|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
11.8.2008 19:43:15   
alea01
ja, kje pa ste? A čofotate kje na morju?

Jaz se bom mal pohvalilauser posted image . Izabela se lepo doji, vendar ji še moram dodajat, ker mleka še zaenkrat ni dovolj. Sicer podoj traja uro ali pa več, ampak ni važno,. bomo že skrajšali ko se bomo navadiliuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.8.2008 20:25:09   
Anonimen
Da se še jaz malo oglasim.

Ema je še vedno pridna, veliko spiuser posted image , včeraj zvečer je šla spat ob devetih, jedla ob 3 in spala do 9 user posted image . Jaz sem tudi zadnje par dni vztrajala z dojenjem tako, da se tudi kar dojiva in ga ne pumpam več. Res da za kakšen obrok hoče še dodatek, zvečer in ponoči dobi aptamil ampak nama kar greuser posted image .

luncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Alea super za vajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.8.2008 20:27:39   
*Mojca*
alea ni panike,upam da v 1 tednu ne bo tako zrasel user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.8.2008 22:30:55   
Anonimen
Evo, jaz danes nisem nič dodala.user posted image user posted image user posted image  Sem začela pit čaj iz sezama in resnično deluje.user posted image user posted image user posted image

Recept: 2 žlički neoluščenega sezama vreš v 2 deci vode 20 minut. Resnično deluje. In najbolje si je skuhat kar cel lonc (za župo) in samo pogreješ.

Zadnje dni mi je malo zmanjkovalo mleka in sem našla ta recept. Poskusite, škodi sigurno ne!user posted image  Pijem ga pa toplega zjutraj, opoldne, popoldne in zvečer. Naval mleka se je vrnil.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.8.2008 22:55:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: nya

1. kako je bilo potem z darili očkov ob rojstvu - za eno se spomnim, da je rekla, da bo dobila potapljaško obleko?

To sem bla jaz user posted image ... drugo leto dobim! Čeprav mi trenutno že sama misel na potapljaški tečaj ne paše...samo ne mojemu user posted image poovedat user posted image .

Nimam časa niti  za vas prebrat.. sem tako zmatrana da se mi blede-tale refluks ni tako enostavno hendlat. Naš mali se doji ves dan in po podoju ga moram met v luftu pol ure- to pomeni da je ves čas po rokah..pa tudi ponoči... sem kar skurjena...

Smo pa bli na morju-škržati so preglasili jok, tako da mi je še zdaj žal, da nisem šla za cel mesec dol-saj refluksam cele dneve in noči lahko tam ali tukaj user posted image ?

Spat grem..nocoj je šel prej spat in kar pridno spi, da sploh ne morem verjet... Smo bili v ZD na pregledu kolkov in so ga tudi zmerili-60cm, 6kg, OG 42cm.

uživajte, mamike moje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.8.2008 23:14:56   
mtinca1
lunca, polma user posted image user posted image user posted image !

mleka mam tud jaz manj odkar sem naši tamali prejšnji teden mal omejevala dojenje. no, vsaj blazinice za dojenje so precej manj mokre. nič ne dodajam, ker mislim, da ga je še vseeno dovolj, samo "v potokih več ne teče". 

d3 kapljice in krčki - v našem primeru tudi ni povezave. 11 dni jih že jemljemo, zadnja dva dni smo že dva dni na predpisani dozi 6 kapljic na dan in nimamo krčkov, oz. smo jih imeli kdaj pa kdaj malo, ampak celo manj kot prej user posted image !

vzpostavljanje rituala zvečer pred spanjem: ker se kopamo včasih zjutraj, včasih zvečer, je pred nočnim spanjem edina razlika ta, da oblečemo pižamico, potem pa hranjenje in upamo, da bo čim prej zaspančkala.

to je to za danes, zdaj gre pa še mamica user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.8.2008 7:40:20   
aleksandra silvija
no, vsaj blazinice za dojenje so precej manj mokre. nič ne dodajam, ker mislim, da ga je še vseeno dovolj, samo "v potokih več ne teče

Zelo pogosto je tudi napačno prepričanje mamic, da ko prsi niso več nabrekle ali polne, da jim je mleka zmanjkalo. V času od drugega tedna pa nekje do tretjega meseca otrokove starosti se vzpostavi ravnovesje med ponudbo in povpraševanjem (med tvorbo mleka in otrokovo zahtevo po dojenju). Mamica in otrok se navadita drug na drugega in dojenje postane utečena rutina. Takrat mamice opazijo, da so njihove prsi postale mehkejše, izcejanje mleka ni več tako intenzivno in najprej pomislijo na to, da je mleka pričelo zmanjkovati. Nekatere mamice žal ravno iz tega razloga posežejo po dodatku nadomestnega mleka in prenehajo z dojenjem v prepričanju, da nimajo več mleka. Ko se enkrat prsi prilagodijo ponudbi in povpraševanju, se zmehčajo in postanejo "polne" le še takrat, če npr. vaš otrok prespi svojo uro za hranjenje ali preskoči kakšen obrok. Prsi namreč niso rezervoar za mleko (zato velike prsi nimajo več mleka kot manjše) ampak se mleko v njih tvori neprenehoma, tudi medtem, ko otrok sesa.

Pri materah, kjer je laktacija že dobro vzpostavljena se povprečno tvori 11 do 58 ml mleka na eno uro, na eno dojko. Izpraznjene dojke tvorijo mleko hitreje kakor polnejše. Če je mleko iz dojk spraznjeno redno in neprekinjeno, je tvorba mleka polna.

Hartmannove raziskave so pokazale, da je mlečna zaloga močno odvisna od dojenčkovih potreb. Dojenčki tako zelo redko porabijo prav vse mleko, ki je na voljo pri materi. Povprečno dojenčki v enem dnevu izpraznijo le 74% razpoložljivega mleka. Otrokovo sesanje tako enostavno sproti uravnava tvorbo mleka v krajših časovnih intervalih (24 ur).

Ta pojav imenujemo " koncept 80:20". 80% predstavlja običajno otrokovo porabo v vsakem dnevu. 20% mleka je ostanek mleka, tistega, ki ostane v materinih dojkah. Če otrok izprazni več kot 80%, se zaloga mleka POVEČA, da se razmerje vzdržuje. Če je izpraznjeno manj kot 80% mleka se proizvodnja ZMANJŠA. Ta koncept je zelo poenostavljena razlaga zelo kompleksnega procesa, bistveno je to, da se zaloga mleka ne zmanjka nenadoma (po domače "čez noč"), ampak je ta proces zelo počasen in postopen.

(kopirano od ga. Karmen Mlinar, svetovalke za dojenje)

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.8.2008 7:56:45   
alea01
hej, hoj mamičkeuser posted image

aleksandra silvija- hvala user posted image user posted image . mi je članek veliko pomagal.
Samo ni mi jasno, zakaj se naša doji več kot uro in ni sita. Pa sesa, ker slišim požirkeuser posted image . Pol ji pa pripravim še flaško in jo vleče kot nora in poje še ene 60mL. Je preveč vodeno moje mleko in jo samo odžeja in ne nasiti, ali kako? Jo imam pa na eni joški v enem podoju. V glavnem, mi se trudimo, da bi prišli skoz brez dodatka.

didlinaa- hvala tudi tebi za recept. Bom sprobalauser posted image user posted image

ninny- user posted image user posted image user posted image  vama z Emo za dojenje

Mi smo pa spet spali 8ur v kosuuser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo šlo tako naprej. Naš večerni ritual zgleda takole: ob pol osmih kopanje, previjanje, preoblačenje v pižamico in hranjenje ob osmih v tišini ob soju lučke. Če kopanja ni, je previjanje ob osmih. Izabela avtomatsko zaspi med podiranjem kupčka in jo samo prestavim v posteljico, kjer se potem zbudi. Ampak, jaz grem ven iz sobe in zaprem vrata. Ona je še nekaj časa budna, ampak tiha in potem zaspi. Če pa ne zaspi med podiranjem kupčka jo pa kar položim v posteljico in grem iz sobe. čez nekaj časa zaspi brez joka

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.8.2008 7:59:12 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.8.2008 8:32:40   
aleksandra silvija
zakaj se naša doji več kot uro in ni sita. Pa sesa, ker slišim požirke

Otroci imajo tudi okoli 2., 6. tedna in 2.-3. meseca ter pri 6. mesecih obdobja izredno hitre rasti (poskok v rasti). Takrat se pač pogosteje dojijo, da zadostijo potrebam po večjem vnosu hrane.

Steklenička za vsak slučaj? Definitivno ni potrebna. Mimogrede: nekateri otroci so takšni požeruščki, da pogoltajo tudi vsebino stekleničke, čeprav so se prej že dobro najedli pri dojkah. Opazuj svojega otroka, če je živahen, lepo pridobiva na teži, ima lepo, čvrsto kožo,... potem nimaš razloga za skrb. Jok? Saj že veš - dojenčki ne jokajo samo zaradi lakote. Dojenčki močno potrebujejo toplo mamino naročje in dojke, da se odžejajo (suh zrak zaradi kurjenja!), morda zapolnijo praznino v želodčku, ki je nastala zaradi podrtega kupčka, .potrebujejo znane zvoke materinega naročja, bitje srca, zvoke prebavil, ki ga pomirijo, potočažijo in mu nudijo varnost in toploto materinih rok.

Dojenček v prvih treh mesecih pridobiva NAJMANJ 115g na teden, med tre

tjim in šestim mesecem 80g na teden in po šestem mesecu 50g na teden.

Prav tako je nesmiselno določati čas, koliko naj bi bil otrok pri prsih. Najprej moramo razlikovati pojma "biti pri prsih" in "dojiti se". Otrok se bo dobro in pravilno dojil, če bo pravilno pristavljen in bo aktivno sesal. Poleg tega mnenje, da otrok dobi 90% mleka iz prve dojke v prvih 5 - 10 minutah ne velja za vse. Otroci so zelo različni in različno sesajo, poleg tega je izcejanje mleka pri materah različno. Nekateri se najedo že v 5 - 10 minutah pri eni dojki, drugi pa za to potrebujejo tudi celo uro in se morajo podojiti na obeh dojkah. Prilagodite se otroku in ga dojite, kadar in kolikor dolgo on želi.

Pri materah, kjer je laktacija že dobro vzpostavljena se povprečno tvori 11 do 58 ml mleka na eno uro, na eno dojko. Izpraznjene dojke tvorijo mleko hitreje kakor polnejše. Če je mleko iz dojk spraznjeno redno in neprekinjeno, je tvorba mleka polna.

Hartmannove raziskave so pokazale, da je mlečna zaloga močno odvisna od dojenčkovih potreb. Dojenčki tako zelo redko porabijo prav vse mleko, ki je na voljo pri materi. Povprečno dojenčki v enem dnevu izpraznijo le 74% razpoložljivega mleka. Otrokovo sesanje tako enostavno sproti uravnava tvorbo mleka v krajših časovnih intervalih (24 ur).

spet sem skopirala od ga. Karmen Lninar

p.s.
danes sem dobila vrednostni bon od baby centra-114 Eur!
Hmmm

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.8.2008 9:05:38   
Kaja08
Dobro jutro!! Kaj smo pa mi važni - smo spet spali celo noč...od 20.30 do 4.30 zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeejjj. Sam sem se pa že tako odvadila spati celo noč, da pol ob petih ne morem zaspat nazaj user posted image

V kaj oblačite vaše user posted image  za spanje? Mi imamo 27 stopinj v spalnici in sploh ne vem, kaj ga naj oblečem... Se mi zdi, da bo v pižami zgorel. Sam pokrit pa nikol noče bit oz. mi potem uspe, da je vsaj čez trebuh mal pokrit...

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.8.2008 9:06:05   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

p.s.
danes sem dobila vrednostni bon od baby centra-114 Eur!
Hmmm

hmmmm..blagor teb user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.8.2008 12:36:36   
mtinca1
Takrat mamice opazijo, da so njihove prsi postale mehkejše, izcejanje mleka ni več tako intenzivno in najprej pomislijo na to, da je mleka pričelo zmanjkovati.

aleksandra silvija -  pa res zmanjšano izcejanje mleka ne pomeni, da je mleka manj. danes zjutraj sem šla k svojemu zdravniku in sem pustila lano doma pri atiju. pred tem sem izčrpala mleko, ker je blo jasno, da se bo ziher zbudila. sicer je res, da sem črpala po cca. 8 urah odkar je zadnjič pila, ampak sem res v zelo kratkem času brez problema iz ene dojke načrpala 120 ml.

no, lana se je potem res zbudila, ampak sploh ni hotela piti mleka iz flaške - ne aventove in ne tomi tipi, in tudi ne potem ko smo naredili več luknjic ?!?!? user posted image .
sem kr malo user posted image , ker jaz bi kdaj pa kdaj kam šla tud SAMA, pa pustila tamalo drugim v varstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.8.2008 12:39:45   
mtinca1
V kaj oblačite vaše za spanje? Mi imamo 27 stopinj v spalnici in sploh ne vem, kaj ga naj oblečem... Se mi zdi, da bo v pižami zgorel. Sam pokrit pa nikol noče bit oz. mi potem uspe, da je vsaj čez trebuh mal pokrit...

kaja - jaz jo oblečem v ful tanek pajacek z dolgimi rokavčki.
če noče bit pokrit, lahko kasneje, ko bo potrebno, to rešiš tako, da ga daš v spalno vrečo (poletno ali zimsko)..

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.8.2008 12:40:03   
*Mojca*
Kaja jaz ga imam v bombažnem pajacku, odkritega. Zadnje dni pa se kr fajn shladi ponoči in ga pokrijem.

Danes smo začelo z AD3 kapljicami in zaenkrat spimouser posted image Upam, da ne bo prehudih težav.

Drugače pa smo danes zjutraj morali nazaj k pediatru dat vodo. To izgleda tako, da mu okrog lulija nalimajo neko vrečko in potem čakaš da se polula noter. Seveda je med tem brez pleničke. In mi lepo čakamo, se zabavamo, Luka začne lulat, mama in tata navdušena, 2sekundi kasneje pa začne Luka še fajn kakat in pokaka mamo, tata in celo čakalnico. Faaak kako mi e bilo nerodno. Sem potem tam pucala kakec iz klopce, radiatorja, tal....user posted image user posted image

Kar se tiče bona iz BC ga še nisem dobila. Sem tudi nekje n RR prebrala da ga ena že 1 leto ni dobila user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.8.2008 13:48:58   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaja jaz ga imam v bombažnem pajacku, odkritega. Zadnje dni pa se kr fajn shladi ponoči in ga pokrijem.

Danes smo začelo z AD3 kapljicami in zaenkrat spimouser posted image Upam, da ne bo prehudih težav.

Drugače pa smo danes zjutraj morali nazaj k pediatru dat vodo. To izgleda tako, da mu okrog lulija nalimajo neko vrečko in potem čakaš da se polula noter. Seveda je med tem brez pleničke. In mi lepo čakamo, se zabavamo, Luka začne lulat, mama in tata navdušena, 2sekundi kasneje pa začne Luka še fajn kakat in pokaka mamo, tata in celo čakalnico. Faaak kako mi e bilo nerodno. Sem potem tam pucala kakec iz klopce, radiatorja, tal....user posted image user posted image

Kar se tiče bona iz BC ga še nisem dobila. Sem tudi nekje n RR prebrala da ga ena že 1 leto ni dobila user posted image user posted image

ojoj, pol ste imeli pa pestro pri pediatru user posted image  kdaj pa dobite izvide?

a to mislite tisti bon, ko nabiraš z njihovo BC kartico??

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.8.2008 13:51:54   
Kaja08
A katera ve, kakšne so kaj Sparove ali pa Mercatorjeve plenice?? Mal sprobavam plenice - vsakič kupim druge, pa me zanima, če ima katera izkušnje z omenjenima znamkama?

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.8.2008 14:05:46   
fiesta
živjo mamike

Vidim, da kar pridno čvekate. Sem vas mal prebrala po dolgem času.
Mi smo super. Po začetnem štrajku s hranjenjem je naš mali končno dokazal čigav je in sedaj v slogu mame poje vse kar vidi user posted image user posted image user posted image . Se pa samo dojimo. Hvala za članek o povezavi količine mleka s trdoto jošk, ker je mene tudi to ornk skrbelo.

Glede daril po rojstvu... jst sem mojemu user posted image rekla, da sicer ne rabim nič, sam da naj nekaj prinese, da ga ne bo sram, ko bodo vsem cimram v porodnišnici prinašali darila in bo on prišel praznih rok. user posted image user posted image user posted image In moram rečt da se je zelo izkazal (sem dobila uro) čeprav sem bila potem v sobi sama. user posted image user posted image user posted image

Nekaj sem vas mislila vprašat. Sem zasledila da ste se pogovarjale o cepljenju proti rota virusu. Ste kaj razmišljale tudi o cepljenju proti tuberkulozi. Midva se kar ne moreva odločit. Sicer je še nekaj časa, a vseeno.

A katera ve, kje se pri dojenčku sklopi senzor "ko se mama usede za računalnik sproži jok" ? user posted image user posted image user posted image  

neč bom mogla it, je panika v košku.

Lp

< Sporočilo je popravil fiesta -- 12.8.2008 14:06:33 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.8.2008 14:50:45   
lunca14
Evo nas iz drugega pregleda,nekaj številk za seznam,naš debelušček ima 6.640kg,se pravi,da se je zredil v enem mesecu za dve kile user posted image user posted image user posted image in ima 61 cm,zrasel je 5 cm,obseg glave pa ima 39cm.No vsaj vem,da priklopi na dve ure obrajajo sadove...sem bla ful važna mamica,ko so prihajali za mano osteli dvomesečniki,ki so bili manjši in lažji,pa saj nič hudega ,če so manjši,ampak meni je vseeno rase špeh od ponosa,na svojga sinka debelinkauser posted image user posted image
....jaz pa sem tudi danes veliko bolje,očotno antibiotik že deluje,pa še moj mi je rekel,da sem shujšala,da zdej ne zgedam več kot petmesečna nosečnicauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.8.2008 15:06:59   
*Mojca*
Kaja izvide dobim konec tedna. Kar se tiče teh plenic sem že enkrat spraševala in mislim da je bil odgovor da so Meractorjeve ok, Sparove pa za en k.......

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.8.2008 15:20:31   
Anonimen
Tole z joški pa res drži.user posted image  Včasih smo malo preveč paniki. Ampak dobro, tiste, ki smo prvič v tem, nam je vse oproščeno.user posted image

A_S hvala za članke, vsak dan malo preberem.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.8.2008 15:24:18   
mtinca1
Evo nas iz drugega pregleda,nekaj številk za seznam,naš debelušček ima 6.640kg,se pravi,da se je zredil v enem mesecu za dve kile in ima 61 cm,zrasel je 5 cm,obseg glave pa ima 39cm

user posted image user posted image user posted image - bravo lunca - končno en fantič, ki bi bil primeren za našo lano - ostali so vsi "pol manjši"  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.8.2008 15:26:00   
mtinca1
lunca - a na tem pregledu samo stehtajo in zmerijo dojenčka?
A to nardi sestra, al je tam tud kak P?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.8.2008 15:33:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lunca - a na tem pregledu samo stehtajo in zmerijo dojenčka?
A to nardi sestra, al je tam tud kak P?

samo sestra stehta in izmeri.........user posted image prav se mormo kaj dobit,da se mal spoznata,aja dej mal še počak,ima še Janša stil frizuro,ko ma pa tvoja tako čupcouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.8.2008 15:39:20   
mtinca1
aja dej mal še počak,ima še Janša stil frizuro,ko ma pa tvoja tako čupco

user posted image  user posted image  user posted image  !!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.8.2008 16:19:14   
Anonimen
Dan soborke user posted image

Ja dolg me ni bilo, berem da ste pridne in srečne dojilje user posted image  Bravo! Jest že cel mesec ne dojim več, ker mi je zmanjkalo mleka. Pa nič zato. Aptamil rocks user posted image  

Maksimilijan nima nobenih krčev in ni na nobenih kapljicah, razen BioGaia za vzpostavljanje črevesne flore.

Dejte mi nekej povedat no. Ve ste edine, ki lahko kritično presodite. A bi ve obdržale otroka če bi bile v tem trenutku ponovno noseče?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?