|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
27.6.2008 11:50:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Končno ste se malo razpisale.user posted image

Mismis a lahko pridem na golaž?Jaz ne vem,kaj bi danes kuhalauser posted image Miškolin a se kaj mažeš?
Gigi lahko se dobimo?Kdaj pa kaj na naš konec prideteuser posted image ?Mi imamo tud take lokalčke z senčkouser posted image
Hedi a si že prišla k sebi od user posted image  al user posted image ?

sej a se nismo takrat pogovarjale za 4.7. pri nas doma...Pivo je, rdeče, zeleno, pa Heineken, pa Bavaria...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
27.6.2008 11:50:55   
gigi1
Miška, ti pa ja samo optimizem sješ naokol. Kakšna depra...to mi še na misu ne pride.

Mene pa dans joški v iber bolijo user posted image  Ampak prav hudo. Ovulacija?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
27.6.2008 11:52:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mismis a lahko pridem na golaž?Jaz ne vem,kaj bi danes kuhalauser posted image Miškolin a se kaj mažeš?
Gigi lahko se dobimo?Kdaj pa kaj na naš konec prideteuser posted image ?Mi imamo tud take lokalčke z senčkouser posted image

sej a se nismo takrat pogovarjale za 4.7. pri nas doma...Pivo je, rdeče, zeleno, pa Heineken, pa Bavaria...

Točnouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
27.6.2008 11:54:10   
ledenka
hehehe, so čveke prišle na net, ko je na balkonu vroče ratalo user posted image  

4.7.? kje, kdaj?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
27.6.2008 11:56:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hehehe, so čveke prišle na net, ko je na balkonu vroče ratalo user posted image  

4.7.? kje, kdaj?

Ledenka, pri nas doma.
Tisti, ki so zainteresirani, bodo itak dobili po z.s. navodila.

Mamo v kevdru tako hladno sobo, s štango

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
27.6.2008 11:57:07   
gigi1

Točnouser posted image

Tako je

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
27.6.2008 12:02:22   
pikovit

7-dnevna vremenska prognoza na temelju
rezultata prognostičkog modela ECMWF-a

Krk  45 08N   14 40E

min.
max.
vjetar

Petak
27.06.2008
user posted image
24 °C
75 °F
30 °C
86 °F
user posted image

Subota
28.06.2008
user posted image
24 °C
75 °F
28 °C
82 °F
user posted image

Nedjelja
29.06.2008
user posted image
23 °C
73 °F
28 °C
82 °F
user posted image

Ponedjeljak
30.06.2008
user posted image
24 °C
75 °F
28 °C
82 °F
user posted image

Utorak
01.07.2008
user posted image
23 °C
73 °F
28 °C
82 °F
user posted image

Srijeda
02.07.2008
user posted image
23 °C
73 °F
27 °C
81 °F
user posted image

Četvrtak
03.07.2008
user posted image
21 °C
70 °F
26 °C
79 °F
user posted image

© Državni hidrometeorološki zavod
Jaz grem pa danes na morje in lejte kakšen lep vikend.Joj kolk bom plavalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
27.6.2008 12:05:25   
mismis
Pikovit
fajn se mej na morčku

ekola, mismis gre pa zdej kosilat, se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
27.6.2008 12:12:42   
ledenka
mismis, dober tek user posted image  

pikovitek, uživaj na morčku in sončku user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
27.6.2008 13:04:16   
hedviga
Čirule čarule.
Hvala iz srca za čestitke!!!!

Ne, nisem še prišla k sebi. Nekak še zmeri ne morem verjet user posted image user posted image
Zbudila sem se ob 6 in me je pičlo, zdej ali nikoli in sem šla na palčko lulat. Tresla sem se kot šiba na vodi, solze že v naprej in pol...ma ni za rečt. Sem bla tko vesela! Res! Sploh ne morem verjet. Pravi čudež!
Sem šla potem itak k mojmu osebnemu dr-ju in sem se mimgrede ustavila še v Adria labu.
Prele so mi povedal, da mam 532,8 hcg-ja..
Zdaj pa iz srca upam, da bo vse ok!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
27.6.2008 13:08:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Čirule čarule.
Hvala iz srca za čestitke!!!!

Ne, nisem še prišla k sebi. Nekak še zmeri ne morem verjet user posted image user posted image
Zbudila sem se ob 6 in me je pičlo, zdej ali nikoli in sem šla na palčko lulat. Tresla sem se kot šiba na vodi, solze že v naprej in pol...ma ni za rečt. Sem bla tko vesela! Res! Sploh ne morem verjet. Pravi čudež!
Sem šla potem itak k mojmu osebnemu dr-ju in sem se mimgrede ustavila še v Adria labu.
Prele so mi povedal, da mam 532,8 hcg-ja..
Zdaj pa iz srca upam, da bo vse ok!

bemti Hedi, seveda bo vse v redu, sploh ne misli na to, da ne bi bilo. In BHCG 532,8 na 12 dan je super rezultat.
Glede na to, da se podvaja na dva dni, ga boš imela na dan testa že čez 1000. To zna pomenti, da sta se ti prijela oba user posted image user posted image , kar bi bilo sploh super, kajne user posted image user posted image user posted image .

Sedaj se pa sprosti in začni uživati to tvojo nosečnost z pikicama, ki sta ti bile tako ali tako namenjene

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
27.6.2008 13:18:08   
hedviga
Ja, ne bi blo slabo user posted image user posted image
Punce, seveda, Hedi bo dala v torek za rundo!!user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
27.6.2008 13:20:14   
hedviga
Aja, eno praktičlno vprašanje: kdaj morm v ponedeljek na kri? In na unmu listu, ki ga dobiš po ET piše, da nej bi mel neko napotnico al kaj? Ljubljančanke, kako je s tem?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
27.6.2008 13:25:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Aja, eno praktičlno vprašanje: kdaj morm v ponedeljek na kri? In na unmu listu, ki ga dobiš po ET piše, da nej bi mel neko napotnico al kaj? Ljubljančanke, kako je s tem?

Hedi, kri oddaš ob 7.30, za napotico ti bo pa lahko Žiži povedala, ko se ji bo spet uspelo priklopiti sem gor

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
27.6.2008 13:26:21   
Shuka
Hedviga, nič ne potrebuješ napotnice, seveda če bi šla na napotnico ti jo mora dati tvoj ginekolog, če le ima sklenjeno pogodbo z Adrialab-om. Drugače brez napotnice je bolj brez komplikacij, samo bodi v Adrialabu na Parmovi zjutraj, rečeš da bi rada pregledala Beta HCG, plačaš od 10-12 € in po 12 h prideš lahko iskat, lahko ti ga pošljejo po faksu ali pa na dom.

Ni komplikacij tam, gre zelo hitro user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 27.6.2008 13:27:38 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
27.6.2008 13:51:05   
gigi1
Čira čara user posted image  zgleda, da sta 2! Samo pazi. V ponedeljek bodo BHCG dali v drugi lab in lahko pride do odstopanj (da ne boš spet panike zganjala user posted image )
Smiselno je, da greš 2x v 2eh dneh v isti lab, da vidiš kako se vrednosti višajo.

V pon. zjutraj greš na SIII oddat kri. Izvidi bodo ob cca 12ih. Takrat ti bodo dale ropotijo za naprej..utropizderaj in navodila za tvojega os. dr., da ti napiše bolniško do UZ in recept za buscopan.

Vmes boš morala na Leonišče na svetovanje, kjer ti bodo vzeli ven karton in rekli, da po 12i pridi še 1x po napotnico.
Po 12i, ko boš imela izvide BHCG pa nazaj na Leonišče po novo napotnico (zdej nisi več v postopku, ampak si nosečka user posted image , zato mora biti nova napotnica).

V glavnem ne rabiš 2x hodit. Ne vem zakaj je to potrebno...Mogoče se lahko zmeniš, da ti že vse zjutraj dajo in pol samo po tel preveriš kolk je pokazal BHCG pri njih.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.6.2008 13:52:13 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
27.6.2008 14:23:17   
gigi1
Aja ta napotnica, ki jo dobiš na Leonišču je za UZ, ki bo čez cca 14 dni. Zato jo rabiš. Pred UZ boš mogla v sprejemno (ena vrata pred SIII). Boš dobila nove nalepke user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
27.6.2008 14:26:44   
sayuri
ČAo punce. user posted image  Veliko novih imen sem zasledila na tej temi, zato me nekatere ne poznate. Sem tudi IVFjevka in velikokrat se spomnim na vas, ter navijam user posted image . Še vedno vztrajam v enem kosu - sem že v 35. tednu (dvojčka) in še vedno v porodnišnici - že 6 tednov user posted image . DAnes sem prišla domov,ker sem jih prosila (smrt v družini), pa moram jutri nazaj, ker jih že malo skrbi zame. Konec koncev lahko kmalu rodim. V porodnišnici velikokrat srečam dr. Reša user posted image . Pa takole zjutraj vidim veliko parov, ki odhaja od njega in si vedno mislim - bog ve, če je katera iz RR user posted image user posted image user posted image . Pozdravček vsem skupaj. PA še eno slikico mojega trebuha vam pošiljam. user posted image  DA boste videle, kaj vas čaka čez 9 mesecev user posted image
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
27.6.2008 14:52:39   
ledenka
sayuri, kok maš lep bušiiiii user posted image user posted image user posted image  še malo, kajne? boš zdržala do 38. tedna?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.6.2008 15:57:28   
Zvezdica
Sayuri, še vedno v enem kosu...pridna.
Hm...moje sožalje za žalost.

Tebi želim še kak teden pa potem itak vse naj naj. Pa tako lep trebušček imašuser posted image

Aja, daj mi povej, zaseldila sem eno temo o vozičkih za dvojčka, pa me zanima katerega si ti vzela in kaj je botrovalo tej odločitvi?

Drži se, sicer pa spremljam avgustovke, da vidim kako je s tabo.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.6.2008 16:15:30   
dajamaja

Hedi

jupi jupi jupi. Bravo čestitke, bravo

i'm so happy 4 you

user posted image user posted image user posted image
  user posted image    user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Isto skačem in se veselim!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
27.6.2008 16:20:56   
dajamaja
Pa še lep pozdravček naši Sayuri!!! Prav lepa nosečka si, še vedno .. jaz sem bila z enim pravi slonček v primerjavi s tabo. Kako pa Filip zdrži brez mamice!?

Ostalim seveda en lep pozdrav in zgledujte se po Hedi!user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
27.6.2008 17:24:43   
netka34
Pozdravček, punce!

Danes mal bolš, sem mojga primla na trdo, mladiče pa tut. In sem jim lepo povedala, da mamca bo od nedelje pa vsaj do srede ležala z nogami v luft. Pa tut če bojo lačni in žejni...user posted image user posted image user posted image Ne boste verjeli, da še najbolj me je razumu moj mali 9 letnik!! Tavelika je pa spokala in šla na vikend...Maja, bo že!!...

Hedi iskrene iskrene čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miša, upam, d kej počivaš!!user posted image

Anadejka, jutri nebolečo punkcijo!!user posted image

Kdo pa je kaj dežuren ta vikend, a kej veste?

Sayuri, kako lepa nosečka....pa še z dvojčki!!!!user posted image user posted image

Sonček, jutri naj bo zate najlepši dan po tem, ko si zagledala user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ker potem te čaka a itak še smetanca najlepših dni, tam enkrat v začetku 09 user posted image !!

Vsem ostalim lep vikend, papa!!

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
27.6.2008 17:52:40   
hedviga
Gigi , ti si naša enciklopedija! Tenkjuverimač!!!!! Upam, da tvoj ve kakšen zaklad ima doma... user posted image

Mišmiš, pomoje si je Srečko-s-prečko že postlal. Ker je mene tut men se zdi en drug al tret dan neki zategovalo in žokalo in zbadalo, lahko  da je blo to. In pol je čist nehal.
Čeprav mi še zmeri ni jasn kako lahko una micena pikica tako revolucijo nardi!
Sicer pa če ne bi bilo unihle črtic v kopalnici ne bi verjela. In ko gledam Sayurino slikico (btw Sayuri, tako visoko noseča, pa še zmeri huda bejba!!! Kapo dol!) si niti v snu ne morem predstavljat sebe s takim trebuškom.
Feliće will win!!!

Ledenka (kolk fajn ime za zdele) a ti pa že v vozičkih user posted image user posted image  
Pikovit, kooončno sem pogledala predporočne slike in ti moram rečt: bejba, pa tebe bo en ugrabu s poroke. Mislim, seksi za popi.... user posted image user posted image user posted image
A vidite, to pa dobre joške nardijo! Punca ma svetovn dekolte!

Punce, kdaj se bomo torej dobile?user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
27.6.2008 17:59:47   
mala81
Ojla punce!

Že kar nekaj časa je bilo zatišje z moje strani. Sem dala možgane malo na off (kolikor se je pač dalo). Zaenkrat še je situacija pri meni mirna. Če me ne bo kaj presenetilo, bom jaz sebe presenetila s testom jutri ali pa v nedeljo. Vsekakor pa vam sporočim rezultat.

PA PA 

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?