|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
4.7.2008 13:56:59   
Anonimen
Tina hvala, saj se vidi, da je ta prva čisto zimska in bi še to skoraj tako rada obleklauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
4.7.2008 14:03:39   
lonapo
kje mate dež????jest  bi ga tud.pri nas je soparno za znoret.

sem ugotovila da tamal ni pikast zaradi mojih antibiotikov (v 24 urah ni prejemal mojega mleka) zvečler so mu pike izginile, zjutraj pa spet pojavile- ja mami ga preveč napravljam in pokrivam in je režev dobil pike, ker mu je vroče?!!!
ga mam v bodiju z dolgimi rokavi pa žabice čez, pa še štumpfe na nogah-zunaj pa 32 stopinj-res sem mal zmešana.

jaz cajta nimam, da bi se k mojmu stisnla-preden vse popedenam njega že zmanjka-kakšen poljubček mu še uspem dat-tko mimogrede-to je pa vse.

no dones se bomo pa spet začeli dojit-pa mleko mam še v hladilniku, če bi bilo pri meni premalo (pa ne alpskouser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.7.2008 14:04:24   
lonapo
aja- Ninny iskrene čestitke za punčko >Emouser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.7.2008 14:05:17   
lonapo
user posted image jest mam pa tri zvezdiceuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.7.2008 14:27:41   
Tina 28
ja, mal ga sleč Lonapo. Mi smo bli včeraj pri pediatrinji in sem jo vprašala glede pikic pod vratom...to je zaradi vročine. Pa res sem jo mela v bodiju s kratkimi rokavi in štumfki, pa ni noben v posvetovalnici komentiral, da je premalo oblečena.

ninny
...jaz sem tud Nejca mela pozim in takrat ga nikoli nis preveč oblekuuser posted image ...zdaj sem se pa tolk pazla, pa kapca pa dolgi rokavi...pol mi je pa dosadilo in sem jo slekla in ji zelo pašeuser posted image . Zdaj jo oblačim tko k sebe, če pa ma mrzle nogice, jo pokrijem s pleničko ali tanko dekico.

Ima katera baby vac...razmišljam o nakupu, ker mi včasih smrka, Nejc pa ima velikokrat (sploh trenutno) zamašen nos in ga po zahtevi zdranice mormo čistit.

Ja, hvala za vaše besede...sam pr men bi se dobil čas, pa sem mal trda...mu tud lubčka nočem dat...koza zmešana...en kup jeze nosim v sebi, pa se je ne morem otrest.user posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 4.7.2008 14:28:22 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.7.2008 14:39:57   
lunca14
Aleksandra.....moj trebuh,se je malo stabiliziral,sem pa antibiotiku,ker sem mela zelo slabo vodo,mam pa najblažjega kar se da dobit.Glej če je Jernej bolj odprte sorte,da se ne boji ljudi,ga lahko komot pripelješ do mene za kak dan,če pa je vajen še kje prespati noč,lahko tudi prespi,imam itak okoli sebe čisti otroški vrtec,tako,da eden več ne pomeni bremena.Če želiš,rade volje,ti si pa spoči.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.7.2008 14:50:26   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

ojla kero dohtarco pa maš-mogoče Poredoš? men je tut rekla nč čaja dodajat ker itak dobi z mojim mlekom sam lahko da bo pač večkrat zahtevala zizo zdej k je tok vročeuser posted image  aja dobile sva pa d3 kaplice ker ad3 baje ful bl krče delajo...drugač pa od učer zdej ene ful dobre iz nemčije probavamo in učer je res pomagal bomo vidl kaj bo dans,dišijo po bananah pa pomoje so kr sladke ampak če bo pomagal jih bom še naročila,ker se jih pr ns nažalost ne dobi še...
aja mamo pa aventove dude paa eno multi mam in je kr zadovoljna,mi pa tut ker čene prstka cuza sm jo zadnič zalotla k sm se zbudla zjutri ga je mogla že kr dolg met v ustih k je bil pol vs zgužvanuser posted image ,taka je k mamiuser posted image user posted image user posted image

Ja, Poredoševo imamo. Je kul, ane? Naslednjič imamo pa pri Amonovi, ker je Poredoševa na dopustu in je rekla, da se potem lahko odločimo, pri kateri bomo. Zaenkrat mi je P. prav fajna, bomo vidl, kakšna je Amonova

no pol je čist isto kt pri nas,sam ne vem zakaj je teb dala ad3 kaplceuser posted image ,men je tut taka faca,sam še neki me zanima za kolke so te naročil??? ker mene una bajsa smotana-se opravičujem za izjavo ampak jo poznam pa mi je že tko krava na kubik pol me pa sploh ni hotla poslušat do konca k sm se hotla za kolke naročit in me je nazaj k sestri poslala češ da ona nima zvezka,pol je pa sestra do nje šla in rekla da ga zihr nima ona pol je pa prbila da nism rekla za kolke-valda če me sploh ni hotla poslušat kaj sm ji rekla in pol me še naročila ni kao da ne ve razporeda urnika in naj konc mesca pokličem koza!!!  drugač mamo pa naslednič 4.8 pregled

Ne, sej mi se tud še nismo naročil, ker nimajo še seznama user posted image  Kot da je tako težko narest tabelco v zvezek in vpisovati otročke...skratka, so rekl, da bojo na naslednjem pregledu, ki ga imamo (29.7.) že imeli seznam in da naj se takrat naročimo.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.7.2008 15:02:19   
Anonimen
Neki ste pisale o pikicah oid vratom,mene pa zanima,moja Neža ima pa po ličeku par drobnih mozoljčkov,ki me ful motijo.A je to od vročine?Kako bi se tega znebile?Obraz ji umivam samo z vodo.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
4.7.2008 15:02:39   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

sem ugotovila da tamal ni pikast zaradi mojih antibiotikov (v 24 urah ni prejemal mojega mleka) zvečler so mu pike izginile, zjutraj pa spet pojavile- ja mami ga preveč napravljam in pokrivam in je režev dobil pike, ker mu je vroče?!!!
ga mam v bodiju z dolgimi rokavi pa žabice čez, pa še štumpfe na nogah-zunaj pa 32 stopinj-res sem mal zmešana.

Ojoj, sej tvoj mali bo pa zgoru!!! Naš je oblečen samo v bodi brez rokavov in je takrat najbolj srečen otrok pod soncem. Pa ko spi ga pokrijem s pleničko, pa se takoj zbudi, zajoka, pleničko zbrca dol in spi dalje. Če ima mrzle nogice, mu dam še štumfke gor in to je to. No, edino ponoč ga pa oblečem v bodi s kratkimi rokavi in štumfki. Pa včasih mi ga uspe pokrit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ima katera baby vac...razmišljam o nakupu, ker mi včasih smrka, Nejc pa ima velikokrat (sploh trenutno) zamašen nos in ga po zahtevi zdranice mormo čistit.

Jaz sem ga ravno danes naročila, ker smo imeli pestro noč. Je imel tako zamašen nos, da je 2 uri krilil z vsemi udi ko blesav (sicer je zravel spal, ampak je pa spuščal enih zvokov)! Pa smo mu zlili fiziološke tolk v nos, da je groza, pa se ni nič spucal....se je šele dopoldne, ko sva prišla iz sprehoda - mu je sopara v zraku očitno spucala nosek

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.7.2008 15:03:35   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Neki ste pisale o pikicah oid vratom,mene pa zanima,moja Neža ima pa po ličeku par drobnih mozoljčkov,ki me ful motijo.A je to od vročine?Kako bi se tega znebile?Obraz ji umivam samo z vodo.

Mozoljčki pomenijo, da se koža čisti. Naš je bil čisto mozoljast, pa je že minilo, danes so pa spet prišli, pa na dekolteju jih ima tudi...koža se mora spucat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.7.2008 15:22:24   
Anonimen

Mi ga imamo in je res doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
4.7.2008 15:41:49   
poldy
ninny, jaz sem imela lani mojo kar precej napravljeno, tanek body s dolgimi pa hlače ter še nekaj plišastega čez za zunaj, pa mi je kmalu zakuhala in je dobila pikice in so mi potem rekli naj jo malo manj napravim, če pa bi poslušala še doma kaj so mi govorili, pa bi jo skuhala....
Kako pa sta drugače? Jaz vaju pridem pogledat malo kasneje, da se še malo navadita, če je tebi prav? Kako jo je pa sestrica sprejela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.7.2008 16:03:54   
aleksandra silvija
Jernej bolj odprte sorte,da se ne boji ljudi,ga lahko komot pripelješ do mene za kak dan,če pa je vajen še kje prespati noč,lahko tudi prespi,imam itak okoli sebe čisti otroški vrtec,tako,da eden več ne pomeni bremena.Če želiš,rade volje,ti si pa spoči.
Joj, Lunca hvala. Ampak sedaj mi je pa kar nerodnouser posted image .
Glej, današnji deževni dan mi res paše in je neke vrste dan za počitek. Pa čeprav s točo, grmenjem,...
Se vidi, bom danes nadoknadila na RR za nazaj in naprejuser posted image .

Veš, se mi zdi, da našega Jerneja daje predvsem ljubosumje. Zato se mi pravzaprav še posebej zdi prav, da je z nami in da ne dobi občutka, da se ga hočem malo "znebit". Mi je sedaj že nekajkrat rekel, ko sem se samo z njim igrala ali mu kaj pomagala---Mami, ti si pa res prijazna. Ti si moja zlata mami,...
Naslednje poletje bo itak preživel v vrtcuuser posted image .

Eden več ne pomeni bremena-----potem imamo pa lahko še 4.user posted image user posted image user posted image , se ne bo poznalo,...user posted image user posted image user posted image
Je pa nekako res--ne predstavljajo mi bremena otroci, ki se pridejo igrat k našima-se vsaj malo zamotita.
Ampak si vseeno ne predstavljam, da bi ga odpeljala, kjer še ni bil. Morda sem preveč kokoškastauser posted image .

Tako.
Lunca-res HVALA!
Drugače pa-oglasi se kaj s svojimi sončki. Sem doma veeeeeeeliko večino časa.user posted image

Sedaj grem pa malo pobrskat po receptih za sladkarije, prigrizke. Bo naša prvorojenka v nedeljo praznovala 7 rojstni da. Saj ne morem verjeti, da že. Zato--cartajte svoje otročke. Čas res hitro, prehitro beži.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.7.2008 16:20:34   
babysolza
sEM SE HOTELA POZANIMAT, ZAKAJ MOJA ŽE 2 DNI NEKI SRAČKA, PA SEM OČITNO ŽE DOBILA ODGOVOR -  jo preveč oblačim. user posted image
Imam jo v bodiju s kratkimi rokavi in zeloo tankih žabicah. Včasih ji dam še nogavičke, ampak samo takrat, ko pri previjanju vidim, da ima mrzla stopalca. A je to preveč?
Al mogoče samo pač raste in ne bo več prespala celega dneva? Ker ponoči pa ful spi, se nama komaj rata nahranit enkrat vmes. user posted image  user posted image  Sicer je pa danes stara točno 15 dni. user posted image user posted image user posted image

Ninny, čestitke za Emo! Je pa cela korenjakinja! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.7.2008 17:56:09   
Anonimen
Ninny, čestitke za Emo! Je pa cela korenjakinja!

hvalauser posted image

babysolza, meni je patronažna danes rekla, da je body z kratkimi rokavi in nogavičke v tej vročini dovolj, edino zvečer ji bom dala body z dolgimi rokavi.

Vse tiste ki ste rodile v drugo ali pa v tretje koliko časa boli krčenje maternice? A lahko vzamem kakšen tablet? V P so nam jih skoz ponujali samo ne vem katere tablete so imeli.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
4.7.2008 17:56:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

ninny, jaz sem imela lani mojo kar precej napravljeno, tanek body s dolgimi pa hlače ter še nekaj plišastega čez za zunaj, pa mi je kmalu zakuhala in je dobila pikice in so mi potem rekli naj jo malo manj napravim, če pa bi poslušala še doma kaj so mi govorili, pa bi jo skuhala....
Kako pa sta drugače? Jaz vaju pridem pogledat malo kasneje, da se še malo navadita, če je tebi prav? Kako jo je pa sestrica sprejela?

zaenkrat kar gre, samo navadit se še mora, drugače bi jo skoz nekaj božala...

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
4.7.2008 19:07:51   
RMRM
Ojla!

Tud pri nas je kar pestro kar se tiče jokcanja, ker očitno naš user posted image  ni dobil dovolj mlekca, tako da si sedaj tud jaz pumpam mleko, da sploh vidim koliko poje, pa včasih mu tud mal AM dodam.

Ninny, vidim da si ti tud že doma. Veš, men je tud patronažna rekla, naj Lukasa oblečem samo v bodi s kratkimi in kratke hlače, sam men se je zdel to kar mal prehitro.  Se pa res vidi, da sta starejša dva rojena pomladi in pozimi, ko res ne moreš falit pri oblačenju. Tako da bo zgleda večino oblačilc št. 56 popolnoma nenošenih, ker so vsa z dolgimi rokavi in hlačami.user posted image

Ninny, mene krčenje maternice že nekaj dni ne boli več, tako da upam, da tudi pri tebi čimhitreje mine. Je pa res, da so mi bile bolečine in sploh okrevanje po porodu, po drugem porodu večje kot pa sedaj, čeprav pravijo, da so te bolečine po vsakem porodu hujše. No, očitno ni vedno tako.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.7.2008 20:22:21   
Tina 28
ojla...kolko kaj vam spijo otroci čez dan....ker meni skoz manj. Prej je bla budna do kosila, popoldne pa skoz spala, zdaj pa zaspi kašno urco dve do kosila in le kakšno urco popoldan...zvečer pa tud jokauser posted image ?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.7.2008 20:31:10   
Anonimen
Čer. Jaz sem dans mojga sončka kopala, pa sem ga mal preveč namočila - mu je šla vodika v usta - sva oba jokala user posted image . Mi je blo tko hudouser posted image user posted image user posted image
A so vaši sončki tud čist gotovi po kopanju? Je zaspal čist utrujen.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
4.7.2008 20:32:56   
Anonimen
Sva ga pa dala pol še mal v vodiko. ga je lubi držal, pa ni nič jokal. Upam, da ni blo prehudo za njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
4.7.2008 20:57:12   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla...kolko kaj vam spijo otroci čez dan....ker meni skoz manj. Prej je bla budna do kosila, popoldne pa skoz spala, zdaj pa zaspi kašno urco dve do kosila in le kakšno urco popoldan...zvečer pa tud jokauser posted image ?

Ja naš tudi vedno manj spi...naš je prej po vsakem futranju lepo zaspal, zdej je pa skoz buden. Pol pa ne ve, kaj bi delal sam s sabo in se jokca, tko da ga morm potem po rokah nost, al pa ga dam za nekaj časa v ležalnik, ampak tam ne zdrži prav dolgo. Zdej sem bila parkrat dopoldne kar zuni na sprehodu ali pa sem šla s prijateljico na kavo in ga je potem vročina tako zdelala, da je kar precej spal.

Kdaj kopate vaše malčke? Zjutraj, čez dan ali zvečer??

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.7.2008 21:03:30   
Anonimen
Moja Neža uživa ko jo kopamo.Po kopanju je pa ful zaspana.Kopamo jo okoli 20.30 ure,tak da potem kr kmal zaspi.Zadnje večere je zelo pridna kar se spanja tiče.Ponoči pa jema samo enkratuser posted image .Upam da to traja.Sem pa poklicala tudi patronažno glede mozoljčkov po obrazu,pa se res koža čisti.Sem misla,da sem pojedla kaj takega.Drugače pa kar se dojenja tiče,mleka je zopet dovolj,je večkrat po malem zizala in mleko je prišlo nazajuser posted image .Tak,da zaenkrat ne bom dodajala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
4.7.2008 21:19:28   
*anamor*
Haj,

tudi jaz se vam lahko zdaj pridružim, saj sva z mojim Tajem že doma. Malo se še lovimo in jokamo, samo je dosti boljše kot v bolnišnici. Malo imava probleme z dojenjem, saj se še kar navajama. Pa je vedno boljše no. Sicer pa ga dojim na nastavek, ker drugače se lovimo sto na uro, ker mi ne more prijeti bradavice. Vendar pri tem dojenjem nikoli nevem ali ima dovolj ali ne. Pa saj bo.

Lepo se imejte za danes

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.7.2008 9:05:41   
*Mojca*
Jutro!

Mi smo se pa danes naspali. Sem ugotovila da je najboljše da ga lepo dojim kar v postelji, potem lepo zaspi in ga nesem v posteljico. Danes smo se futrali štirikrat od 22h do 8h. Mali še vedno spi, jaz pa sem malo bolj naspana.

Sicer pa je spal čez dan, ponoči pa se je bunil, ampak danes je bilo res super user posted image

Kar se tiče kopanja imamo še malo moker popek, tako da se samo umivamo, Luka pa to sovraži. Na začetku mu je ok, potem pa sirena. Glede oblačil pa je tudi meni rekla patronažna da samo bodi s kratkimi in štumfke, da je dovolj. Meni se tudi zdi ok, ker je drugače ves premočen.

Kaja08 oz. kakšna druga Ljubljančanka, a Ljubljanska občina da kaj keša za novorojenčka?

Nič, grem malo pojest preden se pišček zbudi user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.7.2008 10:29:57   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaja08 oz. kakšna druga Ljubljančanka, a Ljubljanska občina da kaj keša za novorojenčka?

Naš je dolenjček - je prijavljen v Grosuplju, ampak mislim, da Ljubljana nič ne da... škrtuhi user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?