Lopona
|
Čao,punce... V juniju je kar nekaj novih nosečk, in procenti kar rastejo... Mi pa bomo poskrbele, da bo v juliju procent še večji, in da bojo same . Pri meni je zdaj M že mimo, tako, da pridno . Danes je 8. dan. Upam, da bo ta mesec bila O, ker je prejšni mesec sploh ni bilo. In je bil ciklus dolg kar 71. dni. Upam, da zdaj, ko sem z Dabroston tableti lepo dobila M, ker me je po dveh mescih že vse bolelo. Da mi bo ti tableti, uredili O in cikluse, tako da kmalu zagledam . !4. dan od M moram spet en teden jemat te tablete, da vse dokončno uredi. G pa je rekla, da lahko vmes lepo zanosim in, da ni nobenih problemov in da je z mano vse ok, le hormoni so mi malo zamešali, in da to ni nič hudega. Upam, da je res...in, da bo zdaj vse ok. Tako ta je ne pričakujem tam okoli 10.7.,če bo vse normalno. Ubistvu delamo na 4 mesece, toda M je bila samo dvakrat, tako da je ubistvu 3.krog...lahko popravite na seznamu...Upam, da me boste kmalu pobarvali v roza...in prav tako vse ostale... Navijam za vse nas . Pozna kakšna te tablete Dabraston? Baje se dajejo tudi nekaterim ženskam, ki so že noseče, da ne bi prišlo do kakšnih zapletov ali ss. Vse sorte je z njimi mogoče, odvisno kako jih moraš jemati. Tudi v navodilih piše...Zanima me lle, če jih je katera jemala, če so se ciklusi in O uredili...