|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomagajte mi pri odločitvi
31.5.2008 11:56:43   
Taši*
Če imaš svojo službo rada in ti napredovanje tudi veliko pomeni, bi jaz na tvojem mestu sprejela. Če se bosta s tvojim dobro organizirala, potem zaradi otroka ne bo panike. Jaz sem šla prvič delat, ko je bila tamala stara 3 mesece, drugič pa, ko je bil mali star 5 mesecev. Pa še obupen delovnik imam. Ampak sva se organizirala in vse laufa bp.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.5.2008 13:54:20   
abi
Jaz bi službo sprejela .

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.5.2008 19:23:01   
Anonimen
Koliko te pa to povisanje veseli? In kaj pomeni, ce ga ne sprejmes, koliko casa bos morala cakati na novo? Bo sploh mozno? Ce ne v tem trenutku pomeni, da si zaprla vrata za nekaj let, da se zaradi tega slabo pocutis, da ti je zal in da ne mores spati, potem sprejmi. Imas moznost, da se dogovoris za krajsi delovni cas, vsaj do zimskih pocitnic? Ti to kaj spremeni? Ne morem ti reci, kaj je bolje. Daj na tehtnico svoje pluse in minuse in se odloci.

Se to, ceprav ne v plus tvoji odlocitvi. Otrok nekje pri devetih mesecih pride v fato, ko loci, da je on on in mama mama in da nista eno. Dobro je, da ga zacnes v varstvo uvajati ze precej prej (mesec do dva, to je prakticno ze zdaj, ce se bos odlocila za predcasen odhod v sluzbo, da ne bo potem prevelik sok zanj.

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2008 14:50:53   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: rumena

Enostavno ne vem kaj naj naredim. Sem na porodniški do decembra. Delam pa v šolstvu in sem dobila priložnost, če pridem s septembrom v službo, da pridem na višje delovno mesto. Vendar pa bo moja pikica takrat stara le 8,5 mesecev. Ko pomislim, da bi odšla s septembrom v službo, pa se mi zdi, da si otroček ne zasluži ostati sam brez mene in počutim se slaba mamauser posted image !

Kaj bi ve naredile? lp

Ja res je težka situacijauser posted image
Jaz bi ti svetovala po vseh teh sporočilih, da se sama odločiš, ker samo takrat boš vedela da si se pravilno odločila. Tvoja služba ni slaba in mislim, da ti nebi  delalo dosti težav.
Srečno, pa želim da se pravilno odločišuser posted image user posted image

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.6.2008 15:04:10   
lenika
Tudi sama sem učiteljica in mi sedaj ni najbolj jasno kako boš napredovala?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
1.6.2008 15:40:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.6.2008 19:05:14   
natasarobi
Jaz bi verjetno šla nazaj v službo, pa še očku dala možnost, da on ostane doma.

Ne bi rekla, da bi bila zaradi tega slaba mama, ker boš to naredila v dobro vseh, sploh v teh časih.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.6.2008 19:48:47   
caillou
Jaz sem se pred leti odločila za slabše plačano službo in mi ni žal. Še enkrat bi šla po isti poti. Zakaj ? Ker mi enostavno nobena druga stvar ne pomeni toliko, kot moja dva odraščajoča mulca. Po stopničkah navzgor pa bom verjeteno še tudi lezla, seveda če bo volja prava. No, pa tudi kot človek nisem neki karierist. So mi druge vrednote pomembnejšeuser posted image .

< Sporočilo je popravil caillou -- 1.6.2008 19:49:59 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?