arneja
|
Zvezdica, hvala za lepe želje, upam, da bodo res kaj pripomogle, nama obema z Dejzi . Tebe tudi danes glava boli, če imaš bolj nizek pritisk? Dejzi, šraufa mene tudi kot da bo M prišla . Tebe tudi joškice nazaj začnejo boleti, ko Prometrium vzameš? Ej, obe bova na tistem najlepšem delu seznama, prav ? Naj se nekam zaleti . Sonček, zdaj so pa še tebe slabosti začele dajati? Ampak kar zobke stisni, to pomeni, da ti pod srčkom najlepši pikici na svetu rasteta . Blanči, a tebe Reško še nikoli ni nakuril, ko so ti tako njegove modre učke všeč ? Cvetka, držim pesti, da bo na koncu še nekaj skritih foliklov kot pri Pikovit . Gigi, testek bom pa sama delala, ja. Če bom do njega sploh prišla . Za jutri pa že dlan v pest stiskam . Rezultat bo nekaj čez 22.000 . Kajsica, saj meni tudi ni panike, ko moj odpotuje. Samo zdajle, ko na plusek čakam, in ko pomislim, da znam tudi minusek ugledati in to sama, mi pa ni prav lahko . Bom še jaz kakšno telefonsko od psihologa potem potrebovala . Ej, to je pa super, da imaš takšen servis na voljo, ko tvojega ni. Jaz moram v takšnem primeru kar atija poklicati . Jutri bo pa verjetno že tvoja ovulacija, kaj ? Potem pa še pet dni, pa boš pikici domov odnesla . Jutri pa držim še pestke za tvoj izpit .