Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:18:42
|
|
|
|
amaya
|
Jaz še nikoli nisem nič zadela.... Pa bi bil čas Moj pravi da sem njega zdela....
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:22:47
|
|
|
|
puncica
|
ne nisem, čakam na 22.500 EUR
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:39:06
|
|
|
|
LoCa
|
js sm 2x. enkrat sm majčko od simobila. leta nazaj pa sm dobila karto za koncert Pearl Jam,mojga najljubšega benda. sm sicer že imela karto, sam ko sm vidla moje ime v Vikendu nisem sploh mogla vrjet, sm se spraševala če imam kako soimenjakinjo .
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:47:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ne nisem, čakam na 22.500 EUR A beseda od Mame Manke. Bentiš, kaj bi le bilo .
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:52:17
|
|
|
|
puncica
|
Evo pa so mi jo pobral , uh sem misla da je plundra pa je bila brozga, ja nič pa drugič
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila najboljšo nagrado na lokalnem srečelovu : 50 litrov piva. uf, sem imela kar naenkrat prijateljev . Sicer je pa moj bratec na Podarim-dobim zadel vikend paket za 4 osebe v Rogaški, mami pa barvni TV, ki smo ga prodali, pa se je novemu lastniku na poti domov en zabil v zadnji del avta in razbil ta TV . Kaj sta se zmenila, ne vem, verjetno je moral tisti stric plačat poleg škode na avtu še za TV.
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 8:01:59
|
|
|
|
ZARA
|
Meni se zdite vse malo zadete.
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 8:05:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Evo pa so mi jo pobral , uh sem misla da je plundra pa je bila brozga, ja nič pa drugič Glih kar poslušam. No, jaz sem mislila za točo. Nikoli pa nisem sms-a poslala. No, saj itak ni bila pravilna. Joj, sem mu prav fouš!
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 8:05:53
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni se zdite vse malo zadete. Ja, od vročine oz. sopare .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?