|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
9.6.2008 10:13:15   
beyba
Ok  najedli smo se, pospravili tut , stuširala ponovno(če me slučajno nebi blo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ) zdej grem pa na ctg pa se slišmo popoldne oz. zvečer....Mojca lepo se statistiko uči....( k sreči je to že za mano) vsem ostalim lp do zvečer

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.6.2008 10:13:54   
polma
Hej hej! Ravnokar sem vam opisala porod, pa se očitno predolgo časa pisala, ker mi ga ni hotlo potrdit. user posted image user posted image user posted image
Bom še enkrat poskusila.
čestitke novimm maicam, sem vas vse že poploskala na rodili smo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.6.2008 10:18:16   
Anonimen
Polma dej še enkrat no user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.6.2008 10:19:15   
*anamor*
beyba vso srečo na ctg-ju
polma poskuši še enkrat

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.6.2008 10:19:37   
RMRM
Dan!

Kako ste se razpisale, med vikendom sam mal na hitrco preletim, pol pa neomejeno straniuser posted image . Pridne ste, ni kaj.

ČESTITKE VSEM MAMICAM!

Pri nas se pa očitno tud nekaj dogaja, ful ene sluzi - očitno čep, sva šla z dragim včeraj na vikend ( beri hoja v hrib), pa celo bajto pospravla..., pa začuda nič slabega počutja, ful energije, nič tiščanja navzdol, prej sem šla pa 10 min hoje po ravnem pa sem bla čist fuč. Mislim, kaj vse dela psiha.

Mal me je začela panika grabit, kako bom zadevo speljala, če bo dete hotlo na svet med tednom, smo mel včeraj debato s starejšima dvema kako in kaj, pa pomoje tud nista čist dojela, da gre že skoraj zares.

V glavnem, mož je odredil, da pred petkom ne bo nič, v petek gremo pa  že lahko skupaj rodituser posted image  . Bomo videli.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.6.2008 10:24:46   
*Mojca*
pa kako se to lahko kar odločite, jaz bi tudi user posted image user posted image

Moj me je v pon povabu na en koncert...mogoče bo pa to kaj pospešilo...anaj22 ga je žurala na koncu in je že rodila user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.6.2008 10:27:52   
RMRM
pa kako se to lahko kar odločite, jaz bi tudi

Mojca, saj to so sam pobožne želje malih kitajčkovuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.6.2008 10:31:32   
Anonimen
RMRM pred petkom pa res neuser posted image imava še v četrtek ctguser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.6.2008 10:33:13   
lonapo
RMRM user posted image user posted image user posted image .
Mojca- ni kej pridna siuser posted image .
Ja res sem jedlauser posted image -mogoče je to moj zadnji obrok danesuser posted image .

No sem se odločila da še počakam, dokler ne bom ziher da je to to-sej P dela 24 ur na dan. Evo položnice so plačane, grem posesat potem pa z malim mal ven na luft-en krog po Komendi.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.6.2008 10:35:38   
NinKa
Ojla user posted image .

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, sicer bom verjetno uspela dans popoldan na CTG da vprasam svojega G kako in kaj, ampak a so še kakšni domači recepti. Mene je konc tedna doletel grozn kašel. Probala sem s bonboni, pa mentolovo mažo (Wick). V prvi user posted image  so mi v lekarni dali Granobil pa sem skoraj zapustila ta svet, ker sem se dušila-----alergija na mahove.

Drugače pa pri nas ni še nič grozljivega...ni popadkov, user posted image  se ne želi umirit,  edino trebuh raste iz dneva v dan. Sicer pa saj je danes 38/0 teden. Prvič sem pa rodila 10 dni po PDP. Očitno je še čas.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.6.2008 10:35:56   
*anamor*
Punce jaz sem se zdaj tehtala, skoraj me je kap. Zredila sem se že 19 kg. Zdaj pa res moram malo pazit

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.6.2008 10:36:30   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

RMRM pred petkom pa res neuser posted image imava še v četrtek ctguser posted image

Na koncu bom pri tazadnjihuser posted image , mislim da je vse v psihi, ker si kar nekak želim rodit, čeprav mam še čas, podzavestno kar čutim popadke, pa gruntam kaj moram še vse nardit, pa...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.6.2008 10:37:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image bova videle v četrtek. Upam, da me bo kaj pogledal, če sem že kaj odprta ker nazadnje me M. ni nič gledala.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.6.2008 10:38:54   
RMRM
ninny, mene tud še niso nič gledal, samo UZ, CTG pa tud ni nič posebnega pokazal. Kdaj pa maš v četrtek? Jaz mam 7.15

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.6.2008 10:41:46   
Anonimen
Jaz pa ob sedmih, samo preden pridem do ctg-ja je pa ura 7.20, ker sem nazadnje čakala pred laboratorijem skoraj  10 minut, da je sploh katera prišla delat.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.6.2008 10:47:20   
RMRM
pol se pa v četrtek ne bova mogli zgrešituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.6.2008 10:48:08   
Anonimen
ne, zdaj pa res neuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.6.2008 11:00:13   
Mojca78
Pozdravljene po dolgem času!

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!user posted image
TISTIM, KI STE V NIZKEM ŠTARTU PA ŽELIM ČIM LAŽJI POROD IN ZDRAVE DOJENČKE!user posted image

Kako lepo vas je brati, kot če zavrtim svoja razmišljanja pred prvim porodom.
Sedaj , ko grem pa v tretje, imam pa že "toliko izkušenj", a se ne morem spomnit vseh znanilcev poroda user posted image .
Tudi jaz imam pregled v ćetrtek ob 12:00. Sedaj bom verjetno dobila napotnico za porodnišnico, je namreč še nimam.

Lep pozdrav!

Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.6.2008 11:13:18   
lonapo
Mojca in Ninka lepo pozdravljeni po dolgem časuuser posted image .

(odgovor članu Mojca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.6.2008 11:13:55   
Anonimen
Ojla bejbe, jaz sem s pregleda. Ctg še vedno minus, čeprav so popadki bli - ki jih seveda tudi čutim, samo so prešvoh - tko da v ponedeljek mam spet pregled. Sm pa kr utrujena, pa tile popadki me kr na gosto dajejo - v 30ih minutah jih je blo enih 5 al 6, sam sam so res taki blagi. Mogoč je pa tko ok, da se telo počasi pripravi.

V glavnem - z mtinco sva šle pogledat lunco in Luna - ima ful laskov, takih črnih, pa priden je ful.

(odgovor članu Mojca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.6.2008 11:14:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Mojca in Ninka lepo pozdravljeni po dolgem časuuser posted image .

Jp, lep pozdrav obema

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.6.2008 12:22:39   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Mojca in Ninka lepo pozdravljeni po dolgem času .

Jp, lep pozdrav obema

Živjo še z moje strani.

Mojca, očitno so tvoji ukrepi na seznamu poželi sadove. user posted image  user posted image  user posted image

A lunca je fajn? user posted image

Kje je pa Alea danes? user posted image

Jaz grem še mal ležat. Danes nisem za nobeno rabo. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.6.2008 12:31:49   
*Mojca*
ej točno to sem jaz razmišljala, ene par jih opozorilno skenslaš iz seznama, pa se vse javijo user posted image user posted image user posted image Dejmo zdej malo bolj pogosto čvekat punce user posted image

alea danes pohaja po Cityju, mi je prej poslala sms

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.6.2008 12:42:18   
tweetek
oj nosečke! Jaz spet samo čestitam in pozdravljam: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anaj, lunca in as  za vaše sončke! Pa spet sami fantki!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čim več cartanja in uživanja in čim manj skrbi! Upam da se kmalu načvekamo na temi pri dojenčku.... Ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image za pot v Rim!

papa

Tweety in janez

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.6.2008 14:13:26   
Anonimen

Nikjer nobene al kako??

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!