Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 11:22:37
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda* Me ne moti in nikakor ne ocenjujem človeka po tem kako piše. Sploh pa tukaj na forumu Sem bolj pozorna na to kaj napiše. Vsebina in oblika hodita z roko v roki. Oboje nekaj sporoča o piscu.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 11:25:50
|
|
|
|
*tajda*
|
Hvala za analizo
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 11:28:56
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Oh, to pa zmerom. Sem analitično razpoložena.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 13:11:43
|
|
|
|
blue sky
|
meni se bo pa v spomin vtisnil živaljski vrt oz. otočki v živaljskem vrtu
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 13:13:49
|
|
|
|
kjava
|
otočki
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 14:38:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Najbolj pomembna je vsebina.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 14:40:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Najbolj pomembna je vsebina. Ampak včasih enostavno ne moreš razbrat, kaj hoče oseba vprašat. Kersevseskupajdrži.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 14:43:06
|
|
|
|
Sibil_
|
Danes je moj dragi od šefa!!!! dobil mail, da se bodo poročila pregledovala v petkih. Jaz sem skor umrla od smeha...
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 14:44:12
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Danes je moj dragi od šefa!!!! dobil mail, da se bodo poročila pregledovala v petkih. Jaz sem skor umrla od smeha... no no sej se bom še polulala
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
nakupovanje rabljeni oblekic po spletutina202Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?Ja (
31%)

Ja, ker si drugih nemormo privščit (
4%)

Ne (
24%)

Ne, ker smo dobil od znancev (
29%)

Ne, ker nimamo finančnih problemov (
6%)

Drugo (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!