kajsica
|
Mlinčka, nič bat, maš borca pri sebi! Navijam, navijam!!!! Nokes, enako za tebe! Držite se punce!! Miška, tebe pa špika!!! Pravilno pravilno, naj se kar lepo gnezdi. Gigi, ti pa tako pridna!!! No če si pri sebi končala, pa lahko kar k meni prideš sedaj ko imaš prakso! Garantiram, da ni več kot 1 uro dela, bom pa ta rdečega dala na hladno al pa katerega drugega če želiš!!! Ti samo pridi!!!! WP ne sem bila kar doma, ker sem hitro podlegla včeraj, pa glava me je ful bolela. Ne vem kaj mi je bilo. Še malo še malo pa bo diploma! Kaj treme? Punce jaz sem danes tako uživala! Sva bila z mojim pri tašči in tastu! Neokrnjena narava, božanski razgled.....ja to je pa lepota domačih krajev, res mir in ptički in.....no pa sem se podala malo v gozd s psom, da me čuva in nabrala gobic za juhico. Kaj bo to jutri dobro. Obožujem frišno gobovo juho. No pa najdla sem se borovnic in gozdnih jagod, neki pa še domov prinesla in dala v šnopček. Ampak punce, jaz tako zelo uživam v naravi v gozdovih, pa sploh tam pri nas, ko je še res čisto in neokrnjeno. Bil prelep dan, sedaj pa še samo pod tuš in spat. Malo pa te zmatra tak dan!!! Grethy, vidim da si v polnem šusu selitve, ker se nisi nič javila!!! Oglasi se kaj!!! Nočko punce!!!
|