womanpolice -> RE: IVF/ICSI junij (8.6.2008 19:21:20)
|
Živjo PUNCE... Ja, zgubljena se je spet našla... Diplomo sem uredila. Sedaj čakam le mentorja, da mi pošlje, če je sedaj dovolj virov. Glede absolventskega statusa (ki sm ga pozabila podaljšat), so mi povedali, da ni pomembno ali ga imam, temveč je pomembno ali mi piše v pogodbi, da je diploma plačljiva... preverila.. in, ja, na žalost je plačljiva... tko da bom lažja za 340 EUR za zagovor in še nekaj evrčkov za natis in vezavo... Vidm, da vas ni trenutn tle gor...sej vem, izkoristile ste lepo vreme.. Najbolj pametno res, glede na to, da nekje v torek spet dež... jst pa bom stala v LJ ... sej veste .... BUSH... A mu katera kaj sporoča, če slučajn pride mim mene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja, jst pa ne izkoriščam tega lepega dneva, ampak notr pospravljam generalno že celi dan... ostal mi je le še kabinet, hodnik, veranda in stopnišče... sm pa vse v nulo počistila/generalno... KAJŠICA... ČESTITAM... Že transfer... Vem, da tokrat bo ratalo!!!!!!!!!!!!!!! da ne boš mislila, da sm pozabila nate... nism, nism... sej sm napisala za kaj se je šlo... ampak vedno pogledam, če imaš avto zunaj... tko kot dans zjutraj ob petih, ko sm se vračala iz nočne... PUNCE... A je katera padla v petek v akcijo "alkohol" v LJ ali na Logu? sm bla namreč tam. GIGI1.. Ja,res je zanimiv, da imava čist iste rezultate... Jst res upam, da nama naslednjič uspe. Mora nama!!! Poezija... ja, včasih, ko sm imela več časa, sm full pisala pesmice.. nekaj jih imam tukaj (odkar sm se preselila), in ko bom imela čas, jih bom napisala gor... se bom potrudila, da čimprej. Najbolj ponosna sm pa na pesmico IME (sm jo poslala Nuši Derenda, če bi ji odgovarjala, ker ima res lepo sporočilo in mislim, da je ravno njej pisana na kožo, pa mi ni niti odpisala :-( Vsaj odgovor sm pričakovala...) MISMIS... V petek imam nočno, od 21.00 do 2.00. Mi lahk poveš ob kateri uri je srečanje... verjetn popoldan? GRETHY, SAPI, PIKOVIT, PIJA, ARNEJA, ABRA, ZVEZDICA, DAJAMAJA, MATEJA_GOLJEV, SONČEK, LEDENKA, JADRNICA IN OSTALE... ŽELIM VAM LEP PREOSTANEK NEDELJE... Danes verjetn ne bom več prišla "gor" saj bo mi križ odpadu od čiščenja... pa še laske si moram umiti.. in stuširati in... aja, obrvi populit :-) skratka, še kr veliko opravkov... Lep večer prav vsaki izmed vas, punce!!!
|
|
|
|