|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
12.6.2008 9:28:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

Evo mene ravnokar iz obiska pri G, ki je dala zeleno luč, da lahko začnemo delat na bebici. Pravi, da se je po operaciji sluznica že lepo obnovila in da lahko poskusiva.
Zdaj je seveda treba še počakat na user posted image  (ta vikend upam, da pride)in pa na O, pa bomo kar lepo vsak drugi danuser posted image .
Sem pa prejšnji mesec vnesla podatke za Jonasovo metodo, me je matral firbec in sem res imela O na tisti dan in sicer 16 dan po user posted image , čeprav imam običajno O že na 11 ali 12 dan, morda je pa kaj resnice na temuser posted image .
Sej pravim bomo ta mesec kar ves čas, da bo za ziheruser posted image

P.S. sem pa obenem tudi malo žalostna, ker bi bil jutri moj rok, 13.6 pa žal naši pikici ni bilo usojeno.
Vendar vem, da moram pozitivno gledat naprej in si ves čas govorim, da naslednjič bo pa vse o.k.

O tane, me veseli, da maš zeleno luč in da je sluznica že ok... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem bo pa kmalu zdaj akcija......user posted image Jaz sem prejšni mesec po Jonasovi metodi delala in računala, pa ni bilo nič, tako da upam, da pri tebi deluje..... Maš prav, najboljš da kar cel mesec user posted image user posted image user posted image  pa bo najbolj ziher.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za naprej pa glej z pozitivnimi mislimi, pa se bodo potem zadeve same poštimale, tako da bo vse ok!!! Samo pozitivna bodi in odženi vse črne misli pa bo... Pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ps: sem menjala nick, pa me zanima če kaj dišiš.... upam da veš kam pašem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.6.2008 10:25:52   
tinč407
pozdravljene!

mene prosim napišite pod 30.7. ker je takrat res ne pričakujemuser posted image user posted image
mamo prvo rundo s klomifenom in sem zelo optimističnauser posted image
držte se

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.6.2008 10:27:13   
tane
ja vem, ker sem dobila iz tvoje novega nicka ZS, drugače pa res ne bi vedela. še enkrat HVALA za...!

Upam, da bo mm pomagal, pa čaj tudi. Bo moj vesel dons, ko mu povem, da končno lahkouser posted image  spet, upam, da nismo že pozabili user posted image , malo heca.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.6.2008 10:31:17   
tane
user posted image  JULIJSKE BORKE ZAuser posted image user posted image

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - pokica_ (2.krog)
xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)  
01.07. - jernejav (3.krog)
02.07. - živa1 (7.krog)
02.07. - katalina (12.krog)
03.07. - sunny24 (3.krog)
03.07. - pikicaa25 (7.krog)
03.07. - Tiki55 (10.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - lily32
05.07. - andre3a

05.07. - Vika8006.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MTFP (2.krog)

12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
16.07. - tane 

30.07. - Tinč407

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupika
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* Anya22
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk   user posted image
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk   user posted image
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk   user posted image
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk   user posted image
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk   user posted image
JUNIJ......................................... X    % srečk nosečk   user posted image
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.6.2008 10:31:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  tane, zdaj pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image

A mi lahko poveš kje in kako si izračunaš O po Jonasovi metodi?

Ful držim pesti da ti hitro uspe zanositi!!! Pa seveda tudi vsem ostalim, ki NEčakate v juliju user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
12.6.2008 10:33:55   
D.Mateja
Mene pa dajte med navijačice. Ker bom borka samo še v juniju potem pa bomo naredil majhno pavzo.

Navijam pa za vse vas, da bo čim več user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.6.2008 10:34:55   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image  tane, zdaj pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image

A mi lahko poveš kje in kako si izračunaš O po Jonasovi metodi?

Ful držim pesti da ti hitro uspe zanositi!!! Pa seveda tudi vsem ostalim, ki NEčakate v juliju user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, že komaj čakamo...in upamo na najbolje...

tule je link: jaz sem po temle izračunala.

http://lunarium.co.uk/jonas.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.6.2008 10:45:28   
Anonimen
Bolj, da ne bi gledala te strani.user posted image

Na datum, ko naj bi bila O, nisva user posted image , niti 24 ur pred tem user posted image , zanosit v juliju pa tud kao ni fajn, ker je risk faktor 6.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
12.6.2008 10:48:49   
aqua77
jaz sem se po tej metodi 2x natančno držala navodil, pa še moja O in ta naj bi bili usklajeni, pa obakrat ni bilo nič....user posted image tako da je odvisno od posameznika, probat pa tud ni greh, tako da kar pogumno anonimna user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.6.2008 10:50:22   
tane

ja, te razumem, čeprav smo skeptični nas vseeno prestraši tisti risk faktor,  jaz ga imam septembra 3user posted image , upam, da bom do takrat žeuser posted image , ne bit hude ampak odkar je operacija za mano sem res polna optimizma in se tokrat ne dam prestrašiti.

A se spomniš tiste debate ki smo jo imele glede bolniške, no danes mi je G rekla, če bo karkoli narobe tokrat, najmanjša stvar grem takoj na bolniško, pravi brez ugovarjanja. ker prejšnjič sem bla kao lojalna do službe in kljub njenemu priporočilu naj ostanem doma, sem odšla delat za 4 ure, no hvaležnosti pa nobene, tko, da zdaj mislim samo še nase in na pikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
12.6.2008 10:50:31   
aqua77

ja vem, ker sem dobila iz tvoje novega nicka ZS, drugače pa res ne bi vedela. še enkrat HVALA za...!

Upam, da bo mm pomagal, pa čaj tudi. Bo moj vesel dons, ko mu povem, da končno lahkouser posted image  spet, upam, da nismo že pozabili user posted image , malo heca.

pozabili pa verjetno niste..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al pa mu za vsak slučaj namigni, da si kao mal pozabila, se bo potem še bolj potrudu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.6.2008 10:52:32   
aqua77

ja, te razumem, čeprav smo skeptični nas vseeno prestraši tisti risk faktor,  jaz ga imam septembra 3user posted image , upam, da bom do takrat žeuser posted image , ne bit hude ampak odkar je operacija za mano sem res polna optimizma in se tokrat ne dam prestrašiti.

A se spomniš tiste debate ki smo jo imele glede bolniške, no danes mi je G rekla, če bo karkoli narobe tokrat, najmanjša stvar grem takoj na bolniško, pravi brez ugovarjanja. ker prejšnjič sem bla kao lojalna do službe in kljub njenemu priporočilu naj ostanem doma, sem odšla delat za 4 ure, no hvaležnosti pa nobene, tko, da zdaj mislim samo še nase in na pikico.

maš prav!!!.... ti čuvaj sebe in glej na svojo rit ( in svoj trebušček user posted image ).... ker če sama ne boš, ti za to ne bo nihče hvaležen.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 137
12.6.2008 10:54:24   
tane
acqua77, ja je včeraj rekel aha jutri greš pa po 'dovoljenje' da lahko...user posted image , no sem mislila da bo rekel da lahko spet probava zanosit, no vseeno + zanj, ker je bilo to za zanosit pa na drugem mestu.

ja, mi je danes G rekla, kako sem naivna če mislim, da mi bo kdo hvaležen...da sem že dosti stara da bi lahko vedela da tega ni.

< Sporočilo je popravil tane -- 12.6.2008 10:55:52 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 138
12.6.2008 11:29:56   
Arwenko
Jaz sem sicer se v juniju, ampak vseeno spremljam nekoliko vaso debato, pa sem videla, da ste se po tej Jonasovi metodi pogovarjale. Pa me zanima kak je to mozno, da meni naredi izracun, da bi morala imet ovulacijo takrat ko dejansko dobim menstruacijo, mislim to ni mozno nekako niti fiziolosko ali?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 139
12.6.2008 11:34:22   
Anonimen
meni to isto zračuna če grem gledat, kdaj naj bi imela O, ko sem zanosila s prvim user posted image .  In je bila takrat moja zadnja M.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
12.6.2008 11:49:47   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem sicer se v juniju, ampak vseeno spremljam nekoliko vaso debato, pa sem videla, da ste se po tej Jonasovi metodi pogovarjale. Pa me zanima kak je to mozno, da meni naredi izracun, da bi morala imet ovulacijo takrat ko dejansko dobim menstruacijo, mislim to ni mozno nekako niti fiziolosko ali?

'The probability of conception will be high despite the phase of your hormonal cycle on which such a moment falls. In fact, research shows that if such a moment falls on the days of menstruation, the probability of conception will be very high.'

tko, da ne vem očitno je možno, ampak kot sem rekla jaz sem bolj skeptična ampak prejšnji mesec sem O imela 4.6 kot mi je pisalo in sicer na 16 dan.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 141
12.6.2008 13:00:56   
giotti
Dajmo Tane in ostale punce user posted image

Pa velik gibanja in zdrava prehrana, potem je že pol narejeno!!!

Tane, a ti si potem šla na pregled? K svoji ali k Ribičevi? Aja, pa nisi nam povedala, kako je tvoja ginek. skomentirala velikost pregrade, ki ni bila vredna omembe user posted image

Jaz pa raje ne želim na pregred, da ne bi omenila kaj, da mogoče pa ni vse odstranjeno, ker to mi je zdravnik namignil, da bi znal kdo rečt, sam da kar se njega tiče, več kot toliko ne bi odstranil, ker se nikoli ne ve, kje je meja... raje nič ne vem, da si ne bi potem z umom kaj negativnega delala. Čeprav že to, kar je rekle, mi ne gre iz glave, mah, kak nam je namenjeno, jaz vedno rečem, pa sem potem ful pomirjena...

Zdaj sem še sama začela razmišlja, če se ne bi tudi sama vpisla med julijske borke, ma, bom videla, kako bo moj fant sploh priprvljen kaj, ker nama ni ravno easy se spravit delat ljubezen... user posted image  Tako pač je...  

Cmokec vsem, pa veliko sreče user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 142
12.6.2008 13:56:13   
tane
hej, giotti, na pregled sem šla k svoji G, ki je bila spet pametna, ko sem ji omenila velikost pregrade oz. pokazala izvide od operacije, da ni nujno, da je bil to vzrok, seveda mora svoje stališče branit, da je bilo ali pregrada ali pa psihološko, da to ne bomo nikoli vedeli, mislim psihološko jaz njej...user posted image . Halo?! psihološko SS v 14,tednu pa ne rečem če ne bi načrtovala, tko, pa vsi pogoji izpolnjeni (moji pogoji, ki sem si jih postavila, služba, stanovanje etc. pa želja po otroku), sem bila brez besed...nisem sploh hotela tega omenjat tu, ker jaz VEM, da je bil to vzrok za SS in da zdaj tega ni več in bo naslednjič vse OK in se veselim in željno pričakujem dan ko zagledam user posted image .

zate pa držim pesti, da ko se nam pridružiš ta mesec ali drugi mesec, da ti tudi uspe.

< Sporočilo je popravil tane -- 12.6.2008 13:57:34 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.6.2008 14:45:13   
Pikica5
Zdravo punce,

jaz sem se odločila, dapridem ponovno z vami borit za user posted image  user posted image   Dodajte me prosim na xx.07, ker trenutno še ne vem kdaj jo bom dobila, ker v nedeljo mora prit user posted image  za ta mesec (me že vse pošten tišči in boli tam odspodaj, pa še v križu me seka, grrrr, bo konkreno boleča ta user posted image   user posted image ).

Punce želim vam lep dan in veliko magičnih + v juliju, moremo ta mesec razturat, da bomo vse roza user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.6.2008 15:12:58   
sonček85
sem danes dobilauser posted image a vas prosim da me kar pustite med navijačicami,saj se poslavljam za mesec ali dva ,a bom kot sem rekla na juniju z vsem srcem in dušo z vami.

vso srečo in čim več ++++++++++++++++++++++++

pusa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.6.2008 17:07:05   
Anya22
No, tudi jaz bi se premaknila k vam, ker me je danes obiskala ta user posted image !!!! Ne pričakujem jo 10.7!!! In upam, da je res ne bo, ker je tako nadležna, seveda želim tudi vsem vam, moje sobroke!!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 146
12.6.2008 17:19:25   
db
živijo prosim če me vpišete ponovno pod borke ne pričakujem pa jo 15.7
hvala pa veliko sreče vsem

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 147
12.6.2008 18:09:16   
spps

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - pokica_ (2.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - Pikica5  
02.07. - živa1 (7.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - lily32
05.07. - andre3a

05.07. - Vika800
06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MTFP (2.krog)

10.07. - Anya22
12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
16.07. - tane 

30.07. - tinč407

user posted image

user posted image    

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* mala_pupika
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5
* D.Mateja 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk   user posted image
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk   user posted image
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk   user posted image
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk   user posted image
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk   user posted image
JUNIJ......................................... X    % srečk nosečk   user posted image
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 148
12.6.2008 19:15:36   
spps

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - Pikica5  
02.07. - živa1 (7.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - lily32
05.07. - andre3a

05.07. - Vika800
06.07. - pokica_ (2.krog)
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MTFP (2.krog)

10.07. - Anya22
12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
16.07. - tane 

30.07. - tinč407

user posted image

user posted image    

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* mala_pupika
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5
* D.Mateja 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

[/quote]

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 149
13.6.2008 7:10:08   
sonček85

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - Pikica5  
02.07. - živa1 (7.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - andre3a

05.07. - Vika800
06.07. - pokica_ (2.krog)
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MTFP (2.krog)

10.07. - Anya22
12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
16.07. - tane 

30.07. - tinč407

user posted image

user posted image    

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* mala_pupika
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5
* D.Mateja 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

lily je bila napisana 2x pa sem jo enkrat izbrisala.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!