Paštetka
|
ŠOK? jah, če seksaš, pač lahko zanosiš, pa če si ali nisi zaščiten. To bi pa lahko vsaka vedela. In kdaj bi potem lahko bil v šoku? Vsak, ki se spravi seksat naj misli nmožne posledice in dokler se ne zaveda "posledic" , ki lahko nastanejo, naj raje ne seksa. Mislim v tem primeru razne najstnice, ki se še niti ne zavedajo, kaj jih lahko čaka in ki velikokrat tu zganjajo paniko. Razumem tiste, ki ne morejo zanositi in skoz sapšujejo: a mi je uspelo ali ni. Naj povem, da poznam precej oseb, ki res niso mogle zanositi in so se trudile po več let. JAZ TE SMATRAM KAO OSEBE; KI NE MOREJO ZANOSITI: in ne tiste, ki delajo deco 3 mesece in potem se še te največkrat oglašajo pod tistimi, ki ne morejo zanositi. Tiste, ki se pa RESNIČNO trudijo, pa so tiho. Velikokrat se vprašam zadnje čase, kaj je danes folku. Vsi bi bili šefi, vsi bi takoj radi dobili servirano kavico, nihče ne bi čakal, bil malo potrpežjiv. VSe mora biti urejeno v sekundi? Zakaj bi počakal teden dni, naredil test, ki ga prodajajo v vsaki malo večji štacuni, če lahko takoj butnem vprašanje in pokažem svojo inteligenco. Pa ne govorim samo o zanositvi, nosečniških znakih. Zadnjič sem brala eno vprašanje, dobesedno o prdecu oz. kako je hepi nekdo, da se je dete po 4 dneh uspelo pokakati. Zato pa precej folka, ko mu omenim RR. Poči v smeh. Le zakaj? Aja, ponoči se mi je sanjalo, da sem noseča. Ne hecam se. A mislite, da bi lahko vprašala in odprla temo: A SEM SLUČAJNO NOSEČA?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 3.6.2008 12:37:10 >