|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
4.6.2008 8:25:59   
Anonimen
..hm...jst se skoz kr neki stegujem,pa dela vse,kolikor lahko...nikol nisem gledala na to..včeraj se še po tleh brisala,perilo pa itak skoz kr neki perem,pa obešam..kar pa ne morem sama pa moj postori...če nebi vsega delala bi potem lahko bila skoz v bolniški,tko pa sem delala do konca,pa veš kako je če delaš v športni trgovini...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
4.6.2008 8:37:15   
*anamor*
Jutro,
pokonci sem že od 6. Hvala vsem za srečo, zdaj pa res grem tej sreči na proti. Upam, da bo šlo brez zapletov. Se slišimo kasneje, upam, da z dobro novico.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.6.2008 8:37:55   
*Mojca*
Jutro!

Bejbe jaz sem fasala alergijo na neki in sem vsa pikčasta in vse me srbi in bom kr umrla user posted image Rzamišljam da bi šla kr po Claritine v lekarno al kaj. Fak no, včeraj sem jedla nek čuden sladoled pa pršut pa ne vem od česa bi to lahko blo...aaaaaaa....

kleopatra user posted image user posted image user posted image user posted image za zgodbico user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.6.2008 8:40:02   
Anonimen
Mojcauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
4.6.2008 8:40:31   
babysolza
Pupe!!!

Moji majstri so prišli in ravno žagajo, režejo, vrtajo,... user posted image  user posted image  user posted image  So mi že povedali, da bo treba vse posesat na koncu. user posted image  user posted image  Pa saj to sem že vedela. user posted image

Ma sam da zrihtajo, da bo prav! Držte mi pesti! Tudi pikapoke bodo prav prišle. user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.6.2008 8:46:00   
Anonimen
babysolzauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
4.6.2008 8:46:00   
Anonimen
ja mojči poznam to...sem mela pred kratkim isti problem..pij veliko vode,pa boš odplaknila stran čez kak dan dva,pa ne kraspaj se,namaži se s hladilnim mazilom tam kjer te srbi in kjer je rdeče...ne se kr zatečt k tabletam,če pa ne bo bolje pa k zdravniku...user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
4.6.2008 8:46:35   
*Mojca*
babysolza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej zrihtajo in da zrihtajo tako kot je treba user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.6.2008 8:46:45   
Anonimen
hehe si pa redkobesedna danes ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
4.6.2008 8:48:54   
Anonimen
Bejbe jaz sem fasala alergijo na neki in sem vsa pikčasta in vse me srbi in bom kr umrla

Mojca - dej najprej poskusi sprat organizem - spij ene 2 litra vode na enkrat

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
4.6.2008 8:49:20   
RMRM
babysolza-user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa kakšno slikco dej gor, da bomo ocenileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.6.2008 8:50:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babysolza - sej je dobr znak že to, da so pršliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
4.6.2008 8:52:08   
alea01
RMRM- jaz sem pa že vsa okna pomilauser posted image user posted image

*Mojca*-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne praskaj se in se res namaži s kakšno hladilno kremo, pa velik vode spijuser posted image

bebysolza-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.6.2008 8:52:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

hehe si pa redkobesedna danes ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image

počakaj da se dobro zbudimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
4.6.2008 8:54:28   
Anonimen
ninny potem pa eno user posted image  zate..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
4.6.2008 8:54:28   
*Mojca*
nya ma ne morem spit 2 litra user posted image se bom kr utopila user posted image no, lahko pa probam, ampak ta hudč takooooo srbi, pa po trebuhu so pikice 

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.6.2008 8:55:17   
Anonimen
taanikaa hvala, bi se mi danes res prilegla, če bi mi kaj dišala.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
4.6.2008 8:55:39   
RMRM
alea01 - user posted image user posted image user posted image , pridna

Jaz pa komaj posesam, wc spucam pa kosilo skuham, pol sem pa tko čist fuč, pa trebuh trd, pa krči, pa..... user posted image ma sej bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.6.2008 8:56:30   
Anonimen
ja mojca kr probaj pit,pomaga...pa hladilno mazilo....sej ne bo kr bolš bo pa kmalu..men se je to nardil ko sem neke bombone jedla.svašta na kaj je vse človel občutljiv v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
4.6.2008 8:56:58   
Kaja08
Dober dan bejbe!! Evo nas iz porodnišnice - smo včeraj prišli. Skratka - mali Žiga je priden, kot le kaj! Cel cajt spi, zbudi se samo, ko je lačen, pa še to ponavadi samo malce zajamra, se niti ne dere user posted image  Mleka še nimam svojega dovolj, ker sem imela carski rez in baje pride kasneje. Sicer že nekaj teče, ampak še ni dovolj hranljiv, da bi bil Žiga sit, tako da mu dodajamo še mleko v prahu.
Prodna zgodba (če vas seveda zanima user posted image ) - zjutraj sva šla v P, kjer mi je dala vaginaleto za zmehčanje materničnega vratu. Ob treh sem bila nared za porodno sobo, potem je sledilo britje, klistir... Ob 17 sem bila v porodni, kjer so mi ob 17.30 predrli mehur in dali umetne popadke. Potem je bil pa problem, ker je imel mali zelo dolgo časa roko ob glavi in so že takrat razmišljali o CR, potem jo je pa končno umaknil, samo sem imela popadke samo v križu, namesto v trebuhu, mali se ni dovolj spustil, pa še maternično ustje se ni dovolj stanjšalo. Tako so se potem po 4,5 urah odločili, da bodo naredili CR, ker bi se drugače oba z Žigatom preveč matrala. Ob 22 so me začeli prirpavljati za operacijsko in ob 22.26 je na svet prijokal Žiga user posted image  
Aja, pa za seznam - obseg glave je imel ob porodu 36,5

p.s. ste pa čist divje za 5. del!!! čestitke user posted image user posted image  samo ne mi zamerit, če ne bom šla 4. dela brat user posted image

p.p.s slikce malega še sledijo...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.6.2008 8:57:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya ma ne morem spit 2 litra user posted image se bom kr utopila user posted image no, lahko pa probam, ampak ta hudč takooooo srbi, pa po trebuhu so pikice 

Ne boš, ne se sekirat. Poskušaj po pol litra - men je to en zdravnik svetoval - k je drgač dr. za grlo in nos - pa me je enkrat super preko telefona tkole poštimal. Sem spila 2 litra vode, sem bla sicr malo omotična kako uro, ampak je pa pomagalo - brez tablet.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
4.6.2008 8:58:04   
Anonimen
Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
4.6.2008 8:58:21   
polly80
sem videla, da imamo že nove junijske otročičke - polly, D.anna, she29. Iskrene čestitke!!!

hm..user posted image no,slovenka,malo si zamešalauser posted image ,čeprav z d.anno ne bi imeli nič proti..user posted image imata pa otročičke annnna in polony..podobno,vendar ne istouser posted image

tako,mene mlaj ni odnesel,sem še tu..pa že 4 dni čez rokuser posted image ..aja,sem vam včeraj napisala mere in sem vidla,da ob slikici piše PDP glede na gestacijsko starost 25.6user posted image user posted image user posted image pa itak to sploh ni mogoče..ta naš lump ima do ned.čaš,da  pride ven!!!

kleopatrauser posted image user posted image user posted image ,bravo tebi!

romy-uspešen zagovoruser posted image user posted image user posted image

alea-ti si pa itak facauser posted image user posted image user posted image ..pa glavno,da maš gate dans goruser posted image user posted image user posted image

a se je d.anna že kaj javila al jo je lunca odnesla???

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.6.2008 8:59:16   
Anonimen
Končno nekaj več napišem, me pa ven vržeuser posted image user posted image user posted image

RMRM- jaz sesam že dolg časa ne več- to dela sedaj moj, kar naredim vsak dan je da malo pospravim,skuham, dam kakšne cunje prat pa še to delam po obrokih, da se vmes malo usedem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
4.6.2008 8:59:58   
*Mojca*
alea moj je zrihtal izpit, samo nisva šla na pizzo, ker je bila gužva na cesti in Azur je na drugi strani Lj, sva šla kar v mehiško user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?