|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
9.6.2008 17:13:47   
sonček85
vso srečo in da zagledaš +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 101
9.6.2008 17:36:13   
_sanja_*
Navijam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 102
10.6.2008 8:31:58   
nejkag
Pozdravljene!
Če me hočete bi se vam rada pridružila, ker jo julija ne pričakujem!!!!Tokrat pa res, user posted image  mora že enkrat na ta zaslužen dopust!!!Zaenkrat jo ne pričakujem xx.7.2008, bo pa to moj 17 kroguser posted image user posted image . Upam da na moj rojstni dan (16.07) zagledam  user posted image , ker edino to darilo si želim!!!
Lep dan vsem in veselo user posted image !!!!

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
10.6.2008 8:35:43   
KatkaT
Se vam pridružujem v juliju in sicer ne pričakujem 08.07. je pa to 4 krog. Še malo pa bomo šli veselo na delo user posted image

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 104
10.6.2008 8:59:24   
jernejav
Tudi jaz močno upam da ne bo večuser posted image user posted image  prišla naokoli in da bom zagledala user posted image .
Boste videle veselo user posted image   in vse bomo user posted image user posted image .
Za lepše jutro pa za vse user posted image

(odgovor članu KatkaT)
Neposredna povezava do sporočila: 105
10.6.2008 19:44:03   
sonček85
sama upam da bomo vse srečke nosečke in bo julij polno ,še prej pa junij ko sama ne čakam ,pol pa ko nora navijam za vas ,če ta mesec uspe zagledati lepi +.jojjjjjjjj komaj čakam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 106
10.6.2008 21:11:22   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: nejkag

Pozdravljene!
Če me hočete bi se vam rada pridružila, ker jo julija ne pričakujem!!!!Tokrat pa res, user posted image  mora že enkrat na ta zaslužen dopust!!!Zaenkrat jo ne pričakujem xx.7.2008, bo pa to moj 17 kroguser posted image user posted image . Upam da na moj rojstni dan (16.07) zagledam  user posted image , ker edino to darilo si želim!!!

Tudi jaz bi se pridružila v tem mesecu. Prav tako jaz upam, da na rojstni dan(14.07.)  zagledam user posted image . No, potem bi to bil moj najlepši rojstni dan v mojem življenju.

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 107
11.6.2008 7:57:03   
Tiki55

user posted image  JULIJSKE BORKE ZAuser posted image user posted image

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - pokica_ (2.krog)
xx.07. - nejkag  (17.krog)

01.07. - jernejav (3.krog)
02.07. - živa1 (7.krog)
02.07. - katalina (12.krog)
03.07. - sunny24 (3.krog)
03.07. - pikicaa25 (7.krog)
03.07. - Tiki55 (10.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)
08.07. - KatkaT (4.krog)

12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
16.07. - tane

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupika
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* Anya22
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk   user posted image
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk   user posted image
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk   user posted image
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk   user posted image
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk   user posted image
JUNIJ......................................... X    % srečk nosečk   user posted image
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 108
11.6.2008 8:02:08   
Tiki55
Dobro jutro borkice!

nejkaguser posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo ta krog zmagovalniuser posted image user posted image user posted image

Orhideje želim ti, da bi za rojstni dan dobila najlepše darilceuser posted image user posted image user posted image

sonček85 hvala za navijanje - naj se tebi že v juniju nasmehne sreča in da zagledaš debel plusekuser posted image user posted image user posted image . Še nekaj dni imaš do dneva d, kajne?

Moja M pa se ravno poslavlja, tako da smo že v nizkem štartu. Pa kmalu gremo tudi na dopust, tako da bo še več časa zauser posted image . Morda nam bo pa julija le uspelo...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 109
11.6.2008 11:56:17   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: nejkag

Pozdravljene!

Tudi jaz bi se pridružila v tem mesecu. Prav tako jaz upam, da na rojstni dan(14.07.)  zagledam user posted image . No, potem bi to bil moj najlepši rojstni dan v mojem življenju.

Se vama še jaz pridružujem. Jaz je sicer ne pričakujem že na začetku meseca, a če se 5. 7. prikažeta user posted image , nočem nič drugega za rojstni dan ob koncu julija. To bi bilo res krasno, da bi za svoj rojstni dan že lahko uživala v nosečnosti, tudi če bodo user posted image . Držimo pesti, da se nam izpolni ta želja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 110
11.6.2008 12:37:12   
METULJ1
Spet me je obiskala user posted image .
Zdej greva v 17. krog. Ne čakam je 06.07.08 (na svoj rojstni dan).

Pozdravčki

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 111
11.6.2008 13:24:35   
pokica_
METULJ1user posted image . Boma obe stiskale pesti, da nebo user posted image  6.7.,jaz je tudi ne pričakujem takratuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 112
11.6.2008 14:14:40   
Anonimen
Berem vas že, samo sem včasih prelena da bi kaj napisala. Včasih tudi ne veš kaj in kako bi napisal. Meseci se obračajo, pa tako kmalu pride januar, pa maj, julij... pa se spet obrne nov mesec. Ti pa kar čakaš na tist plus, ki ga kar ni. In vem da te takrat ne potolaži nič, gor te drži le misel, da enkrat bo. Želim da tisti enkrat pride čimprej!

Vaša navijačica!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
11.6.2008 17:54:43   
spps

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

02.07. - živa1 (7.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - lily32
06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_
08.07. - KatkaT (4.krog)

12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
16.07. - tane

user posted image

user posted image    

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* mala_pupika
* Anya22
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk   user posted image
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk   user posted image
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk   user posted image
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk   user posted image
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk   user posted image
JUNIJ......................................... X    % srečk nosečk   user posted image
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 114
11.6.2008 17:56:49   
spps
punce,nisem ničkaj vesela,ker se tolk bork prestavlja iz junija v julijuser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bom komentirala,ker vem,da če bi bilo po naše,ne bi bilo nobene na seznamu,ker bi že vse ugledaleuser posted image ....
punce,srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 115
11.6.2008 19:41:30   
andre3a
Pozdravček vsem ki čakate na julij!Tudi jaz se vam pridružujem in zdaj je res ne pričakujem 5.7.Upam da je ne vidim kar nekaj časa,saj ta mesec delamo s polno paro.
Naj bo ta mesec ves obarvan roza to želim vsem!!!!!!!

ANDREJA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 116
11.6.2008 19:57:04   
sonček85
sonček85 hvala za navijanje - naj se tebi že v juniju nasmehne sreča in da zagledaš debel plusek . Še nekaj dni imaš do dneva d, kajne?
ja res je tako moj dan d ,petek 13 je kmalu tukaj,upam da bo moj dan in mojih 9 mesecev.

vso srečo vsem in naj se ta seznam ne polni preveč naj ostale postanejo v juniju srečke nosečke, da vas bo manj v juliju in boste lahko vse zagledale +,ker bo imela štorklja manj dela in več časa.(bomo )

vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 117
11.6.2008 20:19:28   
Lopona
Čao,punce...
Evo iz M ne pričakujem maja in nato M ne pričakujem junija...se zdaj selim k vam v M ne pričakujem julija! Ravno danes sem po dveh mescih, na 71. dan dubla to presneto user posted image . Najprej sem se že veselila, da bo kaj. Pa testi niso nič pokazal. potem sem bila pri G, tudi tam ni bilo nič. Z menoj naj bi bilo vse dobro, samo hormoni so malo podivjali. Zdaj po 10 dnevnem jemanju dabroston tablet, pa sem jo dobila in s tem naj bi si tud uredila cikluse in O, ker jih moram čez 14 dni,spet deset dni jemati, da se bo do dobra vse uredilo in da nam use. Na otročku delamo od marca letos....Tako,da sem imela samo aprila (2.4.) M,potem pa nč...tako,da je sedaj 2. ali 3. krog...ne vem sploh več kako in kaj,ko pa je vse bilo tko zmešan. Zdaj v juniju, ko imam M ne bo nič...bomo pa čez par dni, ko M odide, šli v akcijo in,da M sploh ne pride 9 mescev...in,da dobimo user posted image
Srečno vsem nam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. : Je katera kdaj jemala dabroston tablete? Zakaj?In,kakšne izkušnje?

Loponca**

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 118
12.6.2008 0:05:04   
MTFP
Pozdravljene,

nisem ravno nova na forumu, imam pa malo spremenjen nick. Skratka tudi mene prosim pišite na lestvico, ne pričakujem jo pa cca 8.7.2008 (če se bo datum kaj spremenil bom sporočila, moram jo namreč ta mesec še dobiti)...

Je pa to moj drugi krog (prvi je bil par mesecev nazaj, potem pa smo za nekaj mesecev prekinili zadevo in zdaj ko so se zadeve uredile gremo v akcijo)user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 119
12.6.2008 8:03:17   
Tiki55

user posted image  

user posted image  

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - Lopona

02.07. - živa1 (7.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - lily32
05.07. - andre3a

06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MTFP (2.krog)

12.07. - becky
14.07. - Orhideje

15.07. - _andreja_ 
16.07. - tane

user posted image

user posted image    

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* mala_pupika
* Anya22
* *kinnie*
* giotti
* Pikica5 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA
user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image    

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 120
12.6.2008 8:08:10   
Tiki55
Jutro dečve, takole seznam je dopolnjen. Dobrodošle nove julijkeuser posted image user posted image user posted image

Lopona upam, da se ti bodo cikli zdaj končno uredili.user posted image user posted image user posted image Glede Dabrostona pa ne vem, ker ga nisem nikoli jemala.

EnaNobena
in spps lepo, da navijata za nas... jaz tudi močno stiskam pesti za vaju v juniju. user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 121
12.6.2008 8:41:36   
aqua77
Jutro pupe!!!!

Najprej ena user posted image user posted image , al pa dve user posted image . No opažam da bomo imele v juliju kar gužvico.... Mater boj štorkle imele dela... user posted image user posted image user posted image  Lep dan vsemuser posted image , pa veliko user posted image ,ker bodo le tako pluski ratal...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 122
12.6.2008 8:53:47   
vita80
Jutro!
Ne pričakujem je 5.7.

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 123
12.6.2008 9:12:14   
tane
Evo mene ravnokar iz obiska pri G, ki je dala zeleno luč, da lahko začnemo delat na bebici. Pravi, da se je po operaciji sluznica že lepo obnovila in da lahko poskusiva.
Zdaj je seveda treba še počakat na user posted image  (ta vikend upam, da pride)in pa na O, pa bomo kar lepo vsak drugi danuser posted image .
Sem pa prejšnji mesec vnesla podatke za Jonasovo metodo, me je matral firbec in sem res imela O na tisti dan in sicer 16 dan po user posted image , čeprav imam običajno O že na 11 ali 12 dan, morda je pa kaj resnice na temuser posted image .
Sej pravim bomo ta mesec kar ves čas, da bo za ziheruser posted image

P.S. sem pa obenem tudi malo žalostna, ker bi bil jutri moj rok, 13.6 pa žal naši pikici ni bilo usojeno.
Vendar vem, da moram pozitivno gledat naprej in si ves čas govorim, da naslednjič bo pa vse o.k.

< Sporočilo je popravil tane -- 12.6.2008 9:15:02 >

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 124
12.6.2008 9:14:33   
liam
Dobro jutro dekleta!

Dajte me prosim na seznam nepričakajočih za xx.7.2008. To pa bo moj 3. krog.

Pozdravček

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?