|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
16.6.2008 11:36:00   
beyba
Evo bejbe zdej pa skori zgodovinski post....Za četrto zvezdico, potem pa na mame čvekajo na lov na peto...Kolk postov je že treba met za 5 zvezdic....

Mojca potem bom mogla pa nakladat, pa bučke prodajat, bom pa jst prov pametna , pa ti bom full nasvetov dajala, kako otroka razvajat, pa kaj lahko, kaj ne smeš, pa kako se morš prehranjevat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninny ti se nikar ne smej a veš da bo to že 10 dni čez rok...not funny user posted image user posted image user posted image

In zdej enter pa bo nova zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
16.6.2008 11:36:43   
*Mojca*
beyba tudi jaz bi francosko user posted image user posted image Naredimo en party pri tebi, mogoče pa sprožimo pri kateri user posted image user posted image

ajd dej še en post no user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
16.6.2008 11:37:27   
beyba
Nimaš avta, a je daleč za vozit, a v visoki nosečnosti ne voziš več...

Najbolš da po hitri pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
16.6.2008 11:37:41   
*Mojca*
evo si prehitela, čestitke user posted image user posted image user posted image

zdej pa rodit user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.6.2008 11:39:52   
beyba
Pa kaj sem sam jst s gorenjskega konca....

Ok jst naredim francosko...Ena bučkine polpete al pa pohane bučke, pohanega piščeta, jst bom pa še kaj dobrega spekla, kako torticouser posted image bomo mele dobro pojedino?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.6.2008 11:40:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Najbolš da po hitri pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daleč nimam do Kranja je dobrih 20 minut, samo moj ima sedaj skoz avto, da lahko takoj pride domov, če ga pokličem- je v nizkem startuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.6.2008 11:40:48   
Anonimen
Beyba za zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.6.2008 11:41:13   
Anonimen

Pa kaj sem sam jst s gorenjskega konca....

Ok jst naredim francosko...Ena bučkine polpete al pa pohane bučke, pohanega piščeta, jst bom pa še kaj dobrega spekla, kako torticouser posted image bomo mele dobro pojedino?

nisi midve z RMRM sva iz okolice Jesenicuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
16.6.2008 11:41:42   
Anonimen
Ninny ti se nikar ne smej a veš da bo to že 10 dni čez rok...not funny

vem, da ni smešno

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.6.2008 11:43:35   
RMRM
Ok jst naredim francosko...Ena bučkine polpete al pa pohane bučke, pohanega piščeta, jst bom pa še kaj dobrega spekla, kako tortico bomo mele dobro pojedino?

Men se pa zadnje čase hrana ful obrača, pa skoz mi je slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
16.6.2008 11:45:37   
beyba
user posted image

TAkole tortico...

Medo je sara čokoladni, knjiga pa sadna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
16.6.2008 11:46:23   
RMRM

Danes je tko bolje da smo kar doma, ker očitno luna že deluje, sploh na voznikeuser posted image . 5 min. v avtu, pa srečam tri "norce" za volanom, mislim no coment. Bi tud jaz najraj ustavila avto in jim svoje povedala, očitno tud pri meni hormončki spet delujejo.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
16.6.2008 11:46:45   
beyba
sahar čokoladni

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
16.6.2008 11:47:32   
Anonimen

user posted image

TAkole tortico...

Medo je sara čokoladni, knjiga pa sadna...

sploh sadne se ne bi branila

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
16.6.2008 12:04:19   
beyba
Kaj zdej vse ratale lačne pa pobegnile v hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
16.6.2008 12:08:32   
babysolza
Evo jaz sem nazaj. 12.6. ob 15,45 smo dobili čudovito punčko Katjušo, težko 3530g in veliko 51 cm.

Čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
16.6.2008 12:10:01   
aleksandra silvija
Najprej:ISKRENE  ČESTITKE vsem novopečenim mamicam, malim zakladkom pa vse lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravkar sem se vrnila iz P, tako še nisem prebrala za nazaj-videla pa sem, da je kar nekaj novih junijskih otročičkov!user posted image

Naš Lovro trenutno spi v svoji posteljici, ati je pa šel po hčerko v šolo--da bo čim prej doma.

Teh 8 dni v P se mi je vleklo kot jara kača, najbolj sem pogrešala, naša 2 otročka, ki sta ostala doma.
Sicer sem kar o.k.--za na dolge sprehode sicer še nisem, bo pa že bolje.

Vsem, ki še čakate--uživajte v zadnjih  dneh user posted image .
Naj pa povem, da je bilo danes prav božansko nase navleči nenosečniška oblačilauser posted image -sem se sama sebi zdela tako fajnuser posted image --po 8-ih dneh neumite glave, pa,....user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
16.6.2008 12:13:49   
Anonimen

Kaj zdej vse ratale lačne pa pobegnile v hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem mislila, da že pečešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
16.6.2008 12:14:16   
Anonimen
AS še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
16.6.2008 12:15:05   
babysolza
Pa da je tista trikotna blazina za podlaganje primerna samo prve 3 tedne

Mojca, na škatli piše za 6 mesecev. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
16.6.2008 12:16:45   
beyba
Sejs e ninobena najavla na tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Krompir za francosko se pa kuha....

Peče pa dans mami ma goste...žurko za penzijo pa dela neka peciva, ponavadi za to mene zadolži zdej pa bl slab kaže...user posted image user posted image user posted image ji ne morm nič pomagat...sam ona men zadnje čase, bo treba obrnit ker se že prav čudno počutim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
16.6.2008 12:16:56   
babysolza
Živjo AS! user posted image  user posted image  A nam boš takoj med mamice pobegnila al se boš tudi tuki pr nas ta najbolj vztrajnih kej oglasila? user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
16.6.2008 12:17:42   
beyba
AS še enkrat ja user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...Ti pa vrjamemo tisto onenosečniških oblačilih....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
16.6.2008 12:17:49   
babysolza
ji ne morm nič pomagat...sam ona men zadnje čase, bo treba obrnit ker se že prav čudno počutim...

kr pusti se mal razvajati, dolgo tako al tako ponavadi ne traja. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
16.6.2008 12:18:47   
babysolza
Ti pa vrjamemo tisto onenosečniških oblačilih....

Mene pa kr mal skrbi, kako bom zgledala ko pridem domov. A že kr cunje od prej navlečeš nase? Bravo tebe! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?