marty5
|
Ojla Mi smo od včeraj doma - smo sfehtali, da gremo lahko že 3. dan, pa niso kaj preveč komplicirali. Najprej res hvala za vse držanje pesti in seveda čestitke . Še posebej pesti so prišle zeeelooo prav, ker je bil porod .....hm, kako naj rečem......."zanimiv" . Matijo smo namreč na silo spravili ven, ker je bil tako velik in je bil še zelo visoko, kljub temu, da sem bila jaz odprta 3cm. In je trajalo. V porodni sem bila od 9ih zjutraj in do 13ih se ni kaj dosti dogajalo. Pol mi je odtekla voda in je babica našopala umetne, da sem skakala do stropa. Sem imela sicer EA, ampak očitno ni prejela. Me je samo še bolj bolel hrbet na koncu, ko otrok pritiska na hrbtenico, ker je bil kateter tam . Celo anestezistka mi je rekla, da to pa se ne sliši kot epiduralna (ko sem bila glasna med popadki ) in mi je pol močila brisačo in pomagala čez ta hudo. No, vsaj brez šivov sem jo odnesla . V glavnem, sem srečna, da je mimo in upam, da čimprej pozabim . Drugače pa je Matija zaenkrat (že trkam na les: tok tok) zelo priden - samo je in spi, še joka ne, ampak samo malo zabrunda, ko bi jedel. Moj prvorojenec je bil hudo zahteven in nam se zdi skoraj neverjetno, da je ta tako priden . Upam, da ostane tako. Z dojenjem se še malo lovimo, malo dodajamo in upam, da bo. Kakorkoli, lačni ne bomo . Skratka, čakam, da sem še malo ulaufamo in začnemo hodit ven - so mi rekli, da lahko komot po tednu, 10 dni, ko ni prevroče. Moram še malo nazaj prebrat, komu je za čestitat in za koga navijat, tako da se beremo kaj kasneje
< Sporočilo je popravil marty5 -- 3.6.2008 10:44:06 >