lunca14
|
Čao punce,kako smo kaj,brez zemere,a nisem vas brala za nazaj,sem si le ogledala,katere ste rodile in vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke.Mi se pridno crkljamo in uvajamo v nov del življenja,ki je prej kot enostaven,ampak gre in nam gre vsak dan bolje.Vidim tudi da vas še kar nekaj vstraja po roku,tudi vas čas bo kmau prišel .......Drugače pa sem ok,šivi ne bolijo več,hodim normalno,delam že skoraj vse,enostavno ne morem počivat,ker dobim tak napad tesnobe,pa še vreme je tako depresivno,tako,da moram bit skoz v muvingu,pa saj bo kamlu posijalo sonce.Mejte se,rojevajte,pa naj bo čim krajše in brezbolečin,aja naj se samo pohvalim moj porod je traja samo eno urco in ni skor nič bolelo,tako,da fitnes je prišel še kako fajn,mami je praktično katapultirala malega ven,tako,da je bla tud babca fuuul presenečena........pa nič se nisem drla-tega me je blo ful strah,no prej nerodno,ampak je šlo brez tega.Eko že klatim neumnosti,to pa delajo poporodni hormoni,mejte se .......jaz že pogrešam svoj buši.....mogoče čez tri leta
|