|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
9.7.2008 12:58:09   
Anonimen
pokica, to z mlekom mi ni jasno. Meni v prvi nos. pred kakšnim 5.mesecem ni teklo. Ponovi test, upam da bo +. Mogoče še nimaš dovolj nos. hormona. Vsekakor držim pesti!!! user posted image user posted image

Auser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
9.7.2008 13:18:08   
*kinnie*
Babyg: čestitkeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image In čim lepših user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 752
9.7.2008 13:24:37   
babyg
ČESTITKE! Lepo da si se mi pridružilauser posted image . Dajmo tudi vse ostale!!

pokica držim pesti za +. Pri meni je bil FS prvo negativen, CB pa je pokazal lep plusekuser posted image .

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 753
9.7.2008 13:29:03   
Dali*
Mi 2 s pokico sva ugotovili, da sva na istem.

Jaz sem imela (upam da ) lažno user posted image  (med user posted image ). Pa nekam čudno se počutim. Imam vse znake pred M, vse znake za O....upam pa, da napovedujejo user posted image .

Sicer sem za 2. krog že napisana. Upam, da ne bo potreben.

Uživajte punce.

BabyG...ne se bat pridemo tudi me za tabo. Upam, da se super počutiš in da bo tvoja user posted image potekala fantastično.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.7.2008 13:30:43   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Evo odgovor Pušenjaka; "Pojav je normalen in ni nevaren pri vsaki ženski, ki je že rodila kadarkoli in celo v drugem delu ciklusa se lahko pojavi isti fenomen spontano, celo pri ženski, ki še ni rodila. Le v primeru, da se mleko spontano poliva iz bradavic ter hkrati prihaja tudi do nepojasnjenih izostankov ciklusa, bi pojava lahko povezali ter iskali razloge v hipofizni funkciji. Ne stiskajte bradavic, pa tudi izcedka verjetno ne bo."

Pa še to poudarja; "Ne stiskajte dojk oziroma bradavic, če za to ni nobenega razloga."

Bom pridna in nebom več poskušala stiskatuser posted image  pa naj že to pomeni karkoli.

CB mi je pokazal negativno še včeraj, ali še res ni tolko nos. hormona v urinu ali pa nisem user posted image user posted image .

Pa počasi stiskajte pesti, da vam sklepi ne popokajouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.7.2008 13:37:56   
Dali*
Stiskamo pesti, ti si pa ne stiskaj prsi. Pa bo. hehe

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.7.2008 13:52:28   
sunny24
Bravo za novo nosečko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.7.2008 14:13:17   
Dali*
Sunny sem brala tvoje poste na pod drugo tematiko in ugotavljam, ali si bila po tistem izcedku noseča ali kaj je napovedoval tisti izcedek, ko si že mislila, da je M?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.7.2008 14:14:41   
miklarom
v petek zvem, kdaj bom mela, pa vam takoj javim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.7.2008 14:20:27   
miklarom
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo in zdravo user posted image , ti želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.7.2008 14:21:44   
Dali*
Nosečke...kaj ste ob zanositvi imele povišano temperaturo? No, jaz, ki še ne vem kaj točno dogaja jo imam danes 37,1. Prejšnji teden pa 36,7.

So kakšni znaki tudi glede temperature? BT si sicer še nisem merila.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 761
9.7.2008 14:33:30   
miklarom
witto- kako lepo te je spet malo videti med nami,kar dolgo te že ni bilo.user posted image
kako si kaj in kako kaj poteka tvoja nosečnost. upam, da dobro in da bo malauser posted image zdrava.
kdaj pa imaš rok...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.7.2008 14:45:02   
spps
čestitke trinityuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.7.2008 14:49:23   
Dali*
Trinity čestitke!

No, sej zdej po poroki je pa že bil čas. ampak, sej vidiš nekaj se je še moralo prej zgodit (poroka namreč), da je napočil čas za user posted image .

Vse je z namenom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.7.2008 15:32:08   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trinity

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.7.2008 16:15:33   
witto
Ej miklarom user posted image , vas tu pa tam čekiram, in se veselim z vsako novo user posted image , in navijam za vsako posebejuser posted image . Jast sem dobro, pikico sem že videla in tudi srček je veselo utripaluser posted image . Naslednji pregled imam prihodnji torek  15.7. Sem pa do takrat na bolniški, zaradi močnih glavobolov in vrtoglavicuser posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.7.2008 16:16:11   
witto
a ja, rok imam 4.2.09

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.7.2008 17:09:04   
sonček85
joj takrat ima pa moj brat rd.kako lepo

naj čestitam triny:kako lepo in tako sem vesela zate.jupi.kakkšni so bili pa znaki?pazi nase in koš poljubčkov za srečo obehuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.7.2008 17:21:16   
sonček85
kakšno zatišje je tlke zadnje časse.hmmmmmmmmmmmmmmmmmm dajmo punce malo energije in veselo povejte za +++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.7.2008 17:27:15   
miklarom
ja,ja se vidi da so že poletni dopusti, in so že vse bolj kot ne na morju, al pa veselo cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.7.2008 17:29:16   
miklarom
ja,full sem vesela zate in za tvojo pikico, le čuvaj se pa bodi skos na bolniški, sej delala še boš lahk cel živleje.
pa javljaj se nam še , da bomo vedeli kako si ti in tvoja pikicauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.7.2008 17:47:46   
witto
itak, da ja. Vse ostale pa , da čimprej zagledate user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.7.2008 17:50:52   
pikipu
Trinity 22 - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj ena, ki pomaga dvignit povprečje!

Vse, ki vas je obiskala user posted image , pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa čutit nekakšno zatišje ..... Kaj je zdaj to? Vas daje poletna vročina ali ste vse na dopustih?

Sicer pa navijamo in stiskamo pesti, členki so že skoraj popokali user posted image .

Witto, EnaNobena, SPPS - pridne ste, da ste z nami!

Witto - lepo te je slišat. Če te lahko vprašam: si z Obale?

Lepo se imejte in veselo slončkajte!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.7.2008 17:52:34   
witto
ja pikipu, iz Koprauser posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.7.2008 18:19:14   
sonček85
dajmo punce malo energije.user posted image malo plešem da navijam za vas vse ki je ne pričakujete.komaj čakam naslednjo srečko nosečko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......