli 12t. Aja, pa kakšne zgodnje poštarje imate vi to. Pri nas in v službi ga ni nikoli pred 11, včasih šele okoli 2h pride. Se mi je pa, ko sem bila na porodniški pogosto zgodilo, da mi je zbudil malega, ker je domofon tako glasen, pa se ga ne da utišat, med porodniško sem imela pa polno priporočene pošte in paketov (kupovanje preko internet, pa odločbe CSD, pa stanovanjskega sklada, pa vse okoli bank, računov, kartic in kreditov...) Lep dan vsem
|