Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 a je ta mama manka moški, ali kaj Vem, da je bila ena nagradna igra na radiu Ena, sam jaz poslušam Center- če že kaj poslušam, ki vleče do nas ja, ja moški je
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a je ta mama manka moški, ali kaj Sašo mu je ime
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:42:24
|
|
|
|
alea01
|
ja, ninny kak se pol rdeče barve znebiš? Jaz se je ne morem. Si pobarvam na rjavo in po parih pranjih, mi spet sekajo rdeči ven Mi smo imeli v petek točo in je tko ropotalo po strešnih oknih, da sem se orenk ustrašila in šibala dol k tašči
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:43:44
|
|
|
|
alea01
|
sem parkrat ga/jo poslušala, pa mi ni potegnilo
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Počakam, da se izpere
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:44:01
|
|
|
|
mtinca1
|
Denarja se pa tud jaz ne bi branila enako!
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:44:29
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja saj v teh poletnih dnevih je najbolj huda ta toča. Nama je prejšnji avto stolkla. Zdaj pa naju je bolj strah tega, ker imava novega in pred blokom nimaš kam skriti avta. Groza.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:46:48
|
|
|
|
alea01
|
Počakam, da se izpere meni se pa noče
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:47:23
|
|
|
|
mtinca1
|
Ja saj v teh poletnih dnevih je najbolj huda ta toča. Nama je prejšnji avto stolkla. Zdaj pa naju je bolj strah tega, ker imava novega in pred blokom nimaš kam skriti avta. Groza. pa, če bi si ga zavarovala za primer toče? te čist razumem, da te je strah, glede na to, da je avto vedno na prostem - tudi pri meni je enako. Do zdaj sem vedno plačala kasko, letos pa ne vem če bi.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:48:29
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya a je ta mama manka moški, ali kaj Sašo mu je ime No men deluje bolj pol/moški......mi pa tud ne potegne več,ker se že preveč ponavlja,mal bi se mogu potuhnt,potem pa pridt z kako novo idejo,ta kmečki idiotizem je že ispet.....denarja se pa ne b branla.....pa tud pogrešam spanje na trebuhu in višjo prestavo..........čao
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:49:44
|
|
|
|
beyba
|
Oila punce...lepo da mi niste delale dela včerja zvečer. smo mel tut pri nas full nevihto. Danes grem v lj. se mal poslovit od sodelavcev, tko da mamo mal žurke...pa še za RD pa še tri sodelavke majo RD tko da ne bom sam skliznila..... Denarja se itak nebi nobena branla... Mene pa skoz bolj boli spodnji del trebuha...zdej me je kak dober teden sam zjutri ko sem vstaa, ko sem šla po stopnicah ali pa če sem dje časa ležala pa potem vstala.... Zdej me pa že čez dan, pa obvezno zvečer...potem grem pa pod tuš, pa mam potem ko se vležem obvezno neke popadke( ravno tolk da je neki) sam beby pa še tko muva ko nor. Zdej je bil kak dan pa pol pri miru, pa zdej not prinaša. Ponoči ne vem a se mi je sam sanjalo a mi je res tolk skakal trebuh levo pa desno, da sem se prov zbudla pa na bok obrnila.... Uglavnem mejte se lepo in se beremo popoldne...
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba uživaj na praznovanju
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst ko sem bla rdeča al pa črna men je blo isto-počakaš da preraste pa se postrižeš..edin tko sem prišla do spremenjene barve las...po porodu pa še študiram kaj bi si dala gor,,,neki mi ravno rdeča diši...pa kaj pa vem...zdej mam tko grozno barvo las,no vsaj narastek se ne vidi več...sej zato sem se pobarvala na rjavo,sam zdej je taka grda rjava...če sem tolk potrpela bom pa še ta dva meseca a ne???
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 9:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač je men Manka prebavljiva, Ludvik in Francelj sta dobra, Birko iz Antene mi je pa največja faca Koga pa ne morem? Zale. Ta smrklja mi je pa tko antipatična da glava boli. No, njen glas ne ona.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:02:23
|
|
|
|
mtinca1
|
Koga pa ne morem? Zale. Ta smrklja mi je pa tko antipatična da glava boli. No, njen glas ne ona se mi zdi, da sem nekje slišala, da naj bi bila ta Zala Tanja Žagar, pa ne vem če je res... No, Zala pa mi je kr ok. Ne morem pa poslušat Lane - pa ne vem na katerem radiu je že.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem pa poslušat Lane - pa ne vem na katerem radiu je že Lana je pa na Ekspresu Pretiravajo s tem ja...
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Bog pomagej! Kaj vse človek doživi! Tle na RR je neka huda obveščevalna Čist tako mimogrede - povejte mi, a ve jemljete ta forum za svetega oz. se nikdar ne pošalite?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me...zakaj anči...kdo te je razjezil???
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ni me nihče razjezil - prej nasprotno - sem se prav nasmejala Tukej pač govorimo o miljavžent stvareh in dobila sem zasebno sporočilo da je pa eno užalil nek moj post Saj pravim - Bog pomagej
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jejej upam da si bo lahko pozdravila ta oseba čustvene rane ...ti pa kako si lahko taka??? ...pač mnenja so si različna kaj čmo..
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
no da še jaz nebom zdaj dobla zs
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
prej sem upala da bom rodila pred rokom zdej pa upam da vsaj do 16.6.ne,ker se moj dogovarja za anestezijo pa anestezista ni!!!!!!!oo kriza!!!pa se je zmenil da 16.6.grem na pregled kr v P in mi bodo kr sprožil porod pa da bom pol sigurno dobila ea ali ultivo,ker se bo zdravnica zmenila s anestezistom...joj do 16,6.more podnajemnik bit kr lepo not!!!!
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:41:05
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja, ninny kak se pol rdeče barve znebiš? Jaz se je ne morem. Si pobarvam na rjavo in po parih pranjih, mi spet sekajo rdeči ven Jaz sem sedaj že ene 3 leta blond, pa me tut ta narastek moti, ampak se pač bolj pogosto narastek barvam cca. na mesec in pol. Bila sem pa že črna, rdeča, pramenasta itd..... mam mami frizerko. Men je črna tko všeč, sam sem preveč blede polti da bi mi glih ne vem kako pasala, drugače bi bla sigurno črna. Kako se znebiš rdeče: jaz sem se morala postrišt na kratko, ni in ni šlo drugač, tudi z prameni ne, k je ta rdeča tko trdoživa da skos ven seka!
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:41:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tkole ko berem se precej malo porodnic odloča za lajšanje bolečin. Bolj ali manj rojevajo po naravni poti. Kaj misliš taanikaa a bi nama tud uspelo brez mamil?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 10:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako se znebiš rdeče: jaz sem se morala postrišt na kratko, ni in ni šlo drugač, tudi z prameni ne, k je ta rdeča tko trdoživa da skos ven seka! Ja res je - prav zažre se v lase, sploh če maš dost svojga rdečega pigmenta More kar precej vode pretečt (beri škarij rezat) da gre hudič ven!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?