|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
8.7.2008 19:51:25   
miklarom
haj! sem dobro, vsak dan bolj, ker komaj čakam, da grem na morje in se malo spočijem od šihta, umirim živčke, pol pa kmal na oploditev za user posted image user posted image (kar dve ), da se enkrat matram za dvakrat. pa ti kako si mi kaj? kolikor vidim si fenomenalno in te ta user posted image kar razganja. pa saj tak je prav.
kdaj gremo nauser posted image .

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.7.2008 19:58:38   
miklarom
pokica - tudi jaz držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hitro nam sporoči veselo novico.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.7.2008 20:00:30   
spps
ojla!miklarom,kdaj pa imaš oploditev,da vemo kdaj moramo pestke držat?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.7.2008 20:09:11   
*Junona*
Kje je kakšna rozikauser posted image user posted image

Žal mi je za vse, ki ste dobile user posted image .user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.7.2008 22:31:31   
Anonimen
Hoj punce!

Moram rečt, da sem prav žalostna. Se vsedem pred kompjuter z velikim veseljem, da zagledam roza seznam, pa sama modrina, razen ene nosečke. user posted image user posted image user posted image user posted image

babyg....čestitke za user posted image . Želim ti lepo in zdravo nosečnost!!!

za vse, ki jih je obiskala pa user posted image  pa  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ta mesec zihr nismo nič naštimali, malo zaradi zdravja, malo pa zaradi, ker sem bila brez moža, ko je bila O. No pa drug mesec mogoče.

Mi je pa mami rekla, da bi ona mogla dobit ravno M okrog 22 julija leta xxxx, ko so bili na morju in ker je ni dobila, sem se čez cca 8 mesecev rodila jaz user posted image user posted image user posted image . Kok bi bilo lepo, da tudi pri meni ne bi prišla zdaj konec julija, a ne. Ampak žal obiskuser posted image   že pričakujem, sicer se ga ne veselim, ampak nisem pa še obupana. To je navsezadnje šele naš 3.krog.

LP

anonimna user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
8.7.2008 23:16:27   
pokica_
Ahhh, sem napisala tak lep post, pa mi ga ni hotlo objavituser posted image , bom zdaj kar kratka.

Situacija je taka...ker nisem prepričana, da bo net delal, vam danes napišem moje stanje, da nebote tako feeejst neučakaneuser posted image .

Še prej pa hvala za pestkeuser posted image

Tako je: danes mi je nek feeling rekel, naj probam zize, ker bo sigurno steklo mleko, sem probala stisnit čist malo in je reeeeessss, mleko mi teče iz zizikuser posted image
A kaj, ko sem šla delat pol še hitro testek, pa je bil še kar negativenuser posted image , sem bila že 100 % da bo plus,...je možno, da je še prezgodaj mogoče za +, M mi zaostaja šele 2 dan, pa kljub temuuser posted image

Zdaj pa prosim lepo komentarje na moje mlekouser posted image user posted image user posted image , kaj to pomeni?

Mojuser posted image že kr skače od veselja, ampak sma rekla da z rezervo raje, kaj pa če ni to touser posted image .

Tako, da zdaj pa res še počakam spet nekaj dni z testom, sem že 2 pokurlauser posted image .

Jutri pa se le javite nove nosečke,....in objemčeka za tiste, ki ste doble tečkouser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.7.2008 0:33:33   
*Junona*
Pokica, upam, da boš obarvala seznam v rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.7.2008 0:38:01   
sonček85
pokicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti,kaj bi pa to z mlekom pomenilo pa nimam blage veze.lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.7.2008 0:39:11   
*Junona*
Tak, zdej mi pa že oči skupi vleče. Moj je zaspančkal tule zraven mene(mam prenosnika kr na postli), zdej se grem stisnat in spat.

Nočkouser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.7.2008 0:46:57   
sonček85
nočko danes sma pa midve nočne ptice.no jst sem pravkar iz rd ki ga je imela sestra.jupi

nočko vsem in ne čakajte user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.7.2008 6:17:12   
trinity22
hojla

redno vas berem se pa nisem več vpisovala na seznam, ker je bilo že preveč razočaranj ...

no danes vam sporočam, da me prosim daste na seznam nepričakujem je 8. 7. in da sem dane zjutraj zagledala user posted image  v 13. krogu

navijam za vse julijke, da vam v čim večjem številu uspe zagledat user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.7.2008 6:41:51   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

BABYG - ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kje pa ste ostale user posted image .
Sam moram reči, da sem full razočarana, ker je samo ena user posted image . Sem pričakovala, da vas je že najmanj 8 - vsak dan ena.

Dajmo punce. JAVITE NAM KAKO LEPO NOVIČKO user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sedaj na Dabrostonu. Tako, da ta mesec BO verjetno  prišla pravi čas. Da ne bom spet čakala 75 dni.
A slučajno katera ve, koliko dni po prenehanju jemanja tabletk DaBROSTON lahko pričakujem M?

jaz ga tudi jemlem za ureditev menstruacije, jemljem ga 10 dni zjutraj in zvečer po eno tabl. pol pa čez tri dni jo dobim, ...

babxg iskrene čestitke, sem pa tudi jaz razočarana nad seznamom, sem jih tudi že več pričakovala,

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 9.7.2008 6:43:37 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.7.2008 6:44:42   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hojla

redno vas berem se pa nisem več vpisovala na seznam, ker je bilo že preveč razočaranj ...

no danes vam sporočam, da me prosim daste na seznam nepričakujem je 8. 7. in da sem dane zjutraj zagledala user posted image  v 13. krogu

navijam za vse julijke, da vam v čim večjem številu uspe zagledat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.7.2008 7:39:54   
Tiki55

hojla

Čestitke trinity22! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je bila 13 tvoja srečna številkauser posted image user posted image user posted image .

Te grem takoj barvat v rozaaaauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 739
9.7.2008 7:44:46   
Tiki55

user posted image  JULIJSKE BORKE ZAuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII user posted image user posted image v nove boje
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog) - user posted image user posted image v nove boje
xx.07. - tejč76
xx.07. - misk

xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - M1987
xx.07 . - miklarom user posted image
xx.07. - Anonimna user posted image  
xx.07. - Majch

02.07. - boob - user posted image user posted image v nove boje 
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - Vika80

05.07. - bingo

05.07. - babyg  - srečka nosečka user posted image user posted image
06.07. - METULJ1 (17.krog) - user posted image user posted image v nove boje
06.07. - pokica_ (2.krog)
06.07. - *zabica* - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - živa25 - user posted image user posted image v nove boje

08.07. - KatkaT (4.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.07. - MojcaK
08.07. - trinity22 (13.krog) - srečka nosečkauser posted image user posted image

09.07. - *TEJČI*
10.07. - Anya22
11.07. - sanna

11.07. - MTFB (2.krog)
11.07. - KOKICA32
11.07. - Anonimna
user posted image (13.krog)
12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog)
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje
14.07. - tropical

14.07. - pin

15.07. - tinkatinka
15.07. - _andreja_ 
15.07. - db - user posted image user posted image v nove boje
15.07. - cofk
16.07. - ...Martina...$
17.07. - Arual ( 10.krog)
18.07. - tane 
20.07. - limonita (4.krog)
20.07. - micka007

20.07. - janaja (7.krog)
20.07. - MAŠKA (1.krog)
21.07. - Tipa (3.krog)
21.07. - pikipu
22.07. - barbara.a.
23.07. - Še ena

23.07. - tj81 (3.krog)
25.07. - Ursa30 
27.07. -. Arwenko (4.krog)
27.07. - Dali*(2.krog)
28.07. - anci banci
28.07. - aqua77 (13.krog)

28.07. - carpe diem
29.07. - jernejav (4.krog)
29.07. - ziva1 (8.krog)
29.07. - Tiki55 (11.krog)
29.07. - andre3a

30.07. - tinč407 (4.krog)
30.07. - pikicaa25 (8.krog)
31.07. - LunaLuna 

31.07. - anonimna user posted image
31.07. - Athina

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena user posted image
* spps user posted image
* brkn83 user posted image
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupikauser posted image
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* *kinnie*
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje
*sunny24user posted image
*pikica5user posted image
* jocika  user posted image
* lily32
* mišk2
*Anonimna
*anonimna  user posted image
**Mišika*

* oktavija
*miklarom
*BEBIII

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85 

user posted image

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk  
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk  
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk  
JUNIJ......................................... 22,50    % srečk nosečk  
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK
user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.7.2008 7:50:59   
Tiki55
andre3a user posted image user posted image user posted image Kar naprej tako pozitivno. Na morju bo ratalouser posted image user posted image user posted image

db user posted image user posted image user posted image , veliko sreče za naslednji kroguser posted image user posted image user posted image

pokica_ upam, da le zagledaš ta plusek in se obarvaš roza. user posted image user posted image user posted image Glede mleka pa ne vem...

anonimna user posted image ne obupaj, morda pa ti bo uspelo, saj veš, kako je O nepredvidljivauser posted image

Čakamo na nove rozikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.7.2008 8:27:39   
trinity22
tiki55 hvala za čestitke in hvala, ker si me dala na seznam, pasem le dočakala roza barvouser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.7.2008 8:53:19   
witto
trinity22  iskrene česitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
9.7.2008 8:57:21   
tinč407
trinity rozika user posted image  naj še ti tukaj člestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 744
9.7.2008 10:03:44   
Tiki55

tiki55 hvala za čestitke in hvala, ker si me dala na seznam, pasem le dočakala roza barvouser posted image

Res super! A si mogla dat čez tud kakšne postopke, al vama je uspelo po naravni poti? Mi smo sedaj v 11. krogu, pa že kar nestrpna ratujem... Saj vem, da ene čakajo še veliko dlje, ampak vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 745
9.7.2008 10:13:18   
Anonimen
Jutro.

Čestitke  trinity22! Bravo!user posted image user posted image

Mejte skrajno lep dan!

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
9.7.2008 10:23:22   
Anonimen
trinity22 - čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
9.7.2008 11:15:25   
Še ena T
Živjo, punce!

Čestitke prvima nosečkamauser posted image

Zdaj pa eno vprašanje. Ena je pisala nekaj o tem, da ji iz dojk teče mleko... Je res to kakšen znak nosečnosti???
Kaj pa tiste, ki smo do "pred kratkim" dojile?
Ok, že eno leto nisem dojila, vmes se mi je kdaj še pojavila kapljica mleka, ampak ta mesec je pa tega malo več.... Ali to res kaj pomeni?
Preveč sem nestrpna. Ne pričakujemuser posted image šele 23.7.

Lep pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.7.2008 12:35:48   
pokica_
Trnity22 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , srečno in zdravo nosečnost ti želim! user posted image user posted image .

Jaz sem pisala o mleku, da mi je priteklo mleko, ko sem stisnila bradavičkouser posted image . Ma nevem, meni se že ne zdi normalno, nevem kaj pravijo ostaleuser posted image  
Sem pa brala enkrat Pušenjaka, ki je napisal, da se menda mleko naredi že takoj v prvem mesecu nosečnostiuser posted image

Upam, da se kdo javi z podobno izkušnjouser posted image .

Lep sončen dan vsem!

Evo....pa že imamo dve rozikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem prepričana da se bo seznam PO-roziluser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.7.2008 12:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jaz sem pisala o mleku, da mi je priteklo mleko, ko sem stisnila bradavičkouser posted image . Ma nevem, meni se že ne zdi normalno, nevem kaj pravijo ostaleuser posted image  

Evo odgovor Pušenjaka; "Pojav je normalen in ni nevaren pri vsaki ženski, ki je že rodila kadarkoli in celo v drugem delu ciklusa se lahko pojavi isti fenomen spontano, celo pri ženski, ki še ni rodila. Le v primeru, da se mleko spontano poliva iz bradavic ter hkrati prihaja tudi do nepojasnjenih izostankov ciklusa, bi pojava lahko povezali ter iskali razloge v hipofizni funkciji. Ne stiskajte bradavic, pa tudi izcedka verjetno ne bo."

Pa še to poudarja; "Ne stiskajte dojk oziroma bradavic, če za to ni nobenega razloga."

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......