|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: O my god
3.6.2008 10:55:54   
Anonimen
Sej sploh iskalnika ni treba uporabit. Sam stran prvo pregledaš, pa še mal drugo.....pa maš miljon istih tem. Iskalnika sploh rabiš ne.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.6.2008 11:00:23   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sej sploh iskalnika ni treba uporabit. Sam stran prvo pregledaš, pa še mal drugo.....pa maš miljon istih tem. Iskalnika sploh rabiš ne.

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.6.2008 11:07:31   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Nekatere so pač panične in v tistem trenutku najdejo RR, pa vprašajo. Če je šok, verjetno niti ne pomislijo, da je to že bilo napisano... Vsaka pač najraje sprašuje zase, a ne?

user posted image user posted image user posted image se strinjam s Košuto

Zdaj pa mi razložta ali je tak šok, če te joške bolijo, če je treba vsak dan seksat, ali samo 2x na teden, kdaj je ovulacija, če te malo špika po jajčnikih, če ti test ne pokaže nosečnost 5 dni pred menstruacijo, če ti 3 testi pokažejo negativno in če si lahko vseeno noseča........... itditd

Tak da se sploh ne morem z vama strinjat. Če je tak šok, pol je zato G, da se ga obišče ali pokliče, ne pa da se čaka, da ktera še kako kuglo ven privleče in res začne šlogat. V večini teh vprašanj, ki se ponavlajjo, se ravno to pričakuje.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.6.2008 11:37:54   
~Biba~
user posted image
Če komu kaj ne paše...naj user posted image pa gre na frišni luft.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.6.2008 11:46:22   
Rakica_80
Se strinjam s Klejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.6.2008 12:02:31   
lily32
A se ni nesmiselno pogovarjat tudi o nesmiselnosti vprašanj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.6.2008 12:29:36   
Paštetka
ŠOK? jah, če seksaš, pač lahko zanosiš, pa če si ali nisi zaščiten. To bi pa lahko vsaka vedela. In kdaj bi potem lahko bil v šoku? Vsak, ki se spravi seksat naj misli nmožne posledice in dokler se ne zaveda "posledic" , ki lahko nastanejo, naj raje ne seksa. Mislim v tem primeru razne najstnice, ki se še niti ne zavedajo, kaj jih lahko čaka in ki velikokrat tu zganjajo paniko.

Razumem tiste, ki ne morejo zanositi in skoz sapšujejo: a mi je uspelo ali ni. Naj povem, da poznam precej oseb, ki res niso mogle zanositi in so se trudile po več let. JAZ TE SMATRAM KAO OSEBE; KI NE MOREJO ZANOSITI: in ne tiste, ki delajo deco 3 mesece in potem se še te največkrat oglašajo pod tistimi, ki ne morejo zanositi. Tiste, ki se pa RESNIČNO trudijo, pa so tiho.

Velikokrat se vprašam zadnje čase, kaj je danes folku. Vsi bi bili šefi, vsi bi takoj radi dobili servirano kavico, nihče ne bi čakal, bil malo potrpežjiv. VSe mora biti urejeno v sekundi?

Zakaj bi počakal teden dni, naredil test, ki ga prodajajo v vsaki malo večji štacuni, če lahko takoj butnem vprašanje in pokažem svojo inteligenco. Pa ne govorim samo o zanositvi, nosečniških znakih. Zadnjič sem brala eno vprašanje, dobesedno o prdecu oz. kako je hepi nekdo, da se je dete po 4 dneh uspelo pokakati. user posted image

Zato pa precej folka, ko mu omenim RR. Poči v smeh. Le zakaj?

Aja, ponoči se mi je sanjalo, da sem noseča. Ne hecam se. A mislite, da bi lahko vprašala in odprla temo: A SEM SLUČAJNO NOSEČA?

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 3.6.2008 12:37:10 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.6.2008 12:33:17   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Aja, ponoči se mi je sanjalo, da sem noseča. Ne hecam se. A mislite, da bi lahko vprašala in odprla temo: A SEM SLUČAJNO NOSEČA?

Zna bituser posted image  drugače pa še malo seksaj brez zaščite in sanje lahko postanejo resničnostuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.6.2008 12:39:59   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zna bituser posted image  drugače pa še malo seksaj brez zaščite in sanje lahko postanejo resničnostuser posted image

saj lahko tudi z zaščito zanosiš. user posted image

Tako kot x vprašanj: a je komu pokazal test napačen rezultat. Nisem še videla testa, kjer bi pisalo, da je 100% zanesljiv. A nihče nič ne prebere? user posted image  

Le zakaj bi, če je ne RR lažje prebrat user posted image  in čakat odgovor.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.6.2008 12:43:10   
nejcko
saj lahko tudi z zaščito zanosiš. user posted image

no, ampak recimo, da je verjetnost brez zaščite večja in potem lahko že čez nekaj tednov kakšni postrežeš z zanesljivim odgovoro, da tudi sanje o nosečnosti pomenijo, da je res nosečauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2008 13:10:14 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.6.2008 12:47:02   
Paštetka
Še eno vprašanje imam.

A bo katera, če bo dete vroče šla spraševat na RR: a ima moje dete vročino, ali bo vzela termometer in mu šla izmerit?

Simpl, ko pasulj: Pojdi v trgovino, če delaš na otroku kupi 20 testov in, ko se ti poraja vprašanje, če si noseča: si izmeri vročino!user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.6.2008 12:48:31   
Paštetka
no, ampak recimo, da je verjetnost brez zaščite večja in potem lahko že čez nekaj tednov kakšni postrežeš z zanesljivim odgovoro, da tudi sanje o nosečnosti pomenijo, da je res nosečauser posted image

ja, vmes, pa če ni ziher, če je ali ne, naj neha obešat perilo in čistit oken user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2008 13:09:43 >

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.6.2008 12:51:10   
diana_25
Moje mnenje je pa sledeče:
Glede na to da večina, ki načrtujejo nosečnost in družino iščejo odgovore. Vsaka bi si želela odgovor pridobiti čimprej. In brskanje po starih temah je lahko zelo zamudno in še posebej, če potem ne najdeš ravno tak odgovor na tvoj problem, pač ga opišeš kako ti čutiš..tak da meni osebno ni nič takega, če se nove teme odpirajo. Ker raje preberem tisto, kar je na prvih dveh straneh , kot pa tisto, kar se je pisalo davnega.....
Sicer pa je tud lažje brati tako...
to je samo moje mnenje..

Kar se pa tiče tiste, ki imate kaj proti...pa če vidite enako temo...jo pač spreglejte.. in kaj drugega bertie...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Se je smiselno vedno znova pogovarjati o ...
3.6.2008 13:04:58   
nuala
Preskočim pač. Svetujem tudi tebi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.6.2008 12:44:43   
nejkag
Mislim, kdo pa si ti da napadas druge, ki sprasujejo tisto kar jih zanima??????!!!!!!!To ni tvoj problem in od nobenega drugega kot od tistega, ki odpre novo temo!!!!!Zato pa je FOOORRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM!!!!!Če te tako moti, ga preskoci in ne odgovarjaj nanj. In ce koga drugega moti mu svetujem isto, nekateri ki pa zastopimo kako je to (pa martram se ze skoraj dve leti da zanosim!!!!!),  pa lahko komu kaj odgovorimo, ce pa nocemo pa ne. Enostavno ko pasulj. Zelo koristna je bila pa ta tema, ki si jo ti odprla in nam je dala nekaj novega (razen tega da bi se marsikdo zdaj izpisal in se 100x vprasal prej ali naj sploh postavi vprasanje, da ne bo slucajno napadena s strani takih kot si!).Ženska skuliri se in pusti nas druge na miru ravno tako kot drugi pustimo tebe na miru.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2008 13:08:13 >

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.6.2008 12:49:33   
Volga
Je pa dobro Preavila RR prebrati, preden se začneš razburjat.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2008 13:08:29 >

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.6.2008 17:38:56   
bambam
Saj nisem vedla al naj se oglasim al ne....... Pa dobro.........
Glejte v Pravilih RR tudi piše, da se je prepovedano kregat, pa se vseeno to dogaja........(tudi če je napisano z malimi črkami)
Da se teme ponavljajo, je čist normalno, ker tiste, ki majo čas sedet za računalnikom, pregledajo in preberejo vse od A do Ž. Priznam, tudi jaz sem to storila šele pred kratkimuser posted image .
Morate vedet, da punce ne sprašujejo istih stvari nalašč.....sigurno ne!
V tistem navalu občutkov, ki jih čutijo v trenutku, pač vprašajo isto vprašanje kot je že blo zastavljeno. Pa kaj!!!
Se bojo že znajdle sčasoma.

Pustite jih že enkrat pri miru in glejte tiste forume, ki vas zanimajo in ne tistih iz katerih si boste lahko norce delale.

Tak!Pa brez zamere!

Adijouser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.6.2008 17:56:39   
Anonimen
Vsaka bi si želela odgovor pridobiti čimprej. In brskanje po starih temah je lahko zelo zamudno

Živimo v instant času. Vse takoj in zdaj. Od čudežnih tabletk in naprav za hujšanje do testov, ki ti pokažejo nosečnost 5 minut po seksu. Ker reees vse rabimo. Nujno. Drugače bo konec sveta ali kaj, če ne dobimo v istem trenutku.

Ja, Amerika prihaja k nam. user posted image

(odgovor članu diana_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.6.2008 18:28:49   
hmm...
Če je smiselno?

Ne.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.6.2008 11:27:01   
rizelj
Od decembra 2007 prebiram forume in sem veliko izvedela...tako da nimam nobene potrebe odpirat nove teme, ker je bilo povedanega o nosečnosti 99,99 %...
Tiste, ki odpirajo nove teme naj jih, take podobne Anonimni pa naj jih enostavno ne odpirajo....
Lep deževen dan želim vsem....

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.6.2008 15:22:12   
mojca345
Jaz sem za to, da pokličemo šlogarco za taka vprašanja.

okej resno :
drgač pa za mene so te tipi vprašanj, ki prihajajo od mladih deklet ( mladih, mladih ), ker če greste na forum mladih, boste najdle ista vprašanja. kljub temu, da se o vsem tem učijo v šoli, ampak šele ko spoznaš primernega partnerja in delaš na tem konkretno, šele potem se poglobiš v vse te sluzi, in kdaj imam menstro in kdaj so plodni dnevi.....itd prej pa v mladih letih logično, da ne. po glavi ti hodijo obleke, kino, kafetki....in pol gre neki narobe, staršev ne upaš vprašat in priletiš sem gor in rečeš"mogoče sem noseča!".

treba je razumet......

je pa res, in se strinjam, da se te teme kar ponavljajo in zato tudi mene ni bilo tukaj gor dober mesec, ker se mi ni lubilo več to brat in vem, da bi potem začela sam še obsojat folk, ki pa je dejansko obupan in ne ve ali je noseč ali ne, ker je še MLAD in NEIZKUŠEN.

prepovedat pa nobenemu ne moreš in tudi nima smisla. po drugi strani je super, da sploh obstaja mesto, kamor se lahko tudi mladi zatečejo z svojimi vprašanji.

vsaka k ji gre pa to na živce, pa lahko mirne volje, kaj bolj konkretnega in konstruktivnega vpraša na svoji temi ali pa jo par dni ni na forum.

pa vse dobro....

želim čim več HAPPY user posted image user posted image user posted image  !

(odgovor članu rizelj)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?