Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 10:58:44
|
|
|
|
Tiki55
|
Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7. ursa30 ancibanci ella. Tiki55 Sedeži v 1. vrsti - navijačice tane pokica_ živa25 Majch
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:02:37
|
|
|
|
ella.
|
Tiki TOČNO! Ti nam bodo šele zaračunali! Lohk pa kar direkt povabmo recimo Jana Plestenjaka, da nam bo špilau...pol bodo šele hormoni delali! :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:07:12
|
|
|
|
tane
|
uf, škoda ker se nismo to že prej zmenle, ker sem v nedeljo v isti gostilni sedela, k Jan Plestenjak, pa sramota, ga sploh nisem spoznala, ma krajše lase, pa sončna očala je imel, pol je pa moj reku: ' a ga slikam' za eno frendico, jaz pa na glas: 'koga?' sedela sem pa čisto zraven njega, ker je bla taka mala gostilna. no, bi ga kar takoj vprašala, če je za tako akcijo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:21:02
|
|
|
|
anci banci
|
pri meni je tudi to dobro da sem sama v pisarni ker mi gre tudi na smeh oz zadovoljno se smejčkam a ima mogoče katera danes kake probleme s pritiskom.?.. men tolk zvoni v glavi.. ponavadi se mi to dogaja ko imam ovulacijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:22:41
|
|
|
|
jernejav
|
Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7. ursa30 ancibanci ella. Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 JAZ TUDI, JAZ TUDI .... Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7. ursa30 ancibanci ella. Tiki55 Sedeži v 1. vrsti - navijačice tane pokica_ živa25 Majch
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:28:34
|
|
|
|
jernejav
|
Živa25; pridi, pridi, ti bomo rezervirale prvo vrsto na komediji "PET ŽENSK.LULA NA PALČKO" :) ej, tole pa sploh ni slaba ideja...pa Đurota povabimo za režiserja... :)) Mene šef že postrani gleda, ko se tok krohotam, me je vprašal če me razganja,.....ko bi on vedel....da zelo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa za dobro voljo še en vic na temo: Blondinka na busu nagovori moškega: "A mi prosim odstopite sedež, veste, sem noseča!" "Ja koliko časa pa, se vam še nič trebuh ne pozna?" Blondinka: "Ja približno 20 minut, a me še vedno bolijo noge!" Pa nalulajte kaj pametnega, kolektivne lulalke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:41:33
|
|
|
|
Tiki55
|
Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7. ursa30 ancibanci ella. Tiki55 jernejav Sedeži v 1. vrsti - navijačice tane pokica_ živa25 Majch
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:42:50
|
|
|
|
Tiki55
|
A ni fino, ko smo tolk dobre volje Tista z Janom Plestenjakom ni slaba .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:47:42
|
|
|
|
ursa30
|
dober nas trga ja... čeprav...jaz bi raje robbia williamsa namest jana plestenjaka joj zdej pa že preveč bluzim grem raje malo delat, bo bolj koristno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 11:47:48
|
|
|
|
jernejav
|
Točno, Jančija povabimo, pol bomo pa po taktu lulale... Evo pa še en za smeh: Sinko sliši hrup v spalnici in vstopi. Zagleda mamo na očetu in vpraša: "Kaj pa delata?" Mama zardi in odgovori: "Očetu skačem po trebuhu, da mu ga malo sploščim, saj vidiš kako napetega ima." Sinko razmišlja in pravi: "Mama, zaman se trudiš, popoldne ko tebe ni doma, pa prihaja soseda in mu ga napihuje!"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 12:03:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz se tudi pridružujem palčki, magari bo to malo prezgodaj, tako samo za firbec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 12:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahahahahahahahahaha ste pa res carice No kje se pa dobimo?? hehehehehe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 12:51:27
|
|
|
|
ella.
|
Živa25: predlagam, da ker bo Muhamed težko prišel h gori, kar gore pridemo do njega - torej Janov barček v Portorožu :) Obstaja pa šansa, da bo kero prosil (ker sam pač ne najde pravega dekleta oz. fanta - sem že mal zmedena glede tega), da še njegovega dojenčka donosi, kaj pa pol a??? Kera se bo grebla zanjga?? :)) plačilo: posvetilo na naslednji plati + seveda ves zaslužek od nje. Kar pa verjetno ni velik ;) mal se hecam no, oprosti, Jan, za te besede. Se kesam.... ;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 12:55:17
|
|
|
|
jernejav
|
Mislim, da smo bodoče očke že vse zbrale, tk da sorry Jan.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 13:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
No, takole. Prvi dan zamude. Nisem več zdržala. Naredila CB, ki je pokazal debel minus. Kje je potem ?? Naj že pride, pa bo mir.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:12:19
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch No, takole. Prvi dan zamude. Nisem več zdržala. Naredila CB, ki je pokazal debel minus. Kje je potem ?? Naj že pride, pa bo mir. majch..mogoče je bilo pa še prekmalu za testek. sej veš, dokler se ne vlije, je še upanje. držimo pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ursa30. Če je ne bo kmalu, bomo še testirali. Ni druge.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:21:07
|
|
|
|
ella.
|
Majch, jest tut še kar navijam zate... zakaj te pa ni na seznamčku, da bi te že prej kej ostale punce lohk "nervirale" s testkom? Pa oprosti za predrznost vprašat te... lunaluna: kako se pa ti kaj počutiš? Razen da si opazno dobre volje? ;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:22:52
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch hvala ursa30. Če je ne bo kmalu, bomo še testirali. Ni druge. če je do torka ne bo, pa lepo vabljena na skupno lulanje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem na seznamu. Samo po xx, ker nikoli točno ne vem, kdaj bo kaj. Zdaj je minil najdaljši cikel, zato sem naredila test. In lahko me date na torkov seznam, da res ne bom prej testirala. Takrat ma moj lubi rojstni dan. Mogoče pa mi je namenjeno, da mu končno dam pametno darilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:34:58
|
|
|
|
ella.
|
Majch: oprosti, sem spregledala. Ah, pol pa sploh še ni panike zaradi - na CB :) Sem ful romantik po duši in navijam za tvoje darilo :) ursa30: a midve bova res zdržali do torka????? :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:40:50
|
|
|
|
ursa30
|
ella., seveda
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 23.7.2008 14:47:02
|
|
|
|
ella.
|
aha, Ursa30, se mi kr zdi, ja ja, khm... ;) sej se ti bo kolcat začel, če boš delala test prej, tko da veš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......