Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: O my god 3.6.2008 8:53:14
|
|
|
|
košuta
|
Nekatere so pač panične in v tistem trenutku najdejo RR, pa vprašajo. Če je šok, verjetno niti ne pomislijo, da je to že bilo napisano... Vsaka pač najraje sprašuje zase, a ne?
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 8:58:21
|
|
|
|
Olivija
|
ah nevem no, jaz pa punce popolnoma razumem. Zdaj me samo skrbi, da ne bom čez kakšen teden sama podobno temo odprla.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:00:18
|
|
|
|
Lepotica
|
Meni osebno se vprašanja ne zdijo butasta, ker vem kako je če si v paniki in te neki nujno zanima ampk nove teme z istimi naslovi odpirat je pa res brezveze.
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:00:22
|
|
|
|
emina83
|
Glej... delno se strinjam s teboj, sploh glede znakov nosečnosti in spraševanja, ampak tako kot je košuta rekla, vsaka izmed punc je mal v paniki, želji da bi bilo to to, sploh tiste, ki se že res lep čas trudijo zanosit, tak da jih je po eni strani treba malo razumet. sicer pa če te že vse to tako moti, zakaj pa odpiraš vse te teme in jih sploh bereš , pač lepo idi naprej in spusti tisto, kar ti ne paše, al pa maš mogoče slab dan pa malo ¨pikaš¨?!
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh tiste, ki se že res lep čas trudijo zanosit, tak da jih je po eni strani treba malo razumet. S tem se pa ne strinjam. Večina takih vprašanj je od punc ki so šele na začetku poti. Drugač pa jaz ravno zaradi takih stvari, ne odpiram več večino tem.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:05:08
|
|
|
|
becky
|
sem se hotela nazaj držat, pa se ne morem niti več nočem: sem mislila, da so forumi zato, da dobiš pomoč, moralno podporo in podobno. pa tu to očitno ni tako. zato vas ne bom več nadlegovala in mi prosim povejte, kako se lahko odjavim iz sistema prijavljenih članov na RR-sama te funkcije namreč ne najdem hvala za pomoč-predvsem odgovore in podporo-, ki sem jo od nekaterih dobila. upam, da tiste, ki se tako zgražate nad ponavljajočimi vprašanji nikoli ne boste znašle v situaciji, kot smo tiste, ki smo na začetku načrtovanja družine oz. če boste, upam, da ne boste rable non stop brat zgražanj nad vprašanji in neumnostjo novih uporabnikov/ic. lep pozdrav vsem in upam, da boste vse dobile tisto, kar si želite in zaslužite.
< Sporočilo je popravil becky -- 3.6.2008 9:08:47 >
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:07:14
|
|
|
|
evica23
|
Meni se tudi ne zdijo butasta, saj zato pa imamo RR, da se na njem pogovarjamo in si pomagamo. Vsaka nosečnost je pač različna in ravno tako njeni znaki. Če ti pač ne paše vse to prebirati, pa temo preskoči.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:12:18
|
|
|
|
emina83
|
no, jaz osebno pač poznam dosti punc na upamo skupaj in na težavah z zanositvijo in se že resnično lep čas trudijo zanosit, pa jim ne uspeva in vsaj za njih vem da občasno sprašujejo po znakih, tako da ...
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:15:19
|
|
|
|
Naja30
|
Anonimna, provociraš... Ne vem, jaz itak preskočim vsa ta vprašanja, ki se res ponavljajo malo preveč. Po eni strani je tega res preveč. Neumno je to, da sprašujejo, če so noseče še preden jim M zamuja. Po drugi strani pa nekako razumem, da te razganja od radovednosti.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: emina83 no, jaz osebno pač poznam dosti punc na upamo skupaj in na težavah z zanositvijo in se že resnično lep čas trudijo zanosit, pa jim ne uspeva in vsaj za njih vem da občasno sprašujejo po znakih, tako da ... Ja seveda sprašujejo. Sam ne odpirajo novih tem, ampak v temah upajmo skupaj, ne pričakujemo M ipd. taka vprašanja zastavljajo. Saj ni to nadležno. Nadležno je odpret forum pa imeti na prvi strani 15 tem z naslovom sem noseča. Na koncu pa nič ne najdeš. Kaj teme ne pričakujemo takrat pa takrat več ne obstajajo? Tam se s puncami pogovarjaš o vsem kar te mori, veliko jih je na kupu, spodbujajo se, si pomagajo...... Lušne teme
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:17:52
|
|
|
|
emina83
|
evo, zdaj si me pa dobila...
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:27:40
|
|
|
|
bambam
|
Jaz sem totalno presenečena in šokirana nad izjavami in komentarji nekaterih članic, ki se bunijo in ne pustijo ljudi pri miru, da bi se pozanimali in vprašali stvari, ki jih želijo. Nekatere v določenem trenutku pomislijo na prijazno pomoč in ne iščejo po forumih za nazaj. Res no!!!!! A zdaj bi morale pa punce, ki jih neka stvar muči, prav premislit a bi vprašale, da se slučajno ne bo to komu zdelo butasto in se bodo nekatere potem na njen račun smejale! Haaaaaloooooo!!! Saj zato pa obstajajo fooooruuuumiiiiiii!!!!!! In Becky, ti se ne rabiš odjavljat, odjavi se naj tisti, ki se mu zdijo vprašanja nezanimiva !!! Pa še to: tiste, ki se bunite; predstavite se s svojimi imeni, da bomo vidle, kakšna vprašanja postavljate ve!! Lep dan!
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:32:18
|
|
|
|
benika
|
Pa še to: tiste, ki se bunite; predstavite se s svojimi imeni, da bomo vidle, kakšna vprašanja postavljate ve!! Sej so se ti predstavile z nicki Kaj bi pa ti še rada? No, če jih e vidiš, ti jih pa jaz napišem; Karin, Lepotica, Naja, benika....
< Sporočilo je popravil benika -- 3.6.2008 9:33:23 >
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:36:02
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pa še to: tiste, ki se bunite; predstavite se s svojimi imeni, da bomo vidle, kakšna vprašanja postavljate ve!! Sej so se ti predstavile z nicki Kaj bi pa ti še rada? No, če jih e vidiš, ti jih pa jaz napišem; Karin, Lepotica, Naja, benika.... če prav razumem, je mislila avtorico te teme. Mah, jaz bi raje zaradi drugih stvari Boga klicala - ampak po drugi stran pa fajn, da je nekaterim število podobnih tem glavni problem v življenju.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.6.2008 9:37:28 >
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:42:03
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Nekatere v določenem trenutku pomislijo na prijazno pomoč in ne iščejo po forumih za nazaj. Res no!!!!! A zdaj bi morale pa punce, ki jih neka stvar muči, prav premislit a bi vprašale, da se slučajno ne bo to komu zdelo butasto in se bodo nekatere potem na njen račun smejale! Haaaaaloooooo!!! Saj zato pa obstajajo fooooruuuumiiiiiii!!!!!! Očitno si ena izmed mnogih, ki so ob prijavi na RR preskočila PRAVILA RR. Tam lepo piše, preden postaviš vprašanje, poišči oz probaj z iskalnikom najti odgovor na svoje vprašanje . Tudi te punce, ki sprašuejo vprašanaj, ki jih že na prvi strani najdeš po 10, se očitno pos na pravila. Zato pa prihaja do tega. Včasih prej najdeš odgovor v že zastavljenih vprašanjih oz postih, kot pa ko čakaš na odgovor kake dobre duše, ki se te usmili z odgovorom. Pravtako v starih postih lahko najdeš še veliko več koristnega, veliko več odgovorov, veliko več informacij, ki ti koristijo v tem trenutku in ki ti bodo koristile v prihodnosti
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:42:12
|
|
|
|
bambam
|
Določene se že predstavite in tako je tudi prav! Pravim samo, naj se tudi tiste predstavijo, ki so očitno že dolgo članice in velikokrat sodelujejo v forumih, pa se potem vseeno predstavijo pod Anonimen, ker nimajo j....c da bi druge vedle kdo so!!
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 9:57:11
|
|
|
|
benika
|
Lej bambam, zaradi anonimnih se ti pa res ni treba tako sekirat, se enostavno ne splača. Na RR je toliko alter egov in BV anonimnost6i, da že kar smrdi od njih (seveda govorimo o določenih uporabnikih, da ne bo spet kakšnega nesporazuma). Beky, tebi se pa ni treba izpisat. Sej so ti uporabnice na tvoji temi lepo odgovorile ion te niso nič napadle Ti kr tule ostani.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi samo to dodala, da so punce že pred časom odprle temo "Kakšne znake imate vse danes?" prav z namenom, da ne bo vsako uro odprla kakšna novo temo s podobnim naslovom o znakih in možnosti, če je noseča. Da bi bila neka skupna tema, forum pa malo bolj pregleden in organiziran. Si predstavlajte, da na forumu nosečnost ne bi bile teme pod sklopi decembrke, januarčice,... ampak bi vsaka odprla svojo temo in tam spraševala kar jo zanima glede nosečnosti? Drugače pa sem tudi sama strnila nekaj o ovulaciji, zankih zanositve in podobnem na tem forumu in je zgoraj pod opozarjamo z naslovom: "Nekaj osnovnih nasvetov glede zanositve", ampak se nobeni ne lušta prebrat, raje klikne na odpri novo temo in čaka...
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:06:36
|
|
|
|
bambam
|
Sej res nima smisla! Že tako je preveč kregarije na tem svetu, zdaj pa da bi se še tu kregale......... Brezveze!!!!!!! Naj vam danes sonček sije vsem skupaj
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:10:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Očitno si ena izmed mnogih, ki so ob prijavi na RR preskočila PRAVILA RR. Tam lepo piše, preden postaviš vprašanje, poišči oz probaj z iskalnikom najti odgovor na svoje vprašanje . Včasih prej najdeš odgovor v že zastavljenih vprašanjih oz postih, kot pa ko čakaš na odgovor kake dobre duše, ki se te usmili z odgovorom. Pravtako v starih postih lahko najdeš še veliko več koristnega, veliko več odgovorov, veliko več informacij, ki ti koristijo v tem trenutku in ki ti bodo koristile v prihodnosti če pa jim ga zlinkiraš, kot jaz storim velikokrat, si pa neprijazen in še kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:14:42
|
|
|
|
becky
|
benika vem, da so mi lepo odgovorile, za kar se tudi zahvaljujem. ampak vseeno ni fajn brat skoraj vsak dan odgovore a la pa dejte no, pa kaj ne znate brat, smo zopet tam in podobno. moje mnenje, kaj pa je narobe z odgovorom v obliki linka? men je čist kul
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:26:46
|
|
|
|
nejcko
|
Marsikaj razumem, predvsem ženske, ki se že dalj časa trudijo zanositi, ampak roko na srce, vprašanja tipa Ali sem noseča?, so pa tudi meni do skrajnosti butasta. Danes, leta 2008, ko se taki in drugačni testi nosečnosti dajo kupiti že v vsaki malo bolje založeni drogeriji (samo v DM-ju jih imajo ene 7 vrst), so taka vprašanja dobesedno odveč. Razumem nestrpnost, ampak, madona, a je res tako težko počakati tistih par dni do fešte in narediti test?! Ker ta je najbolj zanesljiv, ne pa babje čvake. Glede na to, da mene joške bolijo pred vsako fešto in imam noro napihnjen trebuh, hkrati pa sem bila v takem stanju tudi v obeh nosečnostih, bi lahko vsaki čestitala, da je noseča in ji vlivala lažno upanje. Resno, punce, dajte malo trezno razmišljati in ne prehitevajte. Nič bolj niste in ne boste noseče dva dni pred fešto kot dva dni po njej, le dva dni po njej boste sume lahko z gotovostjo potredile, pa magari z najcenejšim testom za 3€.
|
|
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:30:24
|
|
|
|
Maja T.
|
IZVIRNO SPOROČILO: košuta Nekatere so pač panične in v tistem trenutku najdejo RR, pa vprašajo. Če je šok, verjetno niti ne pomislijo, da je to že bilo napisano... Vsaka pač najraje sprašuje zase, a ne? se strinjam s Košuto
|
|
RE: O my god 3.6.2008 10:47:16
|
|
|
|
Lepotica
|
Ni bilo rečeno, da so vprašanja butasta ampak, da ni potrebe, da se za ista vprašanja sam na prvi strani odpre milijon tem. Sicer pa kljub paniki, ima najbrž vsaka toliko časa, da pogleda po iskalniku in potem odpre novo temo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?