Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.6.2008 15:16:56
|
|
|
|
Lopona
|
tinč-lahko še meni poveš kaj mi bo prineslo to leto...kaj misliš? Bo lepo? Bom delala na tem,da bo zame najlepše...Kajne? Lp
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.6.2008 15:33:04
|
|
|
|
pokica_
|
He-he, moj je tudi mislil, da bo to takoj, ja! Je bil menda še bolj razočaran kot jaz ko je prišla . Ah ti naši kak so prisrčni.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.6.2008 15:36:22 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.6.2008 15:37:28
|
|
|
|
mojcak27
|
Hojla! Prosim še mene na seznam! ne pričakujem 8.7.2008! Lep pozdrav, Mojca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.6.2008 20:59:23
|
|
|
|
midvaxy
|
No moja je dala datum, da ne pričakuje 12.07.08. (3. krog) Tko da me lahko natančneje daste na listo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 6:47:21
|
|
|
|
spps
|
JULIJSKE BORKE ZA xx.07. - BEBIII xx.07. - neela xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - Lopona xx.07. - liam (3.krog) xx.07. - maška xx.07. - tejč76 01.07. - jernejav (3.krog) 02.07. - živa1 (7.krog) 02.07. - katalina (12.krog) 03.07. - pikicaa25 (7.krog) 03.07. - Tiki55 (10.krog) 04.07. - lily32 (5.krog) 04.07. - mani2 (7.krog) 05.07. - andre3a 05.07. - Vika800 06.07. - METULJ1 (17.krog) 06.07. - pokica_ (2.krog) 08.07. - KatkaT (4.krog) 08.07. - MojcaK 10.07. - Anya22 11.07. - sanna 11.07. - MTFB (2.krog) 11.07. - KOKICA32 11.07. - Anonimna (13.krog) 12.07. - becky 12.07. - evica23 (9.krog) 12.07. - midvaxy 14.07. - Orhideje 14.07. - tropical 15.07. - _andreja_ 15.07. - db 16.07. - tane 17.7. - Arual ( 10.krog) 30.07. - tinč407 NAVIJAČICE * Enanobena * spps * brkn83 * *Junona* * sonček85 * mala_pupika * _ sanja_ * lunica24 * *kinnie* * giotti * D.Mateja * Orhideje *sunny24 * giotti *pikica5 * jocika NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JULIJSKA STAVNICA 19% - sonček85 23% - spps JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk JUNIJ......................................... X % srečk nosečk JULIJ ....................................... X % SREČK NOSEČK
< Sporočilo je popravil spps -- 19.6.2008 6:50:21 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 6:48:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76 Še mene, lepo prosim, za 28. 6., če ni že prepozno (za vaš seznam mislim). V juniju bosta kar dva dneva nepričakovanja, eden 2.6. drugi pa 28. 6.. Hvala in . tejč,a misliš junij al julij???
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 6:51:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tejč76 Še mene, lepo prosim, za 28. 6., če ni že prepozno (za vaš seznam mislim). V juniju bosta kar dva dneva nepričakovanja, eden 2.6. drugi pa 28. 6.. Hvala in . tejč,a misliš junij al julij??? sem te dodala pod XX.07
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 9:12:50
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro punce! spps a te je spet tamalčica pokonc vrgla tako zgodaj? Lopona naj se ti cikli čimprej uštimajo, da bo kmalu plusek . Dabrostona pa nisem jemala, tako da ti ne znam nič povedat... Še dva dneva in gremo na dopust , uf komaj čakam na . Šibam delat , da bo vse pravočasno narejeno. Lep dan in veliko !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 9:27:08
|
|
|
|
pokica_
|
Ah, moram vam napisat.... Da sem danes videla sosedo, ki je , pa sploh nisem vedela da načrtujeta, pa me je nekok tak prizadelo, da sem prejokala celo noč in spala samo boge 3 ure....sem čist padla v neko depresijo....se še poznam ne . Navzven se mi zdi, da so vsi okol mene bolj srečni, pa morda niti niso. To pa zato ker že imajo ali pa pričakujejo, mi pa še nimamo nobenga . Pa si otrok full želim odkar vem zase. Saj smo šele začeli delat na ...imam O, pa mi niti ni do zaradi vsega tega . Ahhh, mogoče je pa kriva včerajšnja polna luna
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 9:28:02
|
|
|
|
pokica_
|
Se opravičujem, da sem zasmetila temo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 9:56:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 spps a te je spet tamalčica pokonc vrgla tako zgodaj? ne,danes je pa bil moj kriv,da nisem mogla več spat si je naštimal eno glupo muziko za bujenje,da me je skor infarkt pol pa zaspi nazaj če moreš,ko sem bila v sekundi dvajst prebujena
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 9:58:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Se opravičujem, da sem zasmetila temo ma ni panike,nisi edina ,ki se tako počuti,vrjamem,da so tud ostaale včasih takšne volje... res se včasih zdi,da vsem ostalim okol tebe rata naredit ,nam pa ne...pa saj bo,tud nas čas pride... v katerem krogu si?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 10:18:24
|
|
|
|
pokica_
|
Vidim, da sem napisala danes....včeraj se je to zgodlo....še napisat ne vem pravilno Spps, sem šele v 2. krogu....oz. ga še začela nisem . Pa nevem kaj mi je, včasih pride tako, da človek postane otožen in žalosten, kajne
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 19.6.2008 10:20:26 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 10:36:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Vidim, da sem napisala danes....včeraj se je to zgodlo....še napisat ne vem pravilno Spps, sem šele v 2. krogu....oz. ga še začela nisem . Pa nevem kaj mi je, včasih pride tako, da človek postane otožen in žalosten, kajne jp,pride takšen dan....ampak se ga potem prespi in je pol ok. pač so vzponi in padci,padeš pa se pobereš...včasih pride dan ,ko že imaš vsega po spisku poln kufer,ampak nam ne preostane drugega kot da gremo naprej,a ne? mal še,pa se vam počas pridružim med julijkami tako,da tiste,ki ste na seznamu na začetku,pridne bodite,da bo dober štart
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 10:51:02
|
|
|
|
Lopona
|
pokica_-saj bo...vsaka ima kdaj kakšen tak dan...to je treba dati čez...pa so potem drugi dnevi lepši...Najdi voljo in veselje v družbi s svojim. Najdi zdaj veselje v stvareh in ljudeh, ki jih že imaš pri sebi...Tako te bodo te stvari napolnile z energijo in veseljem in spet boš tista prava pokica, ki bo kmalu za Zdaj pa verjamem da ti ne paše...in niti silit se ne moreš da ti paše...Tudi sama,če nisem dobre volje ne morem pač nič. In sem žalostna včasih nad vsem. Sploh ko gledam vse ki imajo otročke in so srečne z njimi. Toda pokica nič bat...to je tvoj 2.krog in tokrat ti bo uspelo. Prvi krog uspe redkih...a so gotovo res zelo veseli. Toda tebi bo v 2. Tako da veselje na obraz in v srček in svet bo takoj lepši...in prihajale bodo vedno lepše novičke...Boš videla! Lep dan
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 10:53:48
|
|
|
|
Lopona
|
Navijam za vse nas...da bo poletni mesec julij naš mesec!!! Sam sem zdaj v 3.krogu...zdaj že pridno Danes je 9.dan, tako da bo kmalu upam, da prišla O....in,upam, da se bo tudi ta mesec moj ckilus in vse skupaj uredilo...In, da drugi mesec zagledamo ! To so največje želje!!! za vse nas julijke!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 11:40:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ah, moram vam napisat.... Da sem danes videla sosedo, ki je , pa sploh nisem vedela da načrtujeta, pa me je nekok tak prizadelo, da sem prejokala celo noč in spala samo boge 3 ure....sem čist padla v neko depresijo....se še poznam ne . Navzven se mi zdi, da so vsi okol mene bolj srečni, pa morda niti niso. To pa zato ker že imajo ali pa pričakujejo, mi pa še nimamo nobenga . Pa si otrok full želim odkar vem zase. Saj smo šele začeli delat na ...imam O, pa mi niti ni do zaradi vsega tega . Ahhh, mogoče je pa kriva včerajšnja polna luna Pokica draga ne se sekirat, tudi jaz imam take dneve in sem sigurna da tudi kakšna druga To je normalen pojav pri ženskah, kadar si tako močno želijo Želim ti, da čim prej zagledaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 11:42:45
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 11:57:31
|
|
|
|
*zabica*
|
se še jest javim: julija ne pričakujem 06.07. in res srcno upam, da tecke ne bo, ker sem imela ta mesec take neznosne bolecine, da jo mam za nekja casa dost Sicer se nisem hotela prijavit za ta mesec, ker pol vseeskozi cekiram tale RR, vendar me je vseeno premamlo Je fino z vami delit pricakovanja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 12:11:51
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala punce....a veste, da ste zlate? Ste me potolažile in mi je že lažje, ko vem, da nisem edina, ko ima take dneve. Res je, da pride kdaj tak dan in imate prav, ko pravite, da je treba biti vztrajen in pogumen. Nič nebom več žalostna, bom raje vesela, taka kot znam biti . Pol pa bo tudi in mogoče še v juliju Hvala za vaše dobro srce
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 12:25:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica* se še jest javim: julija ne pričakujem 06.07. in res srcno upam, da tecke ne bo, ker sem imela ta mesec take neznosne bolecine, da jo mam za nekja casa dost Sicer se nisem hotela prijavit za ta mesec, ker pol vseeskozi cekiram tale RR, vendar me je vseeno premamlo Je fino z vami delit pricakovanja te čist razumem, men je rr postal obvezen kot jutranja kava
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 12:26:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Hvala punce....a veste, da ste zlate? Ste me potolažile in mi je že lažje, ko vem, da nisem edina, ko ima take dneve. Res je, da pride kdaj tak dan in imate prav, ko pravite, da je treba biti vztrajen in pogumen. Nič nebom več žalostna, bom raje vesela, taka kot znam biti . Pol pa bo tudi in mogoče še v juliju Hvala za vaše dobro srce vse ob svojem času...ene pač rabimo mal več časa
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 12:33:25
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps [/quote] te čist razumem, men je rr postal obvezen kot jutranja kava [/quote] jest ze cutim rahle simptome odtegnitve ce ne pocekiram vsaj vsako urco kaj dogaja (seveda to med sluzbo ko je dolgcas..hehe), doma pa mal manj na netu visim ker mam slabo povezavo, je pa prva stvar ko pridem na job sigurno RR forum
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 17:10:25
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *zabica* se še jest javim: julija ne pričakujem 06.07. in res srcno upam, da tecke ne bo, ker sem imela ta mesec take neznosne bolecine, da jo mam za nekja casa dost Sicer se nisem hotela prijavit za ta mesec, ker pol vseeskozi cekiram tale RR, vendar me je vseeno premamlo Je fino z vami delit pricakovanja te čist razumem, men je rr postal obvezen kot jutranja kava Joj groza. Očitno nas je več takih, ki že brez RR ne moremo Čeprav sem potem še bolj obremenjena s tem, da mi ne rata. Pokica! Vse imamo kdaj take dneve. Mislim, da to ni nič narobe. Imamo pričakovanja in želje, da nam bo ratalo in potem, je čisto normalno, da smo žalostne, ko se prikaže ta . Pomembno je, da na obupamo in verjamemo, da bomo tudi me in to prav kmalu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 19.6.2008 17:27:07
|
|
|
|
sonček85
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?