sassy0
|
Pozdravček vsem skupaj. Včasih sploh ni časa, da bi konstantno čekirala rr, potem si pa moram prav eno uro vzet, da vse preberem, ko ste take čveke Bi človek mislil, da imate vse ful pridne otročičke, ki skoz samo spijo. Pri nas je nosek še vedno zamašen. Baby vac je res zakon in vreden tistih 12 €, za tako stvar bi dala veliko več. Mi najprej v noska vlijemo fiziološko, potem pa še posesamo in gre res dobro ven. Mi pa ni jasno, ko berem koliko dojenčkov je nahodnih a je to čisto običajno za tako majhne a je res kaj v zraku, pa revčki to dobijo Koliko časa pa traja po navadi tak nahod? Če ima katera že izkušnje s tem? babysolza-midve imava pa res podobne otroke Ko da bi poslušala sebe. Jaz našega stimuliram na naslednji način. Ga dam na joško, sesa aktivno ene 5 min, potem se začne pa spanje, ga odklopim, počakam da se malo zbuni, ga spet priklopim, itd. To pač ponavljava cca 15-20 min, včasih bolj, včasih manj uspešno. Ko se mi ne da več mučit, pa ko mi grozi, da mi bodo bradavice odpadle, mu dam pa še dodatek, če je še lačen. Pa kar nekako furava, za dodatek pa jaz ne potrebujem več kot 2 min, vodo imam že v naprej prekuhano, jo samo malo segrejem, da je primerne temperature, vmešam dodatek in to je to. Se mi pa še vedno zdi, da bi mali imel zadosti samo na joškah, če bi le hotel jest tako kot je treba, ker se mi sedaj tudi ful hitro nazaj napolnejo. Upam, da ko pozdravimo nos, da bo kaj bolje. Mi se pa kopali še kar nismo, pa imamo popek že 14 dni ok. najprej sva bila z možem bolana, sedaj je tamali nahoden, tako da upam, da se nam rata okopat do posvetovalnice, ker tole umivanje, gre tudi našemu ful na živce in se vedno dere zraven. Sem pa sedaj ugotovila, da če ga previjam pred hranjenjem, mi vedno tuli ko , ker je očitno že ful lačen in bi takoj jedel, če se med obrokom je pa priden ko bubica. Problem je samo, da če se mi na koncu hranjenja pokaka, mi vedno potem poliva, ko mu menjam plenice. Mah nikoli ni čisto prav a ne? Kako ste pa kaj s čiščo? Meni kar noče in noče zgint, je že skoraj ni, potem se mi pa, po navadi med dojenjem, še kar malo ulije, pa taka sveža kri, ne neki izcedki. Sicer je ni veliko, samo preveč za dnevni vložek. Boli me nič, tako da po moje ni kakšno vnetje. Ne vem pa zakaj tako dolgo traja lonapo-bravo, da ti je ratal pozdravit mastiits, kar s epa pikic tiče je pa res lahko od praška al pa mehčalca, če ga uporabljaš. No uživajte, pa se slišimo. A ja, čestitke vsem novim mamicam-vas je kar nekaj.
|