Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomagajte mi pri odločitvi 31.5.2008 11:56:43
|
|
|
|
Taši*
|
Če imaš svojo službo rada in ti napredovanje tudi veliko pomeni, bi jaz na tvojem mestu sprejela. Če se bosta s tvojim dobro organizirala, potem zaradi otroka ne bo panike. Jaz sem šla prvič delat, ko je bila tamala stara 3 mesece, drugič pa, ko je bil mali star 5 mesecev. Pa še obupen delovnik imam. Ampak sva se organizirala in vse laufa bp.
|
|
|
|
RE: pomagajte mi pri odločitvi 31.5.2008 13:54:20
|
|
|
|
abi
|
Jaz bi službo sprejela .
|
|
RE: pomagajte mi pri odločitvi 31.5.2008 19:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko te pa to povisanje veseli? In kaj pomeni, ce ga ne sprejmes, koliko casa bos morala cakati na novo? Bo sploh mozno? Ce ne v tem trenutku pomeni, da si zaprla vrata za nekaj let, da se zaradi tega slabo pocutis, da ti je zal in da ne mores spati, potem sprejmi. Imas moznost, da se dogovoris za krajsi delovni cas, vsaj do zimskih pocitnic? Ti to kaj spremeni? Ne morem ti reci, kaj je bolje. Daj na tehtnico svoje pluse in minuse in se odloci. Se to, ceprav ne v plus tvoji odlocitvi. Otrok nekje pri devetih mesecih pride v fato, ko loci, da je on on in mama mama in da nista eno. Dobro je, da ga zacnes v varstvo uvajati ze precej prej (mesec do dva, to je prakticno ze zdaj, ce se bos odlocila za predcasen odhod v sluzbo, da ne bo potem prevelik sok zanj.
|
|
|
|
RE: pomagajte mi pri odločitvi 1.6.2008 14:50:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumena Enostavno ne vem kaj naj naredim. Sem na porodniški do decembra. Delam pa v šolstvu in sem dobila priložnost, če pridem s septembrom v službo, da pridem na višje delovno mesto. Vendar pa bo moja pikica takrat stara le 8,5 mesecev. Ko pomislim, da bi odšla s septembrom v službo, pa se mi zdi, da si otroček ne zasluži ostati sam brez mene in počutim se slaba mama ! Kaj bi ve naredile? lp Ja res je težka situacija Jaz bi ti svetovala po vseh teh sporočilih, da se sama odločiš, ker samo takrat boš vedela da si se pravilno odločila. Tvoja služba ni slaba in mislim, da ti nebi delalo dosti težav. Srečno, pa želim da se pravilno odločiš
|
|
|
|
RE: pomagajte mi pri odločitvi 1.6.2008 15:04:10
|
|
|
|
lenika
|
Tudi sama sem učiteljica in mi sedaj ni najbolj jasno kako boš napredovala?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2008 15:40:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pomagajte mi pri odločitvi 1.6.2008 19:05:14
|
|
|
|
natasarobi
|
Jaz bi verjetno šla nazaj v službo, pa še očku dala možnost, da on ostane doma. Ne bi rekla, da bi bila zaradi tega slaba mama, ker boš to naredila v dobro vseh, sploh v teh časih.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?