|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
9.6.2008 14:17:59   
babysolza
Ja nya, danes je en čuden dan. Jaz tudi vsakič ko pokukam gor, falim uro. user posted image

Pa danes sem totalno lena, še tipkat se mi ne da. Zdej grem pa kuhat kosilce, bom vsaj kej pametnega naredila danes. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.6.2008 14:19:25   
Anonimen
Morda bo kasneje kaj bolj živahnouser posted image

Ja, pa lunca je ok.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.6.2008 14:22:44   
Anonimen
Ja jest sem tle ampak ne pridem do tipkovnice ker skačem do stropa!! Kuhinja je že zmontirana, spalnica in kopalnica tudi user posted image user posted image  Jeeeeeejjj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.6.2008 14:25:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Ja jest sem tle ampak ne pridem do tipkovnice ker skačem do stropa!! Kuhinja je že zmontirana, spalnica in kopalnica tudi user posted image user posted image  Jeeeeeejjj user posted image

Dej kako fotko, pa še sebe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.6.2008 14:26:56   
Anonimen
Dej kako fotko, pa še sebe

A sebe na stropu user posted image

Veš da bom poslikala sam da se še mal popedena user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.6.2008 14:47:03   
lonapo
ooooooo Anja super user posted image user posted image user posted image user posted image .

No mi2 sva po kosilu-sem nardila bučkine polpete+riž-je bilo ful dobr, zdajle grem pa mal zaležt. No namesto da bi šla v P se pokazat, sem se rajši k frizerju naročila. Zvija me še vedno, kaj in kdaj bo se pa pustimo presenetiti.

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.6.2008 15:14:07   
*anamor*
Jaz pa sem zdaj iz sprehoda. Sva s kolegico kar od 12 pa do zdaj šetali. Zdaj pa hitro kuhat kosilo. Bom naredila kar riž pa solato in to je to. Saj sem se že tako preveč zredila. Pri nas je tako vroče, da kar groza. Spet sem čisto utrujena. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.6.2008 15:21:10   
NinKa
Jaz pa čakam moja moška, da se gremo malo na CTG pokazat. Upam, da ne bo gužve.

Drugače se je pa pri nas kr ohladilo po vseh plohicah. Kaj bomo kuhali pa še ne vem, se bomo na hitro odločili.

Mi je pa prav prijalo malo čvekanja po telefonu s kolegico.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.6.2008 16:02:20   
alea01
evo mene iz pohajanja po LJ- spetuser posted image . Se mi je kar zavrtelo po glavi, ko sem pomislila, da bi mogla bit doma, ležat na sedežni in čakat, kdaj bi me prijeluser posted image .  Tak sem se pa spokala in horuk v LJ..... Možeku so prestavili zagovor doktorata na 26.06user posted image  , tak da tedi bo pa bejbi že tudi na tem svetu, ali ne maričkauser posted image  Ne vem, kdaj bom jaz rodila, ker nobenega znaka od nikjer..... Zatišje.... popolno.... bejbi pa brca ko utrganuser posted image .
Jaz bi tudi najraje na PDP v P in da mi sprožijo porod. Aja, pa mož bi moral v petek na eno službeno žurko tak, da..... mogoče bo pa tudi to palilo, da me zagrabiuser posted image user posted image

lunca14- user posted image user posted image user posted image user posted image  za Luna
aleksandra silvija-user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lovra

Sam še dva dni do PDP, pa nič......user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 9.6.2008 16:03:48 >

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.6.2008 18:25:10   
*Mojca*
kje ste vse danes? Je sper crknu RR? user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.6.2008 19:01:16   
alea01
lonapo-je mogoče šla po dojenčkauser posted image

nya- verjetno šiva ali pa rišeuser posted image

babysolza-itak skoz ob nepravem času pride na RRuser posted image

ninny- user posted image . No, ona nima opravičilauser posted image

anjaPH- jo meče po luftu ker montirajouser posted image

ROMY- se verjetno prehranjujeuser posted image

*Mojca*- bi se mogla učit statistiko

ostale pa cartajouser posted image

jaz sem pa tečna ko driska in čakam popadke- glupo totalno

< Sporočilo je popravil alea01 -- 9.6.2008 19:03:18 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.6.2008 19:03:34   
Anonimen
ninny- . No, ona nima opravičila

kaj nimam opravičilauser posted image user posted image Mal sem bila po trgovinah,dokler mi ni že tako dol tiščal, da sem obupala in smo šli domov.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.6.2008 19:06:02   
alea01
OK- ninny nakupujeuser posted image user posted image

Kaj vas vse dol tišči? Mene pod joški tišči ne pa doluser posted image . Saj, moj bejbi nima pojma o pojmu, sploh pa ne o orientacijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.6.2008 19:08:31   
Anonimen
user posted image user posted image ja zadnje par dni me kar fejst dol tišči, tako da več počivam. Me pa že dva dni skoz nekaj špika... no vidite, ste le dočakale da sem začela jamratuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.6.2008 19:08:44   
Anonimen
a katera ve kaj je s taanikoo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.6.2008 19:11:40   
alea01
no, ninny boš tudi ti šla prej rodit? Pol bom pa res sama čvekala..... No, mogoče bo anjaPH pa le počakalauser posted image

jaz mislim, da če  bi rodila, bi sporočila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.6.2008 19:13:37   
Anonimen
No, me prav zanima koliko prej, ker  jaz imam še  20 dni do PDPuser posted image , pa že sedaj sem vsega sita. Sploh ponoči se zbujam, ker me vse boli od spanja na boku..
Komaj čakam pregleda v četrtek, da vidim, če se kaj dogaja, pa da me pogleda če sem že kaj odprta, ker mi sedaj nazadnje ta ki je nadomeščala mojega G ni nič pogledala.

Alea, brez skrbi ne boš sama ostala, jaz bom še nekaj časa tukaj.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.6.2008 19:19:48   
*Mojca*
mojca je bila prej slabe volje, ker je imela poln kufr vsega. Uglavnem, prejšnji teden sem imla en izpit. Profesor reče da bodo danes rezultati. Pride mail, v katerem piše, da moramo jutri it osebno do njega po rezultate in morebitni ustni zagovor. Halloooo?? Nikoli ni bilo govora o ustnem zagovoru. Pa tudi meni se ne da vsak dan letat sem in tja.In sem tako jezna, da bom jutri vse skupaj poslala v 3pm in ne bom šla. Klinc ga gleda osla starega, ki si vsakič izmisli nekaj novega. Najprej en seminar, potem še enega, zdaj že ustni zagovor...pa naj gre v 3pm user posted image user posted image user posted image . Pa vedno ko grem tja me s pomilovanjem gleda v trebuh in imam res že dovolj. user posted image user posted image

No, pa sem že boljše volje.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.6.2008 19:20:40   
alea01
jaz imam pa točno na svoj PDP pregled in me noben ne bo nič gledal, da ne bo prišlo kao do infekta. CTG itak nič ne pokaže, razen če bo glih potekal akt-dvomim.... tak bom šla domov, ne da bi vedla ali se dogaja kaj ali pa neuser posted image user posted image user posted image

Bom pa zahtevala ,da me pogleda, če sem kaj odprta.... tak bom vsaj vedela pri čem sem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.6.2008 19:20:44   
mtinca1
anjaPH - se veselimo s tabo user posted image user posted image user posted image ; ampak bom ostala raje bolj blizu tlom kot stropu - preventivno.
Ni lepšega kot gledat, kako monterji oz. mojstri pospravijo za sabo, odnesejo orodje in se odpeljejo za vedno.....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.6.2008 19:23:10   
mtinca1
danes je moj 3 dan po PDP-ju.
zjutraj sem šla na CTG - kot ponavadi, še kr nič in nič...
v sredo grem spet, če pa ne bo nič do konca tedna potem pa me bo G napotila v porodnišnico v petek...

s čim naj le privabim tega najemnika k izselitviuser posted image , mi je že zmanjkalo idej....

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.6.2008 19:24:48   
mtinca1
Bom pa zahtevala ,da me pogleda, če sem kaj odprta.... tak bom vsaj vedela pri čem sem

jaz nisem nič rekla in me do sedaj še ni nikol pogledala, če sem kaj odprta. sicer itak mislim, da ziher nisem, ampak vseeno...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.6.2008 19:25:04   
alea01
Joj, mojček user posted image user posted image user posted image user posted image . Pomiri se no. Čez par uric boš drugače gledala na vso zadevo in jaz ti svetujem, da le greš tja pa pogledaš kaj je in tudi če bo ustni zagovor- mimogrede je res tale stari prasecuser posted image user posted image user posted image - itak, da vse veš, saj si se učila in tudi v glavici je kaj ostalo- jaz vem, da je.... pa ne dvomi o sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Itak boš vse zrihtalauser posted image

Pejt si po banjico sladoleda- bo takoj boljše in k dragiju se stisni, pa bo še trikrat boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.6.2008 19:28:34   
alea01
mtinca1-user posted image user posted image user posted image . Marička, je user posted image  ko takle čakaš pa nič. Pri meni ni nič, nula user posted image . Ne vem kak plan ima moj G, če si po roku. Al te pusti ali te pa pošlje v P na sprožitevuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.6.2008 19:36:58   
Anonimen
Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!