|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
27.6.2008 18:01:21   
mala81
Vsem novim user posted image  iskrene čestitke.

Vsem novim "članicam" kluba ivf-jevk lep pozdrav.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
27.6.2008 18:13:34   
julija30
Mala držim pesti, da boš zagedala en velik + ali user posted image user posted image .
Kako se kaj počutiš? Že imaš kake nosečniške znake?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
27.6.2008 18:17:58   
mala81
Počutje je zaenkrat ok. Znaki?!? Trebuh napet, kot da sem že v ??? mesecu. Prsa napihnjena kot balon, malo zaprta, malo me odpre... Drugače pa nič posebnega.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
27.6.2008 18:18:56   
mala81
In kako se počutiš ti julija? Rubin se že nekja dni ne javlja. Morda veš kako je z njo?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
27.6.2008 18:50:33   
julija30
Kakšno je moje počutje?
Ma niham od odbre volje do slabe, to je odvisno od mojih preljubih izcedkov, ki me spremljajo že od petega dne po ET. Enkrat je malo več, drugič skoraj nič, pa včasih me malo pikne v jajčnikih.
Ja pa glava me je kar nekaj časa bolela, sedaj pa je malo bolje.
Kaj se dogaja z Rubin ne vem, ker tudi na zs že ni nekaj časa pisala. Upam, da je ok.
Upam, da se bo danes malo ohladilo, ker se pripravlja na dežek, ker je ta vročina in sparina že res skoraj nemogoča-

Lepo se imej.
Čao

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
27.6.2008 19:14:15   
zorica

hedviga čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala81 kdaj maš krvni test ?Drugače pa naj ti povem, da sama nisem imela nikakršnih nosečniških znakov, niti jih sedaj nimama.Tako da upam da zagledaš +

julija30 kako kaj ?Ne skrbi zaradi izcedkov, če me spomin ne vara je zvezdica tudi imela izcedke pa je vse ok.

Jaz sem super, sem v bolniškem staležu.Sem pa se prehladila oz. na nos mi teče, pa nenormalno kiham.Sem že prav jezna user posted image .Naj začne malo dež, da kak čajček spijem, ker v vročini mi res ni.Pa kakšen daleron v prašku bi si rada spila, pa ne vem če smem user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
27.6.2008 19:37:02   
DaisyE
Kule, na brzaka, da ne boste mislile, da sem vas pozabla.

Hediiiiiiiiiiiiii toooo miiiiiiii deliiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Čirule, čarule, super si.

Mlinčka, nokes in miška čestitke za malčke. Sicer sem žalostna, ker ne morete pira pit, ampak vsega pač ne mormo met, a ne?

Vsem ostalim enga lepga pozdravčka.

Jaz se diham, samo vedno ko mam priliko grem v malo hladnejše kraje. Tam pa ni neta.

Mejte se. POčitnice so pred vrati, pol me bo pa mogoče malo večkrat tule gor. 4. 7.? Ob kateri uri? Men se takrat dopust začne. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
27.6.2008 19:40:26   
pika74
Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image  in vso srečo vsem bodočim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa lep vikend vsem skup!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
27.6.2008 19:48:34   
mismis
Oh Pika74

ti si pa že dolgo med pogrešanimi. Kako smo kaj?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
27.6.2008 19:50:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mejte se. POčitnice so pred vrati, pol me bo pa mogoče malo večkrat tule gor. 4. 7.? Ob kateri uri? Men se takrat dopust začne.   

Daisy, 4.7. naj bi se dobile pri nas doma. Naš bo odsoten, ker ima kao orožne vaje user posted image .
Dobile pa naj bi se bolj proti večeru oz. saj toliko, da pridem normalno domov iz shita in kužona peljem na sprehod.
Drgač pa vljudno vabljena

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
27.6.2008 19:52:10   
pika74
Gre... čist sm odklopla... sploh se mi ne zdi, da bi si želela bit user posted image . Včasih se še sama sebi čudim... živim čist drugač... po svoje... vse, kar zdej v teh 8 letih nisem počela, zdaj počnem...

Kako si ti kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
27.6.2008 19:56:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Gre... čist sm odklopla... sploh se mi ne zdi, da bi si želela bit user posted image . Včasih se še sama sebi čudim... živim čist drugač... po svoje... vse, kar zdej v teh 8 letih nisem počela, zdaj počnem...

Kako si ti kaj?

v redu, čakam da pride trenutek resnice (dan za user posted image ), vmes pa poskušam čimmanj misliti na to, tako da sem vzela ta dopust res kot dopust. Lepo se izležavam na sončku, berem bukle in gledam filme. Kar fajn mi je.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
27.6.2008 20:00:15   
ledenka
faaaaaak, kaka toca user posted image  mi pa nov avto user posted image  se dobr, da mamo plahto za pokrit, sicer ni 100%, ma bolje kot nic

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
27.6.2008 20:05:42   
pika74
mismis - to je najboljši pristop - verjemi mi.

držim pesti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
27.6.2008 20:06:31   
mismis

mismis - to je najboljši pristop - verjemi mi.

držim pesti!

Pika, hvala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
27.6.2008 20:09:20   
pika74
še dobr, da sm se zdele spomnla... ti hodiš k drobniču ane... jst ga mam glih drug tedn... pismu, skor sm pozabla.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
27.6.2008 20:13:17   
mismis

še dobr, da sm se zdele spomnla... ti hodiš k drobniču ane... jst ga mam glih drug tedn... pismu, skor sm pozabla.

no sej drug teden bo glih nazaj z dopusta, ker ima Orto 30.06. že pregled pri njemu.
Kaj se greš meniti za nov postopek septembra?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
27.6.2008 20:14:58   
pika74
Ma ne v bistvu imam obvezni pregled - bris, ker je bil zadnji pap c, je pol na 6 mes kontrola obvezna.
Mogoče bova še kej podebatirala o 4 neuspelih postopkih... ampak kar se naju tiče, smo čez te postopke nardil križ in gremo samo še natur varianto.. pa če rata rata, če ne pa ne. Kokr bo boh dau.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
27.6.2008 20:18:01   
ledenka
pikica user posted image user posted image user posted image  lepo te je videt!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
27.6.2008 20:18:51   
mismis

Ma ne v bistvu imam obvezni pregled - bris, ker je bil zadnji pap c, je pol na 6 mes kontrola obvezna.
Mogoče bova še kej podebatirala o 4 neuspelih postopkih... ampak kar se naju tiče, smo čez te postopke nardil križ in gremo samo še natur varianto.. pa če rata rata, če ne pa ne. Kokr bo boh dau.

Daj ga malo povprašaj po medrolu, to naj bi bilo zdravilo, ki ga dajejo tistim, ki jim presadijo organe, da jih telo ne zavrne. Jaz ga imam namen to vprašat, ampak ker sem šele v 2. postopku, bi me kratkomalo zavrnil, da delam paniko tam kjer je ni. Ti pa, ker si že v 4.  postopku, bi ga pa lahko vprašala.

Mislim, da je imela Konina pri zadnjem prenosu zamrznjenčkov nekakšno takšno različico in ji je uspelo, da sta se oba pingvina prijela

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
27.6.2008 20:23:20   
pika74
Medrol praviš?
A to naj bi pomagalo?
Kaj pa če je konini slučajno glih v 4. ratalo?

Lahko ga vprašam... čist tko informativno... ma me prou zanima, kaj mi bo reku tko nasploh... ker mi je že zadnjič, tik pred 4. postopkom rekel: "Gospa, pa zakaj vi ne morete zanosit?" 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
27.6.2008 20:24:08   
ledenka
pika, ce sta se tako odlocila in se oba strinjata, je to najboljsa varjanta. pri vaju ocitno Afrika deluje, ni vrag, da ne rata se vsaj enkrat. za postopke imas konec koncev se kar nekaj casa. zivi in uzivaj zivljenje. te obcudujem, da znas spremeniti fokus, in tako je prav. vsaka ve zase, koliko postopkov je pripravljena dati skos in kdaj je dovolj. in treba je odnehat, ko se tako odlocis.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
27.6.2008 20:25:27   
ledenka
medrol naj bi pomagal pretentati telo, da ne zavrne zarodka kot tujka. Bety upa ima z njim precej izkusenj. nikakor pa ni nedolzno zdravilo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
27.6.2008 20:26:25   
pika74
oj ledenka, a je bla v ljubljani toča?

kakšni so pa kaj stranski učinki medrola?

Pa kako je kaj z beti, a se kaj javi?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
27.6.2008 20:32:53   
pika74
O šit... tole preberte
http://metuljcica.mojforum.si/metuljcica-about326.html 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?