|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 23:17:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nej1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bistvo kahkice
2.6.2008 23:30:08   
lemavrica
Še nimam izkušenj z odvajanjem od plenic in tudi na kahlo ga še ne privajam. Je pa tudi meni mimo da nekateri dajejo otroka že pri 6m na kahlo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.6.2008 23:05:07   
Anonimen
Jure tudi kaka na kahlico od 7 meseca. Zakaj? Ko smo začeli uvajati GH je začel kakat 1-2krat na dan, pa še bolj trdo. Kmalu je postalo tako, da v pleničko ni hotel več kakat. Se je napenjal, naredil bobek in je bilo konec. Na kahlici pa ni bilo nobenega problema. Seveda to ni nobeno odvajanje od pleničk in uvajanje na kahlico, daleč od tega. Ko smo za prvi maj šli iz morja je prdkal in prdkla, v pleničko pa ni hotel kakat, tako da sem mogla iz avta dobesedno izkopati kahlico, da smo dali gor in se je takoj pokakal.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.6.2008 22:06:54   
skuštrana
Pri naši prvorojenki je bila kahlica igralni rekvizit. Suha podnevi in ponoči je bila pri 2 l in 4 m, na svojo željo...

Drugorojenec je pač drugačno testo - ima probleme s kakanjem (že kot samo dojen je kakal 1 krat na 10 dni), sicer ne kaka trdo, se pa v plenico full težko pokaka..In ga pač dam vsako jutro na kahlico, mali se pokaka(zraven še polula, meni je neverjetno da lahko takšen mali človek napolni skoraj pol kahliceuser posted image ), je vesel cel dan, ker ga drekec pekec ne žuli, ker gre ven, meni pa tudi coll, imam manj pranja - imamo racmankeuser posted image . Vajo ponovimo pred spanjem in včasih še čez dan, če vidim da  ga muči kakanje. Torej, pri nas je kahlica trenutno zelo v uporabi in mi ni več žal, da sem jo kupilauser posted image In, ja,mogoče sem zato ena tistih čudnih mam, ki otroka že pri 6 m daje na kahlico, ampak nama pač tako odgovarja..

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 5.6.2008 22:07:45 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.6.2008 9:08:08   
andie
In, ja,mogoče sem zato ena tistih čudnih mam, ki otroka že pri 6 m daje na kahlico, ampak nama pač tako odgovarja..

Tut js ji nimam namena dajajt kahlice (zdaj je itak stara šele 14mes).
Jo bom tut raje probala navadit kr na wc nastavek.
Ker tut js ne vidim smisla v tem, da otroka navajaš na kahlico, tak ko so druge napisale.
Sam je pa druga situacija, tko kot pri jjasni in skuštrani, to se mi pa zdi pol zlo smiselno, če bebicama tko bolj odgovarja.
sicer pa, vsaka po svoje, aneuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?