|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
4.6.2008 9:25:31   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

slovenka,pa super,da se je user posted image obrniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polly, tudi jaz tako mislim. Sem že čist obupala, no pa je. Mami sedaj pravi, da sedaj pa samo še enkrat 'joj' rečem, pa bo beba veni. user posted image user posted image user posted image Si mislite, ona se pa heca. SAmo glede na to, da je naju s sestro rodila v manj kot 11 mesecih, je ona verjetno res samo enkrat rekla joj, pa je blo. user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.6.2008 9:27:54   
alea01
polly.... hvala za to informacijo. Na to pa sploh nisem pomislila, da bi posteljica se lahko odluščila. Eh, bom kar počivalauser posted image user posted image

ve, ki pa hočete, da vam pridem pomit okna pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.6.2008 9:29:35   
alea01
no, slovenka, vidiš kok bo nama fajn? Jaz pa sam dvakrat ali pa moooooogoče trikrat prdnem, se orenk zaderem in bo bejbi zunajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.6.2008 9:30:45   
alea01
*Mojca*, glede na to, da si zdej vsa pikasta in srbeča, verjetno jutri sladoled odpade....user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.6.2008 9:36:34   
*Mojca*
alea01 ehhh kje pa, jaz mislim da bo do jutri že uredu. Itak pa se bova slišale prej.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.6.2008 9:44:36   
polly80
o,alea,maš pa ti samo še 1 teden do PDP..bo hitro tu..sem zdaj malo gledala tikerjeuser posted image

jaz se tako utrudim s štetjem gibov-pa komaj 3 sem naštela od 8h..mi je včeraj rekel,da moram nujno štet,ker je ctg na meji kao..user posted image in se mi zdi,da sem kar pod stresom zaradi vsega tega..user posted image

pa lačna sem,bi šla v trgovino,je pa tako tečno,ker me tu vsi poznajo,pa tako sprašujejo..pa se mi ne da več odgovarjat..jao,sem tečna danesuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.6.2008 9:49:07   
babysolza
Punce,

jaz moram pa danes prav pohvalit moje mojstre. So prišli, vse zrihtal v dobre pol ure, zavese so točno takšne, kot smo se zmenili, potli smo pa še kavico skupi popili.
user posted image  user posted image  user posted image

Uglavnem, sem ful vesela, je res čist drgači z zavesami na oknih, sploh ker morava še okna zamenjat (so stara in grda) in jih zdaj 'skrije'. user posted image

Hvala za vse pikapoke in pujske, so res pomagali! user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj grem mal za nazaj prebrat, ker vidim da ste danes že na vso moč čvekave.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.6.2008 9:56:20   
alea01
polly, vse smo tečne... no jaz sem kar precejuser posted image user posted image

babysolza, user posted image user posted image user posted image  za majstre- takih je malo

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.6.2008 9:56:53   
lonapo
dobro jutro, najprej alea-pa ti si facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaja in Kleopatra lepo da sta se javiliuser posted image user posted image user posted image -mi na žalost še čakamo na finalno poročilouser posted image .

Mojcauser posted image user posted image user posted image -da ti pikice čimprej minejo...

No včeraj smo bili zvečer brez štroma, tko da smo šli že ob enajstih spat, ponoči sem se zbudila samo dvakrat.user posted image

Sita sem že vsega, dolgčas mi je, rada bi že šla rodit;samo zgleda mi nobena metoda ne pomaga.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
4.6.2008 9:57:26   
babysolza
Čak na to pa sploh nisem pomislila da je namo smele jest med dojenjem Smota

Zakaj pa ne pice med dojenjem? user posted image  
Jst sm bl mislila, da kak teden al pa dva po porodu ne greš iz hiše. Sam potli pa takoj na eno veliko pico! user posted image  

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.6.2008 9:58:06   
D.anna 76
Hoj,

Danes sem bolj pri tazasponih. Sem spala do 9.15 pa še takrat me je zbudil telefon, ker je kicala mami, seveda za vprašanjem če je že kaj novega. Itak da nič!

Danes imam ponovno pregled + CTG pa upam da bo G tokrat pomagala bolj kot dva dni nazaj za pospešitev poroda. Zanimivo, da zdaj ko sem čez rok niti ne razmišljam o tem kako bo ko bom rojevala, ali bo ful bolelo itd. Skratka nobenega strahu več, kot da je izpuhtel, sedaj si želim le še da čim prej občutim porodne bolečine in da stisnem svojega user posted image  k sebi.

slovenka - ko bi bilo vsaj res da bi že imela user posted image  v naročju tako pa še kar čakam.

klepoatra in Kaja08 - lepo da delita vajini porodni izkušnji z nami, zdej pa hit nazaj se cartat z user posted image .

Mojca - čim pre je reši alergije, pa če se le da po naravni poti, tekočina, tekočina in še enkrat tekočina.

Polly - a ti si tut še kr tle?

Sedaj pa še ena pozna user posted image  od mene za vse skupaj.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.6.2008 9:59:55   
Anonimen
ja jst tud nisem vedla da naj nebi pice po porodu...ker jst sem mela tud v planu pol na pico it,je že dolgo nisem jedla..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
4.6.2008 10:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja jst tud nisem vedla da naj nebi pice po porodu...ker jst sem mela tud v planu pol na pico it,je že dolgo nisem jedla..user posted image

sedaj izkoristi dokler še lahkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
4.6.2008 10:03:34   
polly80
ja kaj pa pol sploh lahko jemo razen juhc in mleka????
pfa,preveč komplicirat že ne mislim,rezen če res ne bo šlo drugače..zdaj pa grem po krof,da ne umrem od lakote,briga me-bom trgovke kar ignoriralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.6.2008 10:05:23   
polly80
d.anna-želim ti uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image ,če ostaneš v P,se pa le kaj javi,saj imaš tel.od katere,ne???

pa cv3 in polma po moje že cartata,pa pikica30 mi je sumljiva..user posted image pa še mnogo teh iz seznama,ki se žal ne javljajo več..user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.6.2008 10:06:24   
Anonimen
ja pa ravno zdej je ne jem,ker ni prostora v mojem bušiju še za touser posted image ...ful malo jem ker pol me kr vse tišči,dete dol,hrana gor..pa mi ne zlaufauser posted image ..pa nisem mela kandidata da bi mi pomagu pico jest....kr sama jo zdaj še pol ne pojem..sam se mi jo lušta...njami

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
4.6.2008 10:08:14   
Anonimen
potem si jo pa le privošči dokler jo lahko še ješuser posted image Jaz jo imam tud v kratkem namen,mogoče jo bom naročila namesto kosila v petek, ker moj cel dan dela in sva s tamalo sami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
4.6.2008 10:08:50   
Anonimen
pa cv3 in polma po moje že cartata,pa pikica30 mi je sumljiva..

jaz tud tako mislim. A polma nima od nobene številke, da bi obvestila?

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
4.6.2008 10:10:07   
Anonimen
bom jst mojga nahecala da boma jedla pice v soboto ko je moj doma,tko da mi bo pomagal jest...sam ninny če bi bla bližje doma bi te popokala in tvojo malo pa bi šle na pico...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
4.6.2008 10:10:19   
D.anna 76
polly - tut mleka po porodu ni priporočljivo preveč spit (tja do pol litra največ), ne vem pa sicer zakaj.

Pa saj poleti ne paše tok zlo velik jest, vsaj meni ne. Ker bom, če bo vse o.k. veliko na morju mene bolj zanima kako je z morsko hrano. A školke se po porodu lahko je jo al ne, pa ribe, raki, hobotnice itd, če že sadja ne bom smela prav zlo velik?! user posted image user posted image

Sem pa jaz danes tudi imela tako luštno mirno noč z obiskom WC ja le 1 x. Mi to hladnejše vreme očitno res pa še pa prazna luna tut zgleda.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.6.2008 10:13:05   
Anonimen
za mleko in mlečne izdelke vem da ni fajn po porodu zardi krčev...nisem pa vedla da smo tko zlo omejene...za morsko hrano pa žal nevem..

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
4.6.2008 10:16:13   
Anonimen
eno vprašanje-men par dni ful špika spodaj-tko zaboli in me pol tud v križu stisne al pa take mravljince dobim po hrbtu,sam trebuh mi ne neki bistveno otrdi...a to so kaki blažji popadki al ne??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
4.6.2008 10:18:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

bom jst mojga nahecala da boma jedla pice v soboto ko je moj doma,tko da mi bo pomagal jest...sam ninny če bi bla bližje doma bi te popokala in tvojo malo pa bi šle na pico...

se ne bi branila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
4.6.2008 10:19:16   
slovenka
punce, kako pogosto pa imate ve sedaj preglede pri G?
Jaz sem začela 38. teden, pa sem ga imela včeraj - pred tem pa pred 3 tedni, sedaj pa imam samo še eno kontrolo en teden pred rokom (tj. čez 14 dni), če bo takrat še kaj kontrolirati. Sem nekak mislila, da bo več tega zdaj na koncu.

Sicer pa midva imava sedaj zmenjeno, da greva vsako soboto zvečer do poroda ven jest - v bližini je ena fajn restavracija s teraso in živo glasbo v soboto - pa potem nazdraviva - da če bo do naslednje sobote, da bi bilo vse bp... Se mi zdi prav luštno. No, dvakrat sva bila doslej tako. Ker prejšnje tedne in že kar mesece zaradi gradnje in selitve nisva toliko ven hodila. Ko pride user posted image pa ziher spet en cajt ne. No, tako... Bom vidla, koliko takih sobot še bo - več kot 3 ziher ne. Pa ne, da bi rada, da jih je čimveč, naj beba že pride, samo je vseeno fajn. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
4.6.2008 10:22:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

mene bolj zanima kako je z morsko hrano. A školke se po porodu lahko je jo al ne, pa ribe, raki, hobotnice itd, če že sadja ne bom smela prav zlo velik?! user posted image user posted image

D.anna 76 - sicer nisem ziher - jaz morsko hrano tudi sedaj, vsaj malo, ker jo imam tako rada. Sicer pa mi je en kolega iz Francije pravil, da njegova žena ni jedla školjk med nosečnostjo, potem mu je pa v porodnišnici naročila, da ji mora takoj po porodu prinesti vino in školjke. Ma, saj po moje ne bi bilo hudega, če bi že prej spila malo vina in pojedla kako školjko, če že ima tako rada. No, ampak tako sta onadva imela.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?