Kaja08
|
Dober dan bejbe!! Evo nas iz porodnišnice - smo včeraj prišli. Skratka - mali Žiga je priden, kot le kaj! Cel cajt spi, zbudi se samo, ko je lačen, pa še to ponavadi samo malce zajamra, se niti ne dere Mleka še nimam svojega dovolj, ker sem imela carski rez in baje pride kasneje. Sicer že nekaj teče, ampak še ni dovolj hranljiv, da bi bil Žiga sit, tako da mu dodajamo še mleko v prahu. Prodna zgodba (če vas seveda zanima ) - zjutraj sva šla v P, kjer mi je dala vaginaleto za zmehčanje materničnega vratu. Ob treh sem bila nared za porodno sobo, potem je sledilo britje, klistir... Ob 17 sem bila v porodni, kjer so mi ob 17.30 predrli mehur in dali umetne popadke. Potem je bil pa problem, ker je imel mali zelo dolgo časa roko ob glavi in so že takrat razmišljali o CR, potem jo je pa končno umaknil, samo sem imela popadke samo v križu, namesto v trebuhu, mali se ni dovolj spustil, pa še maternično ustje se ni dovolj stanjšalo. Tako so se potem po 4,5 urah odločili, da bodo naredili CR, ker bi se drugače oba z Žigatom preveč matrala. Ob 22 so me začeli prirpavljati za operacijsko in ob 22.26 je na svet prijokal Žiga Aja, pa za seznam - obseg glave je imel ob porodu 36,5 p.s. ste pa čist divje za 5. del!!! čestitke samo ne mi zamerit, če ne bom šla 4. dela brat p.p.s slikce malega še sledijo...
|