|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
22.9.2008 13:08:21   
Anonimen
Za zunaj sva danes imeli body z dolgimi rokavi, žabice, pajacek, jaknico,copatke, kapico in pokrite z dekco, pa je bila topla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
22.9.2008 13:08:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ninny-kukuc je med pograšanimi danes heheh

tukaj semuser posted image Sva bile z Emo na sprehodu, pa na pošti, sedaj pa mi spi, sem ta čas že kosilo na pol skuhala, pa mal pospravila.

midva sva bila tud danes na poštiuser posted image user posted image , je blo treba račune plačat, pol pa na špancir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
22.9.2008 13:11:21   
alea01
RMRM- ja, to pa je medvedek tvoj Lukasuser posted image . Jaz pa še nisem nič žabic dajala, razen ko greva na sprehod. Ko pa greva v štacune, je pa itak najprej v avtu, pol pa po štacunah v centrih in v njih je pa tudi že toplo. jo pa skoz šlatam in nima nikoli mrzlih rok ali pa noseka

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
22.9.2008 13:12:20   
alea01
recimo, jutri grem v LJ in ji oblečem žabice, pol še hlače.... Koliko časa jo bom pol previjalauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.9.2008 13:15:10   
alea01
RMRM- če ti je pa tako žal za tisti kompletek v okaidiju- glej, jaz jutri grem v okaidija in ti lahko kupim in pošljem po pošti. Ni problemauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.9.2008 13:17:37   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ja, pri nam bo krst zelo zanimivuser posted image . V prekmurju so vajeni, da jejo cel popoldan, tega pa tu ni in še plačala bom veliko več, kot pa v prekmurju za papcanje cel popoldan. In ker pol vsi moji mislijo še do mene it- pol jih še ni bila pri meni in grejo pogledat, kje živimuser posted image  in še tu moram poskrbet za prigrizke. bom pa kar obložene kruhke naredila- za 40ljudiuser posted image . Mislim ,da ne bom šla eno noč pred krstom spatuser posted image . Bom kruhke delalauser posted image

Joj, se mi kar smilišuser posted image , samo boš mela s kruhki  še več dela. Jaz po navadi za rojstne dneve naredim sesekljano pečenko, pa dunajske zrezke, take majhne, da so bolj apetitlih, pa kakšen vratnik skuham, se mi zdi da je s tem res najmanj dela, pa sigurno ne zmanjka. Kruhke sem samo enkrat delal in sem rekla nikol več, ker ni blo konca ne kraja, pa ful hitro jih je zmanjkalo. 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.9.2008 13:21:37   
RMRM

RMRM- če ti je pa tako žal za tisti kompletek v okaidiju- glej, jaz jutri grem v okaidija in ti lahko kupim in pošljem po pošti. Ni problemauser posted image

Joj, ful si prijazna, sam ne vem al sem gledala št. 68 al 74, tka da se bom najbrž še enkrat peljala v lj, sem bla zadnjič ful navdušena, je res veliko več izbire kot v villachu, kjer sem do sedaj kupovala, pa mogoče se vam na čveku pridružim, če me boste sprejele medseuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.9.2008 13:22:37   
alea01
Saj, narezek bi bil najboljši, ampak za 40ljudi.... ne vem kam jih naj posedim, tako pa bodo mlo pri meni, malo v podnjem štuku pri tašči in kar v roke si bodo vzeli in to je to. Vem, da je veliko dela. Mogoče mi bo pa kdo pomagaluser posted image ..... ja, ja sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image . A lahko v šparu naročim? Saj oni bi pa lahko to naredili, ali ne? Pojma nimam

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.9.2008 13:24:23   
RMRM

Saj, narezek bi bil najboljši, ampak za 40ljudi.... ne vem kam jih naj posedim, tako pa bodo mlo pri meni, malo v podnjem štuku pri tašči in kar v roke si bodo vzeli in to je to. Vem, da je veliko dela. Mogoče mi bo pa kdo pomagaluser posted image ..... ja, ja sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image . A lahko v šparu naročim? Saj oni bi pa lahko to naredili, ali ne? Pojma nimam

ja, kar se tega tiče maš prav. A si mogoče kaj pomislila na catering, bi blo najbolj enostavno

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.9.2008 13:24:59   
alea01
kul, še boljše. Ti kar v ljubljano in na čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni so tako fajn cunjice v okaidiju, da samo še tam kupujem. Zadnjič sem v zari kupila nekaj majčk, dala oprat in ji danes nisam mogla čez glavo spravituser posted image user posted image . Imajo majhnjo luknjo, a rokave ji pa moram zavihat....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.9.2008 13:26:01   
alea01
catering- se še spomnila nisem. Hvala ti, da si me razsvetlilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.9.2008 13:27:08   
alea01
Izabela se prebuja...... držte pesti, da bo kaj pojedlauser posted image . Aja, pa luknjica na flaški  po moje ni problem, ker ful teče. Ima pa št.2

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.9.2008 13:28:34   
RMRM

Zadnjič sem v zari kupila nekaj majčk, dala oprat in ji danes nisam mogla čez glavo spravituser posted image user posted image . Imajo majhnjo luknjo, a rokave ji pa moram zavihat....

Joj, a res. Meni so pa delovale kar kvalitetno? Mah, bomo videli.

Kakšne se ti pa zdijo številke v okaidiju, ker jaz sem mu kupla vse od 6-9 m, pa mu je kot ulito oz. pikico preveliko, se mi zdi da so majhne številke, a se motim?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.9.2008 13:33:17   
Anonimen

Izabela se prebuja...... držte pesti, da bo kaj pojedlauser posted image . Aja, pa luknjica na flaški  po moje ni problem, ker ful teče. Ima pa št.2

user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.9.2008 13:38:34   
Anonimen
babe žabe celo kavbojke dobim na tazadnjouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.9.2008 13:44:44   
*lina**
taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.9.2008 14:12:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lina**

taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa važna pa mam modno revijo domauser posted image

(odgovor članu *lina**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.9.2008 14:21:15   
Tina 28
Tanika...malo črnega humorja...vsaka stvar je za nekaj dobr (upam, da razumeš šalo).

Alea...kamot ti pošljem in nobene obrabnine nočem, sam ne jo peglat in zažgatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.9.2008 14:27:59   
Tina 28
Krst...mi smo vse plačali sami...od sveče, torte, kosila, oblekce,....in tud nič ni padlo zraven od sorodnikov...je pa od botrov dobila verižico in nahrbtnikuser posted image user posted image user posted image .

Za torto...ful lepo v oblikii metuljška sva dala 32 € (delo na črnouser posted image )...kosilo za 20 oseb pa je blo 340€....pol pa še ostali stroški, ki pa nanesejo.

Sveča na Brezjah je bla 26€ ampak ful lepa!

Sem bla pa tud botrca hkrati svoji nečakinji in sem ji tud za darilo kupla eno hudo škatlo lego Duplo, astronomsko veliko bibo po naročilu in verižico, ter svečo (pol mi je dal drugi botrček, tko da sva dala skupi)!. kosilo smo imel skupaj, zato sva z bratom stroške delila po °glede na to kolk je mel ker svoje žlahte, naše pa na pol.

Aja...pa ful v veliko škatlo sem mogla darilo zavit in je blo res ful lepo....Nejc je kar gledal, kakšno bajno darilo in je prosu, če lohk on tud dobi za RD darilo tako zavito in ne v darilni vrečki. Res smo se scrklal z darilnimi vrečkami...ima prav....zdaj mu bom vedno rajši zavila, ker uživa v odvijanju.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.9.2008 14:32:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Tanika...malo črnega humorja...vsaka stvar je za nekaj dobr (upam, da razumeš šalo).

veš da razumem šalouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.9.2008 14:41:47   
pikica_30
Živjo spet se malo javljam!

Mi smo se danes cepili proti rotavirusu in sedaj čakamo, če bo kaj reakcij (krčki, driska) in držimo pesti, da ne bo nič!

Prebrala sem samo nekaj strani za nazaj, ker počasi prihajate spet v formo kot na junijčicah! user posted image

Pošiljam user posted image user posted image user posted image  vsem bolnim otročkom in mamicam! Posebej pa držim pesti, zate Taanikaa!!!

Zdaj grem pa potolažit mojga sončka!

Kasneje še komentiram kopanje, krst in robčke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
22.9.2008 14:57:00   
babysolza
babe žabe celo kavbojke dobim na tazadnjo

user posted image  user posted image  Jaz tudi, končno! user posted image  user posted image

Ravno kuham, pa sem vas prišla mal 'pošpegat'. Sabina spi, kar se zgodi enkrat na mesec v tem delu dneva. user posted image

Ko smo ravno pri kuhanju - kje jemljete ideje? Jaz bolj ko kuham različno, bolj se mi zdi, da jemo vedno eno in isto. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.9.2008 15:03:56   
pikica_30
Kopanje: mi se kopamo na 3 dni oz. pogosteje, če je treba. zunaj se namilimo z mustela milom, potem pa splaknemo v banjici.

Robčki: že od rojstva uporabljamo robčke za pucanje rite (so nas tako naučili v porodnišnici). za nas so najboljši pampers sensitive iz mullerja ali pa prav mullerjevi. smo probali pampers sensitive iz merkatorja in nivea robčke, pa sploh ni primerjave - sploh niso vlažni.

Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.9.2008 15:18:21   
*lina**
http://www.ringaraja.net/forum/Podarjam_vam_pesmarico_%2B_2_nova_dela/m_2451912/tm.htm

poglejte, kako se je ena mamica potrudila in to deli z namiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.9.2008 16:30:31   
alea01
RMRM- okaidi ima majhne številke in kar mene jezi je to, da saj veš da ima vse v kompletku in srajčke oz.majčke so manjše od hlač. Izabeli so srajčke prav, hlače pa velikeuser posted image  in ista številka. 6 mesecev je št.67 12 mesecev pa 74. tko, da bodo pozorna na številke, ne pa na mesece. Izabela nosi št.67 oz. 6 mesecev

čvek- jaz bom mogla jutri ob 11.10 šibat, v supernovi bom in če katera pride prej bom vesela, ker bi se mi prilegla kakšna vroča čokolada s smetanouser posted image .

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?