|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
22.9.2008 12:17:49   
lonapo
punce-eno vprašanje-mal butasto mogoče.
Glede krsta: a to greš do župnika in rečeš da bi dal pač otroka krstit in potem ti on pove vse kaj rabiš,kakšna je cermonija itd.MIdva imava oba vse zakramente, sam v cerkev pa glih ne hodva. KOlk pa finančno kej pride?

Ne se mi smejat, žal ne vem. Hvala.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
22.9.2008 12:22:00   
alea01
Tina28- kaj pa če bi ti meni za vsak slučaj poslala zgornji del? Ti plačam obravnino. Da bi imela pri roki, če bi se res ful videlouser posted image

hranjenje je pri nas boljše kot včeraj, ampak še zmeraj premalo poje

pikalone za vse, ki smrkate, ki imate vročino in čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamice

pri nam nobenega dežja, taanikaauser posted image

Evo, zdaj bodo pa vsi prišli na krst. folka bo pa nekje okoli 70. Pecivo bova pa pekli nekaj jaz, nekaj moja mami in bova dali za domov- okoli 27škatel. Jaz bi dala tudi slikico. A je katera dala oz. namerava dat še slikico od user posted image ?

l.daisy- ti si itak fenomenalna z dvema štručkama-pardon, zdaj sta že hlebcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
22.9.2008 12:22:03   
mtinca1
anaj22 - tvoj user posted image  in tvoj user posted image  se pa vedno oblačita enako, sem že nekajkrat opazila.... res luštno user posted image user posted image user posted image  (sploh tile pulovrčki s krsta).

bejbe, kdaj se jutri dobite v supernovi - se mogoče oglasim še jaz.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.9.2008 12:23:43   
*Mojca*
mtinca ob 11h

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.9.2008 12:25:27   
alea01
*Mojca*, a bi šlo pb 10.30? Tako bi jaz do 11 ure bila pol pa moram šibat. V supernovo pa grem vseeno, ker moram v nabavo. Drgač se pa ne vidimouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.9.2008 12:29:14   
alea01
lonapo- midva sva šla do župnika, povedala kaj hočeva, podatke vse je zapisal in to je to. Pri nas ni treba nič plačat župniku. Sva pa morala na en tečaj, ki traja 3 ure in je samo moj šel, ker smo se tisti dan cepili in nisem vedla, če bo kaka reakcija in sem raje ostala pri tamali doma.
Rabiš pa še svečo in neko belo blago- saj vseeno sam da je nekaj belega. Pogostitev pa sama veš, ali imaš ali pa nimaš in v kaknem številu imaš in koliko bo stalo pol približno veš. Sam obred te ne bostal nič. Ponavadi za svećo poskrbi boter. Vabila sem sama delala in dala bom še slikico za domov, ki bo moj poslikal in bomo samo šli razvit

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.9.2008 12:30:22   
mtinca1
alea
Evo, zdaj bodo pa vsi prišli na krst. folka bo pa nekje okoli 70. Pecivo bova pa pekli nekaj jaz, nekaj moja mami in bova dali za domov- okoli 27škatel. Jaz bi dala tudi slikico. A je katera dala oz. namerava dat še slikico od ?

Jaz sem dala slikco na vabila. pa po zaključku sem poslala par fotk na maile tisti, ki jih imajo, ostalim pa sem jih razvila in jih dobijo osebno.

lonapo
Glede krsta: a to greš do župnika in rečeš da bi dal pač otroka krstit in potem ti on pove vse kaj rabiš,kakšna je cermonija itd.MIdva imava oba vse zakramente, sam v cerkev pa glih ne hodva. KOlk pa finančno kej pride?

mi smo imeli priprave (cca. 30 min) enkrat prej in je župnik vse razložil, pa itak ni kaj dosti za vedet . ziher bo vam tudi. boter mora prinest svečo in tisto belo blago. Finančno: nam ni nič rekel, da kaj stane. Smo pa potem na koncu kr samoiniciativno nekaj prispevali, nastavili na oltar, vsak nekaj. je pa tud župnik delil neke rožne vence, pa knjige...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.9.2008 12:32:27   
mtinca1
v kterem kafiču pa?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
22.9.2008 12:33:31   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca*, a bi šlo pb 10.30? Tako bi jaz do 11 ure bila pol pa moram šibat. V supernovo pa grem vseeno, ker moram v nabavo. Drgač se pa ne vidimouser posted image

veš da. če bo luki bogi pridem pa sama

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
22.9.2008 12:41:17   
RMRM
Dan.

lina - dobrodošla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čim manj smrkavih noskov

Tina28 - mi smo tud včeraj imeli krstuser posted image . Je bil Lukas neverjetno priden, cel krst prespal.
Sta me pa moja starša fuuuuuulllllllllllllllllll presenetila, sta Lukasu kupila vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image , smo ga že sprobali in je res super marela, ful lahka, kar mi je zelo pomembno, pa tud prostora ne zasede tolk.

Slikce mi povabljencem še nismo dali, bom še dala razvit, potem jih pa dobijo. Je bilo pa vabilo v bistvu napisano na sliki, kjer je bil Lukas v krstni oblekici.
Bom dala par slikic gor, samo moram še pogruntat kako se shrani na shrani.si, ker na RR ful traja da narediš album, imam očitno zelo počasen internet 

Kopamo se enkrat na teden v banjici oz. kar v škafu za perilouser posted image ,takrat se ful namilimo, pol pa obvezno sledi masažauser posted image  z negovalnim oljem, ostale dni v tednu pa se namakamo v čebričku, takrat pa samo kapljico oljčka dam v vodo in  nič drugega. 

Za rito že kar nekaj časa uporabljam pampers sensitive robčke, samo k sreči res nimava problemov s kožo, tud hladilno mazilo uporabljava zelooooo redko. Sem pa zadnjič kupila Pampers s sivko, so mi pa ful preveč odišavljeni, tako da smo jih porabili kar namesto wc papirjauser posted image

Taanikaa - tud jaz mislim nate, sem včeraj en Oče...... zmolila še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
22.9.2008 12:46:55   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

punce-eno vprašanje-mal butasto mogoče.

Ne se mi smejat, žal ne vem. Hvala.

Pri nas je bil en res kratek sestanek dva dni pred krstom, kjer smo dali vse podatke, prinesli družinsko knjižico in potrdila botrov. Sam krst je v bistvu brezplačen, sam kolikor jaz vem, se je vedno nekaj dalo v kuverto.
Drugač je pa tud odvisno, kdo kaj da. Pri nas sva v bistvu vse financirala sama, svečko, prtiček, oblekico, kuvertouser posted image , kosilo, nekje pa to dajo botri, čisto odvisno.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
22.9.2008 12:53:20   
Anonimen
hvala RMRM itak ste vse najboljše...
alea-dež ponehal,je že suho zunaj...alarm

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4262
22.9.2008 12:53:29   
alea01
mi bomo tudi župniku nekaj dali v kuverto. Najprej smo mislili, da bo krstil moj stric, ki je župnik in je nekaj prišlo vmes in ne moreuser posted image . Pri nam bo boter, ki je moj brat študent edino svečo kupil ostalo pa vse midva sama. Najbolj luštno bo plačat kosilo, ki bo za 70ljudiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
22.9.2008 12:55:21   
alea01
najbolj luštno je to, da vse sam financiraš drugi pa samo komentirajo in ni jim to všeč, pa bi drgač naredili in ne vem kaj še vseuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
22.9.2008 12:56:28   
alea01
ej, kako pa oblečete user posted image  za ven?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
22.9.2008 12:56:38   
Anonimen
naprej;
l.daisy ti si itak super mamika,jst še Žana včasih komaj obvladam,ti imaš pa dva hlebčka kot pravi aleauser posted image
alea-sej bo papala počasi boš vidla,držim pesti in user posted image user posted image user posted image
ninny-kukucuser posted image user posted image  je med pograšanimi danes heheh

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
22.9.2008 12:58:45   
RMRM

. Najbolj luštno bo plačat kosilo, ki bo za 70ljudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image , si predstavljam, je blo že pri nas kar zelo luštno, pa nas je bilo 20user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
22.9.2008 12:59:50   
Anonimen
moj bo imel štrample,bodi dolg rokav,trenerkico spodnji del ali kavbojke,zgoraj pa jakno na kapuco ali termoflis na kapuco kapico bom imela zraven za vsak slučaj,pokrijem ga pa v vozeku še z dekico po potrebi aja pa fancy čeveljčkeuser posted image ...popoldan jo mahnema na sprehodek

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
22.9.2008 13:00:09   
RMRM

najbolj luštno je to, da vse sam financiraš drugi pa samo komentirajo in ni jim to všeč, pa bi drgač naredili in ne vem kaj še vseuser posted image user posted image

tokrat pri nas ni bilo nič komentarjev, sem bla prav presenečena. Ko smo pa mel aprila hčerino birmo, je bilo pa kosilo prepozno, pa pihalo je, pa prevelike porcije, pa.....user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
22.9.2008 13:01:23   
lonapo
najlepša hvala za odgovore--mormo it počas v akcijo.Bomo dal pa oba skupaj krstit.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
22.9.2008 13:02:23   
*lina**
Jaz ji za ven dam kapico, jopico in tople nogavičke pol jo v vozičku pa še z dekico pokrijem. Notr ma pa oblečen body in žabice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
22.9.2008 13:02:41   
Anonimen
ja no jst se morem pa pohvalit da bodo stroške poroke in krsta krili polovico od mojga starši on pol moja mama...midva boma imela res minimalne stroške,za oblečit kupit men in Žanu pa šopek,pa kak šampanjček ...user posted image ...čeprav tko ne rada kaj od moje mame karkoli vzamem k rada sponaša pa se ne zastopim z njo...ampak če je plačala sestri zakaj ne še meni...sam vseeno jst kr nebi da ona karkoli prispevauser posted image ...bo pa okrog 30ljudi

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 22.9.2008 13:03:02 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
22.9.2008 13:06:13   
RMRM

ej, kako pa oblečete user posted image  za ven?

kot medvedkauser posted image user posted image user posted image

Včasih sama seba vprašam, če sem jaz čist normalna da ga tako "nabunkam", samo je res naš mali tak zmrznjenček, je toplo napravljen, pa ma še vedno mrzel nosek in rokice do komolčkov, se pravi ga zebe, a ne?

npr. danes dopolnde je mel za na sprehod bodi dolg rokav, pliš žabice, čez pa majčko in hlače, pa take fensi škorenčke, pa jakno, pol sem ga pa še v vrečo zavila pa v vozu še mal z dekco pokrilauser posted image user posted image , mu moram nujno ene rokavičke kupit, samo res ne vem, kaj bo pozimi.

Sem pa zadnjič v okaidiju vidla super kombinezonček, tak kot "marsovček", pa škorenčki zraven, pa rokavičke, sam ne vem za kaj ga nisem vzela, sedaj mi je pa žaluser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
22.9.2008 13:06:47   
Anonimen
ninny-kukuc je med pograšanimi danes heheh

tukaj semuser posted image Sva bile z Emo na sprehodu, pa na pošti, sedaj pa mi spi, sem ta čas že kosilo na pol skuhala, pa mal pospravila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
22.9.2008 13:07:47   
alea01
ja, pri nam bo krst zelo zanimivuser posted image . V prekmurju so vajeni, da jejo cel popoldan, tega pa tu ni in še plačala bom veliko več, kot pa v prekmurju za papcanje cel popoldan. In ker pol vsi moji mislijo še do mene it- pol jih še ni bila pri meni in grejo pogledat, kje živimuser posted image  in še tu moram poskrbet za prigrizke. bom pa kar obložene kruhke naredila- za 40ljudiuser posted image . Mislim ,da ne bom šla eno noč pred krstom spatuser posted image . Bom kruhke delalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?