|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
30.7.2008 19:31:42   
Katjusa
kayica dobrodošla nazaj....

Evo mi smo pojedli kosilo pol smo se šli pa v bazenček namakat... zdej smo mal helikopterček spuščali zdej sem pa preutrujena za karkoli.... mali je še zunaj, možek v pisarni neki dela jst sme pršla pa vas prečekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da men pride kdo na porod nešemljen bi se ga vstrašlauser posted image user posted image user posted image lahko mi pa pol malega oblečejo v kako miško al pa sončekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
30.7.2008 20:20:44   
cati
Katjuša ta kuhna je pa od Pololesa

prav to sva midva naročila user posted image user posted image
Kombinacija lešnik-bela.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.7.2008 20:21:25   
jaz sem si pa kosilo privoščila urco spanja sej mi je kr mal žal ker ne vem kaj bom počela ponoči ko ne bom  mogla spat spet bom na računalniku visela nč novegauser posted image user posted image sedaj pa sem še malo posladkala je prav pasalo tako da za danes je hrane konecuser posted image

katjusa potem ste se namakali lepo to mene pa res mika da bi se šla mal kopat ampak sedaj bom še kr počakala s tem kopanjem da minejo tile najhujši tedni pa bo potem bolje in še  lepše...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.7.2008 21:12:26   
Ajvy
Tako samo nahitro, ker sem utrujena do nezavesti....sva šla....sva govorila in sva dobila priporočila za komisijo...v večini se je z možem pogovarjala namesto z menoj....težko težko je napisala priporočilo za bolniški stalež, pa še to ga je blagovoljila napisat do naslednjih preiskav...poslala me je neurologu in okulistu...ah ja...bomo pač šli....
Nil punce...komaj sem zdržala izlet do zdravstvenega doma.zdej pa komaj čakam ,da grem spat...sam tolk sem vam htela sporočit....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.7.2008 21:15:34   
cati
No hvala bogu ajvy. Sem vesela zate da sta pošlihtala.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.7.2008 21:17:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sej ne pričakujem preveč, vem, da imamo vsi slabe dneve, pa da smo takšni in drugačni. Sam kar se dogaja v Šempetru ni človeško razen, če ne poznaš koga, ki tam dela. Pol si kralj!

Že če sklepaš po teh besedah gospe ginekologinje Krkoč, ko je šla noseča punca k njej na UZ v začetku nosečnosti: "Kaj hodiš sem, če je tle vse mrtvo. Pejdi na čiščenje." Al pa recimo meni v prejšni nosečnosti, ko ni blo še nič videt: "Čistimo vsak torek in  petek". Da ne omenjam njene grobosti med vaginalnim pregledom.

Prvič, zadnjič in nikoli več!!!

Pa tudi če mi v PO po glavi skačejo 1 teden, grem raj tja, kot pa sem!
Sunny24 - tole pa je grozno brati kar pišeš in ob teh besedah g. te kar zmrazi, taki res ne bi smeli delati z ljudmiuser posted image
Brez skrbi, sej lahko rešilec pride pote in če ne ne bi PO dočakala je verjetno tudi v rešilcu bolje kot pa tam kjer praviš, pa še one g. ne bo tam.user posted image

kayica24 - ti boš pa NS lih še ujela za las. No naj bo uspešna.

Katjusa - kuhinja je pa lepa, jest o tako veliki še kar sanjamuser posted image

Aja jest sem pa že od samega začetka nesramna user posted image
Tudi jaz spadam med februarčice, zato sem se vam kar pridružila. Sem v 13 tednu(12t1d), včeraj sem imela NS in je bilo nepozabno, kaj šeuser posted image , aja zmer mi je zvečer slabo, pa ponoč hodim velik na wc. user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
30.7.2008 21:23:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.7.2008 21:27:37   
ajvy dobro da ste uredila sedaj pa le počivaj...

user posted image user posted image kolumbo dobrodošla med namiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.7.2008 22:09:03   
diamantina
Vse nove dobrodošle in pridno klepetajte z nami!!

Vidim, da ste vse precej utrujene danes. Res je bil en težek dan, vsaj pri nas, vsake pet minut je bilo drugačno vreme in soparno ...

Ajvy, lepo da si si zrihtala, končno.

Jaz tudi grem ajat počasi, sva z lubijem bila na sladoledu, no on je jedel sladoled, jaz pa sem zmazala dve frutabeli user posted image  Sta me ti frutabeli čisto utrudili in grem v vodoravno.

Lahko noč!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.7.2008 22:22:46   
Katjusa
Shuka ti maš pa en dan za mano rokuser posted image user posted image user posted image kam greš rodit? a nimaš svoje kuhinje.... al sam sanjariš o novi.... jst sem prej mela eno tako čist poceni k pride kompletna 200€ in je bla po 7 letih že mal zdelana in mi je dragi kupil novo.... pozabu je polek kuharco naročituser posted image user posted image user posted image user posted image tak da zamenjala sem samo leseni del pomivanli stroj, steklokeramiko in hladilnik smo obrdžali vrata na stroju sma sama premazala na rdečo sicer utenek ni čist isti ampak je boljše k belo....user posted image user posted image user posted image user posted image mal sma inprovizirala....

kolumbo dobrodošla in lepo nosečnost še naprej pa seveda veliko lepih čvekastih trenutkov z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvi lepo si spočij jutri je nov dan in upam da bo manj naporen k današnji pa fino da sta uredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi tud sladoled, pa nimam doma mi pa moj pere zdle grozdje tud to bo vredu:)user posted image user posted image user posted image

cita mi mamo še karte za laško in sicer 6 kart torej s ebomo šli še vsaj 3x letos namakat.... sam čakam zdej na tole NS da mi rečejo da je vse vredu in da bom lahko uživala na bazenu.... zelo rada plavam sicer je pa bojda notranji tobogan v okvari so ga nekaj zlomli tak da tak morem počakatuser posted image user posted image domač bazen je pa fino takle popoldne za osvežitev in ni me strah za kake bakterije k sama za vodo skrbim in kopamo se samo jst mož in sinek pa seveda muhe in mušice pa kaka osa in obad....user posted image user posted image user posted image user posted image ampak mislim da je vseeno boljše k pa na bazenih k je veliko kopalcev in pr nas če kdo not lula je to moj sinek, ki še pač ne pove da mora lulat včasih ga vprašam pa gre ven včasih pa verjetno tud notuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grema pa z možekom tv gledat (prjatle ne vem kolk delov kej mauser posted image user posted image user posted image user posted image je čist nor nanje no jst pa izkoristim ta čas da se malo cartama in da mi mal noge masira ampak pssssstuser posted image user posted image user posted image user posted image )

lahko noč

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.7.2008 22:35:28   
katjusa vi se le pridite kopatuser posted image user posted image dobrodošli v Laškem...katjusa lahko prideš k men na sladoledauser posted image user posted image

le uživaj v družbi možeka jaz pa še vedno sama in še bom nekaj časa pa mi je res dolgggg čassssuser posted image user posted image

tiste ko grete pančat lepo nočkouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
31.7.2008 0:16:31   
sunny24
kolumbo, dobrodošla! Zdej pa kar poklepetaj kaj z nami!!!

Prej sem spet mal AS uporabla in nisem najdla srčka od moje pikice in mi je kar solzica pršla. Pol sem čez neki časa spet poskusla, in sem najdla srček. Joj, ku sem se vstrašla. Zdej sem se pa lepo pomirla in je vse v najlepšem redu!

Katjusa, prej sem ti pozabla zaželet vso srečo za jutri na NS!!! Evo, just for you: user posted image user posted image  user posted image

Nč, tle ni več nobene, se tipkamo jutri! Nočka!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
31.7.2008 7:37:54   
Ajvy
Jutro...

KOlumbo dobrodošla...user posted image user posted image

Shuka...hvala za predstavitev, sem se že spraševala, če sem morda kj pozabila prebrat...

Tak zdele en zajtrk udarva s TArjo, potem pa gre ona na sprehod, jst pa spat..ker sem še vedno polomljena, saj sem celo debelo nočč sanjala, kako komisiji dokazujem ,da sem res zanič.----kr neki...ajde punce...lep dan naj bo...uživajte. pa se še kaj beremo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
31.7.2008 8:09:30   
spps
user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image        

PDP    Ime                (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost          

user posted image 01.2.  Urša08           (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     01.07
user posted image 02.2.  TEDIGO          (št.user posted image 2, št.  user posted image 0  22.08 (3. pr.)24.07.30 
user posted image 03.2.  mamutka        (št.user posted image 3 ,št.  user posted image 2)    prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)    15.07 
user posted image 03.2.   LaraS             (št.user posted image x, št. user posted image x)     23.06
user posted image 04.2.  witto               (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     
24.06
user posted image 05.2.  Ajvy                 (št.user posted image 2 , št.user posted image 1)    22.08. (2.pr.)         28
user posted image  05.2.  nina 166         (št.user posted image 2, št. user posted image 1)    30.06 (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30           (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     22.08. (3.pr.)         30
user posted image 06.2.  kk85               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova          (št.user posted image x, št.  user posted image x)      22.07 (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)      24.06
user posted image  07.2.  Petrap            (št. user posted image 1, št. user posted image 0)     XX.XX                     24 
user posted image 08.2.  timy                (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     19.08 (2.pr.)04.08. 28
user posted image  08.2.  Nea                 (št.user posted image 4, št.  user posted image 2)    17.07.
user posted image  08.2.  diamantina     (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)    02.09.(3. pr.)01.08  22  
user posted image 10.2.  cati                 (št.user posted image 3, št.  user posted image 0)     30.07 (4. pr)05.08. 
user posted image  10.2.  Katjuša           (št.user posted image 2, št. user posted image  1)     29.08.          31.07 
user posted image 11.2.  Želva              (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     04.08 (2.pr.)
05.08. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka     (št.user posted image ?, št.  user posted image ?)     04.07
user posted image  14.2. Maša29          (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     29.07 (2. pr.)05.08 
user posted image 15.2.  micamuca   
    (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)    31.07                      27

user posted image 16.2.
  birdy               (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     
14.07          
05.08.
user posted image 16.2.  kayica24        (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     29.07 (3.pr.)18.08  24
user posted image 17.2.  julija 30         (št. user posted image 1, št. user posted image  0)    28.07 (2.pr.)     
user posted image  19.2. zorica              (št.user posted image x, št. user posted image x)      03.07.           05.08.   
user posted image 20.2. maja83             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)    14.07.           
11.08.  24
user posted image 21.2. naia                  (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     10.07.

user posted image 21.2. Cvetka13        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      25.07. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5           (št.user posted image 2, št. user posted image user posted image 0)  11.08. (2.pr.) 13.08. 21                            

user posted image 22.2. glen                   (št.user posted image 5, št. user posted image 1)     06.08.(2.pr.) 08.08.
user posted image  23.2. brkn83             (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     17.07. 
user posted image 24.2. sunny24             (št. 2, št. user posted image 0)       19.8 (3.pr.)   14.08

user posted image  26.2. sazi                    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     04.09.                     32     
user posted image 26.2. piskot                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     21.08 (3.pr.) 
14.08.
user posted image 26.2.  Deja                  (št.user posted image x, št. user posted image x)     24.07.(2.pr.)            25  
user posted image 27.2. jjasna85             (št.user posted image 1, št. user posted image 0)    04.08.                     22            
user posted image xx.2. vesnozaver        (št.user posted image x, št. user posted image x)      07.07.  

user posted image  xx.2. Shuka                 (št.user posted image x, št.user posted image   x)
user posted image xx.2. kolumbo               (št.user posted image  x,št.user posted image   x)

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 41   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  
NOSEČNOST               user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  
NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image
VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  
MAMA.SI                    user posted image
  NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 31.7.2008 8:10:32 >

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
31.7.2008 8:22:45   
spps
punce,seznam še je za popravit-manjka starost pri nekaterih,mene neki zeza,pa mi napiše error,ko hočem popravituser posted image
prejšni sezam je na 54.straniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 8:46:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
31.7.2008 8:48:39   
Katjusa
jutro punce.....

Sunny hvala za lepe želje pregled imam pa zvečer 15 do 7user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej bo kmalu:) komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image
pravijo da se včasih težko najde srček tak da ne panike delat k stres ni dober pa sej verjetno bi jst tud paniko vzganjala...... zdej si me kr mal prestrašla k praviš da ni dober veliko poslušatuser posted image tak da razmišljam če bi ga sploh kuplauser posted image user posted image user posted image

cita se bome zmenle en dan v laškem pa gremo na sladoled boma s tamalim prišla mal na okoliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
31.7.2008 8:59:24   
cati
Sunny men včeraj ginekologinja ni našla srčka z tisto njeno napravo,pa smo šli na UZ pa je lepo bil.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
31.7.2008 9:00:21   
cati
Katjuša sem te dala med stike na msn-ju sam da me neboš blokiralauser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
31.7.2008 9:24:53   
Katjusa
A da s tistimi napravami tud ne najdejo, joj si se mogla vstrašit.... no sam tvoj mali je že zdej pameten se je hotu mamici mal pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisem te blokirala.... sem te dodala.....

Zdej grem pa na pico.... ja prav ste prebrale za zajtrk bom jedla picouser posted image user posted image user posted image user posted image me je stric povabu se mu je lušta pa se gremo mal peljat.... upam da jih pečejo tak zgodi:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
31.7.2008 9:32:45   
glen
Dobro jutro punce?
Kako ste kaj spale?Jaz vredu,samo bi pa še spala in spala,samo se morem vstat in tamalo za 9 v vrtec peljat,pol pa kauč ,tv in rruser posted image .
kako se kaj počutite?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
31.7.2008 9:42:33   
Shuka
Katjusa - sej jest mam kuhinjo sam tolk lepe pa velike ne, to sanjam tolk velikouser posted image
Lepo opravi danes na NS, in sporoči koliko je velik in kako mu lepo srček bije.

Evo moji podatki za seznam: PDP je zaenkrat ostal isti tako kot mi ga je pri 5 tednih napovedal ginekolog 10.02.2009, prvi pregled bom imela 6.8.2008, UZ-jev sem mela že velik. NS sem imela 29.7.2008, to je moja 3 nosečnost a če bo vse posreči prvi otročiček, stara sem 33 let. A je treba še kej?user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
31.7.2008 9:42:59   
Shuka
Aja, pa dobro jutro, sj resuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
31.7.2008 10:05:30   
dobro jutro,

katjusa prvo naj tebi zaželim same lepe novičke danes na NS potem pa nam le poročaj...user posted image user posted image user posted image ja pa dober tekuser posted image user posted image

kolumbo sej bo šlo le pozitivno pa nč treme vsak začetek je težak ampak boš vidla in nam boš jutri poročala same lepe stvari kako je fajn itd...

glen ti pa le pojdi nazaj počivat če si tko zaspana sej včasih kr paše tisto poležavanjeuser posted image user posted image zdej mi glih ne ko sem tko spočitauser posted image user posted image

shuka sej veš to se je men že nevem kulkrat zgodilo ta dobro jutro skoraj vedno pozabim sklerozauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
31.7.2008 10:14:32   
tanci29
cao punce,

ve ste pa res pridne in lepo klepetate...jest mam mal manj cejta pol pa vsake toliko vskočim in kaj napišem...no zdele mi je mali glih zaspal pa sem šla mal poškilit kaj vam kej dogaja...
ja vsem novim dobrodošlica in čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...super da se še kje kakšna februarčica najde in da nas je več...
jaz se zdaj kar dobro počutim, bi pa tudi jaz včasih malce zakinkala ampak ne gre...
pa komaj čakam pregled v ponedeljek in nuhalno v torek...sem si včeraj šla kupit materinsko knigico....mislm da so me prodajalke kar mal čudno gledale ko sem prletela ke z enim dojenčkom in naročila materinsko..pol jo je pa iskala ker ni točno vedla ki jo majo...zgleda da ne gre toliko v prometuser posted image user posted image

lepo uživčkejte in pazite na svoje bušije...pa se čez čas spet mal oglasim...da ne boste skos ene in iste čvekaleuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.