|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
23.7.2008 9:58:58   
Anonimen
Skupen krajuser posted image user posted image user posted image user posted image ta pa je močna. Si zamisliš - pet bab na kupu, ki primerjajo testke in se nacejajo s šampanjcem (upam da z otroškim). A sight to seeuser posted image

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.7.2008 10:00:47   
ursa30
ella., če je do sobote ne dobim (kar pa močno dvomim), bom z vami lulala user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.7.2008 10:05:42   
ella.
majch, si nas kar predstavljam :) Še bolj me pa zabava misel na naše partnerje, ki bi nas od daleč morali opazovat in bi jim blo nerodno za znoret :)

lunaluna: se strinjam, gremo premagat januar nooooooo.

Ne vem, zakaj, ampak danes me razganja od energije. Upam, da jo pametno ponucam, al pa tut ne :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.7.2008 10:05:52   
anci banci
ok hvala se bom pridružila  držim pesti da bo čim več user posted image user posted image  in da podremo januarski rekord

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
23.7.2008 10:07:27   
Anonimen
pokica :D:D:D:D:D

Tipkarski škrat...

Če se zmenite za skupinsko lulanje pridem še jaz kljub temu na nisem user posted image

Samo da nas bo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
23.7.2008 10:08:25   
ella.
Ursa30: ej, če v soboto ne bo nič lepega za videt na palčki, bova pa avgusta še enkrat. ampak, poletni škržati so dobro znamenje za dojenčkeeeeeeee, think +!! ;)

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
23.7.2008 10:12:03   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Ursa30: ej, če v soboto ne bo nič lepega za videt na palčki, bova pa avgusta še enkrat. ampak, poletni škržati so dobro znamenje za dojenčkeeeeeeee, think +!! ;)

tako se govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.7.2008 10:15:26   
Anonimen
Jao, ženske, že na vse zgodaj se vam trga! Kaj to hormoni razgrajajo?user posted image Boste res vse nosečke, zgleda...

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.7.2008 10:19:48   
ella.
Živa25; pridi, pridi, ti bomo rezervirale prvo vrsto na komediji "PET ŽENSK.LULA NA PALČKO" :)
ej, tole pa sploh ni slaba ideja...pa Đurota povabimo za režiserja... :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.7.2008 10:22:23   
ella.
Majch: doborvoljne mamice imajo dobrovoljne otročke baje :) je treba kr na začetku začet, da bodo skos nasmejani user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.7.2008 10:22:49   
pokica_
Jao meni, zakaj je mojauser posted image že mimo,...bi se vam rade volje pridružila pri "kolektivnem lulanju" na palčkouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
23.7.2008 10:26:34   
Anonimen
ella, to pa to! Najbolje, da se res skoz smejemo, da bodo bebe tudi nasmejane. user posted image Ampak res ni lepšega, kot beba, ki se na ves glas smeji. Takiiiiiiii cukkkkrrrrrrrr.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
23.7.2008 10:28:43   
Anonimen
pokica....

pridi tko kot jst... Vazno je sodelovati ne zmagati user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za prvo vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
23.7.2008 10:28:52   
tane
pokica_, nič ne de, se bomo pa me zmenle za skupinsko lulanje v avgustu, ti, jaz pa sonček85 smo že 3 kandidatke, pa prečekiramo še avgustovski seznam in sem ziher da najdemo ša kakšno.

jaz sem mojga danes že klicala v službo in ga 'naročila' za zvečer, je treba bit priden ta mesec če hočemo avgustovske % zvišatuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.7.2008 10:29:21   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jao meni, zakaj je mojauser posted image že mimo,...bi se vam rade volje pridružila pri "kolektivnem lulanju" na palčkouser posted image .

lahko pa navijaš za nas ko bomo lulale user posted image , mi bomo pa potem skupinsko navijale zate user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.7.2008 10:37:22   
pokica_
živa25, itak da pridem, bom zraven tebe čičala v prvi vrsti!user posted image

tane, sedaj bo 1. skupinska predstava, me bomo izvedle pa 2., mogoče nas bo še več kot 3....punce, zbiramo prijave za "kolektivno lulanje" testekov, okrog 12-13.avgusta!!!user posted image

ursa30, navijaaaaaaaaaaamo!!!! user posted image user posted image user posted image bote pa ve pol še za nasuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.7.2008 10:38:15   
ella.

Tkole pa bjonde lulajo na "palčko" :)

http://youtube.com/watch?v=0T3T7xCQdx0&feature=related

hudimana, jest sm tut blond! ;)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.7.2008 10:39:08   
Tiki55
Joj punceuser posted image user posted image user posted image Jaz se na šihtu krohotam v ekran, pa me že vsi čudno gledajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.7.2008 10:39:51   
Anonimen
Avgusta sem tudi jaz zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.7.2008 10:43:51   
Tiki55
Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image
tane
pokica_
živa25

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 23.7.2008 10:44:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.7.2008 10:46:35   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Joj punceuser posted image user posted image user posted image Jaz se na šihtu krohotam v ekran, pa me že vsi čudno gledajouser posted image user posted image user posted image

še dobro da sem jaz sama v pisarni user posted image user posted image  ja hormončki nam danes delajo sto na uro user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.7.2008 10:48:03   
ella.
Punce, moramo izbrati še kraj! Je treba prireditev prijavit policiji pa županu pa gasilci morjo pridt za vsak slučaj :))

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.7.2008 10:49:02   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image
tane
pokica_
živa25

tako, tako, da imamo najprej teoretični del, potem avgusta pa izpit in da nam rata v prvouser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.7.2008 10:51:52   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Punce, moramo izbrati še kraj! Je treba prireditev prijavit policiji pa županu pa gasilci morjo pridt za vsak slučaj :))

Pa SAZASU, če bomo musko vrteleuser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.7.2008 10:53:42   
Anonimen
Tud js bom navijala za vas!

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......