Anonimen -> RE: IVF/ICSI junij (8.6.2008 12:43:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Mišek mi tebe fejst pogrešamo, sicer nevem, zakaj si se umaknila od nas ampak bi bilo lepo, če bi se večkrat oglasila. joj stara dobra vijolična pošat[sm=smiley31.gif] Vas stare borke tudi jaz pogrešam, še bolj si želim, da bi vas nove pogrešale, medtem ko bi se ve preselile na drug forum med [sm=nosecka.gif]. Če glih, se je tja težko vključit, ker nikjer ni tako lepo, kot je tu, vendar me skrbi, da se ne bi preveč udomačile tu[sm=jezicek.gif]. Umaknila sem se, zaradi problemov z eno RR in ker sem rabila malo miru pred vsemi, da sem se lahko v miru pripravila na postopek, saj so se mi pred zadnjim postopkom nabirali sami problemi. Arneje, ne vem ali so kile samo izgovor[sm=jezicek.gif] ali te res skrbi. Jaz sem imela 178cm in 56-57 kg, pa sem se diete držala 1 leto. Shujšala nisem nič, ker nisem hotela, ker so tudi mene skrbele kile. Vendar ta problem rešiš z oreški in dobrimi maščobami, ki so še kako pri suhicah dobrodošle, saj se naša zdravila (gonal, menopur, menogon) ravno raztapljajo s pomočjo maščob. Zato so omega3 maščobe dobrodošle in se nimaš kaj sekirat glede kil.
|
|
|
|