|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
18.6.2008 15:16:56   
Lopona
tinč-lahko še meni poveš kaj mi bo prineslo to leto...kaj misliš? Bo lepo?
Bom delala na tem,da bo zame najlepše...Kajne?
Lp

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.6.2008 15:33:04   
pokica_
He-he, moj je tudi mislil, da bo to takoj, ja!user posted image  Je bil menda še bolj razočaran kot jaz ko je prišla user posted image user posted image . Ah ti naši user posted image kak so prisrčni.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.6.2008 15:36:22 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.6.2008 15:37:28   
mojcak27
Hojla!

Prosim še mene na seznam!

user posted image  ne pričakujem 8.7.2008! user posted image

Lep pozdrav,
Mojca

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.6.2008 20:59:23   
midvaxy
No moja je dala datum, da ne pričakuje 12.07.08. (3. krog) Tko da me lahko natančneje daste na listo

The Show must go on

(odgovor članu mojcak27)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.6.2008 6:47:21   
spps
user posted image  JULIJSKE BORKE ZAuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - maška

xx.07. - tejč76
01.07. - jernejav (3.krog)
02.07. - živa1 (7.krog)
02.07. - katalina (12.krog)
03.07. - pikicaa25 (7.krog)
03.07. - Tiki55 (10.krog)
04.07. - lily32 (5.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - andre3a

05.07. - Vika800
06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_ (2.krog)
08.07. - KatkaT (4.krog)

08.07. - MojcaK 
10.07. - Anya22
11.07. - sanna

11.07. - MTFB (2.krog)
11.07. - KOKICA32
11.07. - Anonimnauser posted image (13.krog)

12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog)
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje
14.07. - tropical

15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
16.07. - tane 

17.7. - Arual ( 10.krog)
30.07. - tinč407

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena
* spps
* brkn83
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupika
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* *kinnie*
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje

*sunny24user posted image
* giotti
*pikica5
user posted image
* jocika 

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85
23% - spps 

user posted image

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk  
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk  
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk  
JUNIJ......................................... X    % srečk nosečk  
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK
user posted image  

< Sporočilo je popravil spps -- 19.6.2008 6:50:21 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.6.2008 6:48:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76

Še mene, lepo prosim, za 28. 6., če ni že prepozno (za vaš seznam mislim). V juniju bosta kar dva dneva nepričakovanja, eden 2.6. drugi pa 28. 6.. Hvala in user posted image .
tejč,a misliš junij al julij???

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.6.2008 6:51:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tejč76

Še mene, lepo prosim, za 28. 6., če ni že prepozno (za vaš seznam mislim). V juniju bosta kar dva dneva nepričakovanja, eden 2.6. drugi pa 28. 6.. Hvala in user posted image .
tejč,a misliš junij al julij???
sem te dodala pod XX.07

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.6.2008 9:12:50   
Tiki55
Jutro punce!

spps
a te je spet tamalčica pokonc vrgla tako zgodaj?

Lopona naj se ti cikli čimprej uštimajo, da bo kmalu plusekuser posted image user posted image user posted image . Dabrostona pa nisem jemala, tako da ti ne znam nič povedat...

Še dva dneva in gremo na dopustuser posted image user posted image user posted image , uf komaj čakam nauser posted image .
Šibam delatuser posted image , da bo vse pravočasno narejeno.

Lep dan in velikouser posted image !

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.6.2008 9:27:08   
pokica_
Ah, moram vam napisat....
Da sem danes videla sosedo, ki je user posted image , pa sploh nisem vedela da načrtujeta, pa me je nekok tak prizadelo, da sem prejokala celo noč in spala samo boge 3 ure....sem čist padla v neko depresijo....se še poznam neuser posted image .
Navzven se mi zdi, da so vsi okol mene bolj srečni, pa morda niti niso. To pa zato ker že imajouser posted image ali pa pričakujejo, mi pa še nimamo nobengauser posted image user posted image .
Pa si otrok full želim odkar vem zase. Saj smo šele začeli delat na user posted image  ...imam O, pa mi niti ni do user posted image zaradi vsega tegauser posted image .
Ahhh, mogoče je pa kriva včerajšnja polna lunauser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.6.2008 9:28:02   
pokica_
Se opravičujem, da sem zasmetila temouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.6.2008 9:56:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

spps
a te je spet tamalčica pokonc vrgla tako zgodaj?

ne,danes je pa bil moj kriv,da nisem mogla več spatuser posted image user posted image user posted image
si je naštimal eno glupo muziko za bujenje,da me je skor infarktuser posted image user posted image user posted image pol pa zaspi nazaj če moreš,ko sem bila v sekundi dvajst prebujenauser posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.6.2008 9:58:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Se opravičujem, da sem zasmetila temouser posted image
ma ni panike,nisi edina ,ki se tako počuti,vrjamem,da so tud ostaale včasih takšne volje...
res se včasih zdi,da vsem ostalim okol tebe rata naredit user posted image ,nam pa ne...pa saj bo,tud nas čas pride...
v katerem krogu si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.6.2008 10:18:24   
pokica_
Vidim, da sem napisala danes....včeraj se je to zgodlo....še napisat ne vem pravilnouser posted image
Spps, sem šele v 2. krogu....oz. ga še začela nisemuser posted image user posted image . Pa nevem kaj mi je, včasih pride tako, da človek postane otožen in žalosten, kajneuser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 19.6.2008 10:20:26 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.6.2008 10:36:56   
spps

Vidim, da sem napisala danes....včeraj se je to zgodlo....še napisat ne vem pravilnouser posted image
Spps, sem šele v 2. krogu....oz. ga še začela nisemuser posted image user posted image . Pa nevem kaj mi je, včasih pride tako, da človek postane otožen in žalosten, kajneuser posted image

jp,pride takšen dan....ampak se ga potem prespi in je pol ok.
pač so vzponi in padci,padeš pa se pobereš...včasih pride dan ,ko že imaš vsega po spisku poln kufer,ampak nam ne preostane drugega kot da gremo naprej,a ne?user posted image
mal še,pa se vam počas pridružim med julijkamiuser posted image user posted image user posted image tako,da tiste,ki ste na seznamu na začetku,pridne bodite,da bo dober štartuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.6.2008 10:51:02   
Lopona
pokica_-saj bo...vsaka ima kdaj kakšen tak dan...to je treba dati čez...pa so potem drugi dnevi lepši...Najdi voljo in veselje v družbi s svojim. Najdi zdaj veselje v stvareh in ljudeh, ki jih že imaš pri sebi...Tako te bodo te stvari napolnile z energijo in veseljem in spet boš tista prava pokica, ki bo kmalu za user posted image Zdaj pa verjamem da ti ne paše...in niti silit se ne moreš da ti paše...Tudi sama,če nisem dobre volje ne morem pač nič. In sem žalostna včasih nad vsem. Sploh ko gledam vse ki imajo otročke in so srečne z njimi. Toda pokica nič bat...to je tvoj 2.krog in tokrat ti bo uspelo. Prvi krog uspe redkih...a so gotovo res zelo veseli. Toda tebi bo v 2. Tako da veselje na obraz in v srček in svet bo takoj lepši...in prihajale bodo vedno lepše novičke...Boš videla! Lep dan

Loponca**

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.6.2008 10:53:48   
Lopona
Navijam za vse nas...da bo poletni mesec julij naš mesec!!!user posted image user posted image

Sam sem zdaj v 3.krogu...zdaj že pridno user posted image Danes je 9.dan, tako da bo kmalu upam, da prišla O....in,upam, da se bo tudi ta mesec moj ckilus in vse skupaj uredilo...In, da drugi mesec zagledamo user posted image ! To so največje želje!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas julijke!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.6.2008 11:40:47   
Rakica_80

Ah, moram vam napisat....
Da sem danes videla sosedo, ki je user posted image , pa sploh nisem vedela da načrtujeta, pa me je nekok tak prizadelo, da sem prejokala celo noč in spala samo boge 3 ure....sem čist padla v neko depresijo....se še poznam neuser posted image .
Navzven se mi zdi, da so vsi okol mene bolj srečni, pa morda niti niso. To pa zato ker že imajouser posted image ali pa pričakujejo, mi pa še nimamo nobengauser posted image user posted image .
Pa si otrok full želim odkar vem zase. Saj smo šele začeli delat na user posted image  ...imam O, pa mi niti ni do user posted image zaradi vsega tegauser posted image .
Ahhh, mogoče je pa kriva včerajšnja polna lunauser posted image

Pokica draga ne se sekirat, tudi jaz imam take dneve in sem sigurna da tudi kakšna drugauser posted image
To je normalen pojav pri ženskah, kadar si tako močno želijouser posted image user posted image
Želim ti, da čim prej zagledašuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.6.2008 11:42:45   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.6.2008 11:57:31   
*zabica*
se še jest javim: julija ne pričakujem 06.07. in res srcno upam, da tecke ne bo, ker sem imela ta mesec take neznosne bolecine, da jo mam za nekja casa dost user posted image
Sicer se nisem hotela prijavit za ta mesec, ker pol vseeskozi cekiram tale RR, vendar me je vseeno premamlo user posted image Je fino z vami delit pricakovanja user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.6.2008 12:11:51   
pokica_
Hvala punce....a veste, da ste zlate?user posted image  Ste me potolažile in mi je že lažje, ko vem, da nisem edina, ko ima take dneve.
Res je, da pride kdaj tak dan in imate prav, ko pravite, da je treba biti vztrajen in pogumen. Nič nebom več žalostna, bom raje vesela, taka kot znam bitiuser posted image .
Pol pa bo tudi user posted image in mogoče še v juliju user posted image user posted image

Hvala za vaše dobro srceuser posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.6.2008 12:25:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

se še jest javim: julija ne pričakujem 06.07. in res srcno upam, da tecke ne bo, ker sem imela ta mesec take neznosne bolecine, da jo mam za nekja casa dost user posted image
Sicer se nisem hotela prijavit za ta mesec, ker pol vseeskozi cekiram tale RR, vendar me je vseeno premamlo user posted image Je fino z vami delit pricakovanja user posted image

user posted image user posted image user posted image te čist razumem,user posted image user posted image user posted image men je rr postal obvezen kot jutranja kavauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.6.2008 12:26:10   
spps

Hvala punce....a veste, da ste zlate?user posted image  Ste me potolažile in mi je že lažje, ko vem, da nisem edina, ko ima take dneve.
Res je, da pride kdaj tak dan in imate prav, ko pravite, da je treba biti vztrajen in pogumen. Nič nebom več žalostna, bom raje vesela, taka kot znam bitiuser posted image .
Pol pa bo tudi user posted image in mogoče še v juliju user posted image user posted image

Hvala za vaše dobro srceuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  vse ob svojem času...ene pač rabimo mal več časauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.6.2008 12:33:25   
*zabica*

[/quote] user posted image user posted image user posted image te čist razumem,user posted image user posted image user posted image men je rr postal obvezen kot jutranja kavauser posted image user posted image user posted image
[/quote]

jest ze cutim rahle simptome odtegnitve ce ne pocekiram vsaj vsako urco kaj dogaja (seveda to med sluzbo ko je dolgcas..hehe), doma pa mal manj na netu visim ker mam slabo povezavo, je pa prva stvar ko pridem na job sigurno RR forum user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.6.2008 17:10:25   
Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

user posted image user posted image user posted image te čist razumem,user posted image user posted image user posted image men je rr postal obvezen kot jutranja kavauser posted image user posted image user posted image

Joj groza. Očitno nas je več takih, ki že brez RR ne moremo user posted image user posted image Čeprav sem potem še bolj obremenjena s tem, da mi ne rata.

Pokica! Vse imamo kdaj take dneve. Mislim, da to ni nič narobe. Imamo pričakovanja in želje, da nam bo ratalo in potem, je čisto normalno, da smo žalostne, ko se prikaže ta  user posted image .

Pomembno je, da na obupamo in verjamemo, da bomo tudi me user posted image user posted image user posted image in to prav kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.6.2008 17:27:07   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?