|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
3.6.2008 21:06:21   
arneja
Dejzi, daj hitro povečaj dozo Prometriuma. Imaš le dve pikici, lahko, da se le ena poslavlja. Samo ne obupati user posted image . Hočem, da bova v paru med junijskimi nosečkami user posted image .

Mene pa tudi cel dan po malem glava boli, pa se tudi bojim, da je to napoved M. Navadno me vedno kakšen dan prej migrena useka. No, tole ni ravno migrena, glavobol je pa vseeno. Upam, da je le pritisk kriv user posted image . Drugače me pa joškice spet precej bolijo user posted image . Zjutraj me pa verjetno spet ne bodo nič več, pa bom spet vsa zamorjena. Moj je rekel po telefonu, da sem prava jokica. Da je Lučka sigurno še pri meni in da naj neham paničariti user posted image . Za testek sem se odločila, da ga namesto v četrtek v petek zjutraj naredim. Če seveda rdeča grozota prej ne pride.

Glede joškic pa bi bila jaz tudi dobra za vstopnino pobirat: 75 B user posted image . Moj pa čaka in čaka, da bodo zaradi teh postopkov kaj narastle pa kar nič od tega user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.6.2008 21:06:22   
blanč
Marjetka, če pridem jaz boš tudi ti, in se ga bova kr malo napile, če boš lahko seveda. Res, bi vas tudi jaz rada spoznala. 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.6.2008 21:06:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi a ti Murkota nalimam gor.user posted image Pol boš pa res kaj iz tal mela za pobirat,ko boš bruhnlauser posted image !Kot je rekla Abra.Povečaj odmirek,potem,bomo pa videli kaj in kako!Punca helou,pa veš,da si fajterka.Gremo do konca in basta!!!!!

Prav! Pol pa do konca! user posted image user posted image user posted image

Tako se govori.Pa prosim če daš šport na stranski tir.Pa bi mi rekla in bi ti posodila zicuser posted image ,ne pa da se okol brez vozišuser posted image .Vidiš,pol se pa take neumnosti dogajajouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.6.2008 21:08:52   
blanč
Grethi, hitro se še ti opiši, ker me moj iz računalnika meče, mora neki na fuš nardit, da bo kaj cekinčkov za dopustuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.6.2008 21:09:11   
pikovit
Evo Abra tale je od Fendi.Men je ful hudauser posted image
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.6.2008 21:10:04   
blanč
Tako se govori.Pa prosim če daš šport na stranski tir.Pa bi mi rekla in bi ti posodila zic ,ne pa da se okol brez voziš .Vidiš,pol se pa take neumnosti dogajajo

marjetka tako se nune vozijo, ne pa ti ko ti Reško že vse poordinirauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.6.2008 21:10:33   
Abra
Pikovit, jaz bi tvojo gučijevko gledala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.6.2008 21:11:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ej mogoče pa štajerke tudi 13 pridemo.

Le pridite. Kaj pa veste, mogoče se pa celo meni uspe opogumit. Si bom kar pir privoščila. user posted image

Dejzi moja velika želja je da pridešuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.6.2008 21:11:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovit, jaz bi tvojo gučijevko gledala user posted image

No pol pa eno gučijevko

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.6.2008 21:11:55   
Abra
marjetka tako se nune vozijo, ne pa ti ko ti Reško že vse poordinirauser posted image

A tebi še kej druzga dela? user posted image user posted image Zdej se pa ne čudim več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.6.2008 21:12:32   
pikovit
user posted image

Evo ti Gučijevko

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.6.2008 21:13:23   
hedviga
Pikovitka cedevitka, nehi nas rajcat s temi torbicami. Jest nimam dnarjaaaa!!!!
Mrbit z vstopninami kej zaslužmo, sploh glede na to kakšne bujne bejbe se bojo izpostavljale.
Arnejča, jest na zadnjem ti pa na prvem vhodu.
Po potrebi sva lahko tut vunbacitelja user posted image user posted image
Jest mam 175 cm, za kakšnega fejst pjanga ven postavit bo že..

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.6.2008 21:13:24   
pikovit

A tebi še kej druzga dela? user posted image user posted image Zdej se pa ne čudim več user posted image user posted image user posted image

Zato je bila pa Blanč zadnjič tako skrivnostnauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.6.2008 21:13:35   
DaisyE
Ja, seveda brez zica, če pa ne smem user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.6.2008 21:13:35   
blanč
user posted image  to je touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.6.2008 21:14:19   
Abra
Ljuba Pikovt, jaz bi TVOJO vidla, pliis! Nad takimi, ki imajo lastnice, se je lepše naslajat. Pa še fouš ti bom lahko user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.6.2008 21:14:56   
DaisyE

user posted image  to je touser posted image user posted image user posted image

Aha takole vidva z Reškotom. Zdaj bom pa gledala, da ne bova kdaj skup v postopku, ker bo od tebe ziher čisto zadet in zmeden. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.6.2008 21:15:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Pikovitka cedevitka, nehi nas rajcat s temi torbicami. Jest nimam dnarjaaaa!!!!
Mrbit z vstopninami kej zaslužmo, sploh glede na to kakšne bujne bejbe se bojo izpostavljale.
Arnejča, jest na zadnjem ti pa na prvem vhodu.
Po potrebi sva lahko tut vunbacitelja user posted image user posted image
Jest mam 175 cm, za kakšnega fejst pjanga ven postavit bo že..

No pol pa hiter v akcijo.Ti bom kaj pomagalauser posted image user posted image user posted image Sam name ne računat.Sem mala pa bunkauser posted image Tako da ne več če bom kakšen cent prinesla.user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.6.2008 21:15:24   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zato je bila pa Blanč zadnjič tako skrivnostnauser posted image

user posted image user posted image user posted image zdej je pa končno misterij razkrit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.6.2008 21:16:14   
pikovit

Ljuba Pikovt, jaz bi TVOJO vidla, pliis! Nad takimi, ki imajo lastnice, se je lepše naslajat. Pa še fouš ti bom lahko user posted image

Matr si zahtevna,zdej pa počaki,da jo grem slikat in pošljem slikco.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.6.2008 21:17:31   
hedviga
Eh, veš Pikovit...okusov je velik različnih..lahko da boš glih ti zvezda večera...user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.6.2008 21:17:43   
pikovit
Evo ti moje Gucci torbice user posted image .Pa mej še ti tako,če lahkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.6.2008 21:18:37   
arneja
Porkadijo, zjutraj sem ostala na strani 10. To bom zdaj dva dni odgovarjala user posted image .

Aja, pa WC papir moram zamenjati, ima neke rožice gor, potem me pa samo straši, da ni rožica pač pa kaj nezaželjenega user posted image .

Rubin, upam, da je Lučka res takšna borka kot praviš user posted image . Sem imela pa celo dve celici, samo oploditi se je pa samo Lučka pustila user posted image . Sem imela pa odstotek oplojenih čisto primerljiv s tvojim: 50 % user posted image .

Zorica, si že kaj bolj polna energije? Joj, grozljivo je moralo biti v sobi s puncami za abrazijo user posted image . Pa kako lahko res nas kar tako mešajo user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.6.2008 21:18:49   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Eh, veš Pikovit...okusov je velik različnih..lahko da boš glih ti zvezda večera...user posted image user posted image

Ja pol se bom pa potrudila,da čimveč iztržim.Drugače boš mogla biti pa zadovoljna z tako,kot jo imam jazuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.6.2008 21:19:00   
DaisyE
Arnejča, če grem že jaz v maloro, pol ti ziher ne smeš.

user posted image
DAJMO LUČKA, DAJMO LUČKA!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?