|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 19:12:13   
Rubin.
Uau, Rubin, kakšni lepi pikici si ti dobila . Naša Lučka prav ubožica proti njima izgleda . Nosečnost zagotovljena, če mene vprašaš .

Arneja, sicer je nisem videla, tako da ne morem komentirat, ampak sem glih zadnjič mislila na te in tvojo Lučko, in se sigurna, da ti je uspelo. Ker je tvoja Lučka prava borka in si želi k tebi, če samo pogledaš, da si imela samo eno celico in  se je oplodila, že to je mali čudež. Komaj čakam, da narediš test in nam javiš veselo novico.

Julija a ti je že kaj slabo user posted image .

Mala81, evo kaj naj rečem, saj sem vedela da se nam boš pridružila na nosečkah, še ta mesec. user posted image .

Zorica, glede tega koliko si jih naj vstaviš se morata dogovoriti z partnerjem, potem pa še itak da doktor žegen.

Ta, ki je bila z nama Julijo danes na et, si je želela 2, ampak ker je mlada in prvič, so ji vstavili 1, vidiš tako da ni vse odvisno glih od tebe.

Je pa bila danes predvidena za transfer ena od klepetalk, pa so ji sporočili žalostno novico, da se jajčece in semenčece nikakor nista hotela združit, ali po domače posexat (njen izraz). To je tudi žalostno, da prideš tako daleč, pa greš praznih rok domov.user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.6.2008 19:19:05   
blanč
Ja, bojo vsi mislal, da sva murkotove feniceuser posted image user posted image user posted image . Bova se že v sredo zmenili. A res nobena druga noče na kavo (pivo) z nama?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.6.2008 19:25:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja, bojo vsi mislal, da sva murkotove feniceuser posted image user posted image user posted image . Bova se že v sredo zmenili. A res nobena druga noče na kavo (pivo) z nama?

Ne vem kaj jim je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ne omenjaj mi murkota ... ma tud m ne rabiš rečt user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ok ... se v sredo dogovoriva user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.6.2008 19:35:49   
zorica

Rubin sva se z mojim izčrpno pogovorila in se odločila, da če bo vse ok, si bom dala vstaviti en zarodek.Je moj rekel, bolje da ne bova preveč pohlepna user posted image

So pa bile z mano danes v sobi tri punce in vse so prišle na čiščenje user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.6.2008 19:38:53   
Rubin.
O pismo v tako sobo so te dali user posted image . Zgleda, da ni bilo gužve za punkcijo, ker zadnjič smo bile v sobi vse (5) za punkcijo.

Je žalostno ja, ampak tudi to se dogaja.

No meni so prvič vstavili 2 - rezultat 0
               drugič vstavili 2 - rezultat 1
               tretjič vstavili 2 - rezultat ?, ampak če bo logična posledica ... user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.6.2008 19:41:47 >

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.6.2008 19:44:11   
pikovit
Danes pa niste nekaj zgovorneuser posted image .A vam kakšnega Murkota nalimamuser posted image Sej ne,se hecam.

Abrica moja nožica je much bolje.Bergelj ne rabim več.sem že tolk pogumna,da kar na nogo stopimuser posted image moram pa pazit,ker še vedno boliuser posted image .Ja našo mačonko sem peljala k veterinarju in jo moram ptav pohvalit.Res je bila izredno pridna.Očitno se je stepla al pa jo je kakšna osa,čebela,sršen piču in se ji zagnojilo.Reva ima še bezgavko zatečeno.Dobila je antibiotik.

Kaj je zdaj Celjanke se dogovarjate za kafe?Šhod,ker niste v Lj. bi jaz tudi prišlauser posted image

Kajsica hvala za odg. sem že skoraj vse probala,pa ne gre.GSM sem dobila za Novo leto in ni bil tolk poceni.Je bil pa kupljen v prosti prodaji,tako,da ni bil ravno poceni.In ravno to me tolk jezi,ker jih briga.Mah bom že kaj.Pa še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.6.2008 19:46:53   
pikovit
Sem vas pozabila pohvalit štajerke.Zelo ste bile pridneuser posted image user posted image user posted image

Shuka lepo te je videtiuser posted image

Pijo pogrešam.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.6.2008 19:54:13   
Grethy
Jahm, Pikovit, pa saj lahko tudi v Celje prideš ... tukej mamo pa kozla veš ...

pa še prpelala se boš lepo pred kafič, da ti ne bo treba šantat prav daleč user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.6.2008 19:58:20   
zorica

Danes sem bila edina punca na punkciji.Ko so me dali v sobo, sem bila najprej sama.Šele pozneje ko so me pripeljali nazaj s punkcije so bile te punce notri.

Rubin ja jaz ti želim da bo šlo po logičnem zaporedju in 2 ostaneta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.6.2008 20:40:28   
pikovit
Pr nas pa seka k hudič,dežja pa skor nobenga.No pa še to je šlo očitno mimouser posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.6.2008 20:46:17   
kajsica
Grethy in Blanč, z veseljem bi se vama pridružila, ampak ravno takrat bom v Škofji Loki švicala na polno, ko sta vidve dogovorjeni. Bom glih na pol izpita!

Sem pa naslednji teden potem v Celju, če bo katera zainteresirana za kavico! Pa duš daman, a niste mogle prej povedat, jaz sem bila vsaj 2 do 3x na teden v Celju, no sedaj pa malo manj pogosto, ker so se mi predavanja popolnoma zaključila!!!!

No v glavnem, če bo katera imela čas 10.6. se toplo priporočam, da se dobimo!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.6.2008 20:51:47   
Grethy
Kajsica to je drug teden ane ... ja če me ne bo user posted image tečka ožemala imam itak nočno drug teden pa mi bo popoldan za dobro jutro pasala kakšna kavica ... ob kakšni uri pa se boš pojavla v Celje 10.06. oziroma kdaj boš mela čas za kavo spit ?

Sicer pa v najslabšem primeru, al pa najboljšem user posted image user posted image user posted image , boš prišla kar k meni user posted image user posted image user posted image user posted image na kofič, če nobena ne bo mela časa ...

Bomo pa ta teden držale pesti, da nardiš izpit super dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 2.6.2008 20:53:00 >

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.6.2008 20:56:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jahm, Pikovit, pa saj lahko tudi v Celje prideš ... tukej mamo pa kozla veš ...

pa še prpelala se boš lepo pred kafič, da ti ne bo treba šantat prav daleč user posted image user posted image

Pa bi res lahko.Ampak ta teden čuvam eno ful luštno punčko staro še ne 1 letouser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.6.2008 20:59:57   
Grethy
Pa drugič ane user posted image user posted image ... to je lušno in ugodno opravičilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr merkaj jo ... naj ti bo lepo pri dušci user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.6.2008 21:02:25   
Shadow
Čestitam vsem, ki ste danes imele lepe novičke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko vas tako berem, si kar tudi sama želim, da bi že šla v nov postopek, ker pa je čakalna lista doooooooooolga, mi ne preostane drugega, kot da mojega naskočim, pa da še malo 'au naturelle' poskusimo. user posted image

Glede na to, da so mi tik pred aprilskim postopkom odstranili polip in pregrado, so mogoče zdaj boljši pogoji. Sicer pa, probat ni greh, pravijo! user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.6.2008 21:10:10   
arneja
Kje sta pa današnji zmagovalki Gigi in Abra? Vaju možička razvajata zdaj, ko sta za veselje poskrbeli, kaj user posted image user posted image ?

Grethy, kako sem drugače? Sem se odločila, da sem nosečka user posted image . In zdaj si v mislih predstavljam, kako plusek na CB-ju izgleda user posted image . Ker ga nameravam zagledati user posted image . Držim pesti, da tvoja rdečka prej pride kot v 9-h dneh. Sploh zdaj, ko si bila včeraj v Kumrovcu user posted image .

U, Blanči, ti boš morala biti pa zdaj undercover user posted image ? Očitno ne znaš dovolj hitro zminimirati strani user posted image .

Ooo, Mismis, hvala za Lučkino slikco user posted image . Joj, takoj bi imela eno takšno luštno pupo user posted image .

Zvezdica, upam, da se zares maternica razteza user posted image . Ko bi ti vedela, kako šele midve z Dejzi čakava dan D, ne Dejzi user posted image ?

Meni pa še moj jutri zjutraj uide user posted image . Zdajle ravno pakira. In potem bova z Lučko sami ostali user posted image . No, samo da je Lučka še vedno pri meni user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.6.2008 21:18:32   
gloria
Gigi lepo visok hormonuser posted image user posted image user posted image
Zorica čestitkeuser posted image
Rubin user posted image user posted image user posted image za dve čudoviti pikici
Julija 30user posted image user posted image user posted image  čestitke za dve pikici

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.6.2008 21:19:02   
arneja
Linda, hitro pozdravi prehlad, da boš šla čila in zdrava po eskimčke user posted image .

Abra, ne samo, da Reško hoče znamko Mercedez, terenca te znamke hoče user posted image . Ampak če si ga ta tip ne more privoščiti, po mojem je preškrt, da bi toliko za nafto potem dajal user posted image . Joj, kako sem neumna, seveda, čez eno leto bosta po ta drugega otročička k Reškotu prišla user posted image .

Sarasan, to je pa full dobro, da so se vse celice oplodile. No, tokrat naj pa pikici še pri tebi ostaneta user posted image .

Mismis, naj tvoja tečka pride po pričakovanjih user posted image . Se mi zdi, da bom jaz na ta dan (8. 6.) šele delala test, ker se mi 5. 6. zdi prekmalu user posted image .

Dajamaja, kje se skrivaš user posted image ? Ne moreš samo, ko si v službi, tukaj gor vohunit user posted image .

Gigi, naše pestke so stisnjene in v sredo bo rezultat sigurno podvojen user posted image .
No, zdaj je pa pri nas deževati začelo. Je pa strašilo že kar nekaj časa prej.  

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.6.2008 21:23:50   
bambi75

Ja kaj pa jaz. A veljam da se vama pridružim? user posted image Sicer sedaj nisem tako aktivna na RR ko nisem v postopku, ampak preberem pa vas še večkrat , kolikor mi čas dopušča. Gužva pač.

Zato je preveč vsega, da bi vsaki posebej pisala in vsem novim nosečkam čestitam, trepetalkam pa želim da jim čas čim hitreje mine in da ugledajo lep pluseke.

Navijam pa seveda za vse ki ste v postopkih in pa še boste.
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.6.2008 21:29:43   
Grethy
ja lubica zlata ... itak si že nosečka ... Lučka je pa že tvoja pupa, kaj šele bo ko se rodi, pa začne brbljat in kobacat, pa ko ji bo mamica nardilaen odštekan čopek lask na vrh glave kukr palmico in en škrbast smile ... juhuuuuuuuu

Jaz bom počakala user posted image pol pa bo že vidla svojga hudimana ... je rekla men zdravnica, da skor ne more verjet, da nisem zdej naravno zanosila, ker sem bla tko nafilana s hormoni, pa sem ji obrazložila, da smo meli glih pred, med in po ovulaciji post z eno kremo vađinale in se je sam posmejala ... sej  vse za vsako si pa srota tud ne more zapomnt ane ??

Skratka drug teden bo    "I just call to say user posted image is here."  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa teta Blanka pa terapija ... pol pa moji mali pikici iz brrrrr na sobno in mamino jakost in gremo skupaj domov ...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.6.2008 21:32:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Ja kaj pa jaz. A veljam da se vama pridružim? user posted image Sicer sedaj nisem tako aktivna na RR ko nisem v postopku, ampak preberem pa vas še večkrat , kolikor mi čas dopušča. Gužva pač.

Zato je preveč vsega, da bi vsaki posebej pisala in vsem novim nosečkam čestitam, trepetalkam pa želim da jim čas čim hitreje mine in da ugledajo lep pluseke.

Navijam pa seveda za vse ki ste v postopkih in pa še boste.
user posted image

Bambika seveda si wellcome ... v sredo budno spremljaj po 16.uri RR bodo finalni dogovori potekali 

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.6.2008 21:34:28   
arneja
Hedviga, nate ima pa tale Menopur res močne učinke user posted image . Bog ne daj, da ti še kakšno ampulco več dajo user posted image . FSH sem imela pa tudi jaz kar 10,76 user posted image . Čeprav jaz tudi temu primerno tako malo pridelam user posted image .

Sapi, jaz zdajle tudi pridno sveže stisnjen grenivkin sok pijem user posted image . A zdaj že lahko ananas jem? Ker na tistem seznamu piše, da po ET-ju ni priporočljiv. Ampak zdaj sem že toliko časa po ET-ju, da ga verjetno lahko user posted image ?

Zorica, v četrtek bodo naše pestke zate stisnjene user posted image .

Rubin, od koliko celic so preživeli štrije zarodki? Koliko je bilo pa oplojenih celic? Slikca je pa super user posted image . Se pravi tudi v MB dobite slikce, edino v LJ tako škrtarijo user posted image ?

Pinki, kar pridno klepetaj s pikicama, da bosta pridno pri tebi rastli user posted image . A Buscopan vam pa kar na GK predpišejo proti krčem? Reško pa nič user posted image ? Ma, jaz bom že svojega osebnega nafehtala zanj user posted image .

Julija, bravo tudi za tvojo pikico user posted image . Daj še ti slikico prilimaj user posted image . Da so IVF otroci lepi otroci, je pa meni tudi maserka Karmen izjavila user posted image .

Kajsica, vem, da držite pestke in sem za to do konca hvaležna user posted image .

Zdaj pa jaz raje računalnik izklopim, ker se  nekam hudo bliska user posted image .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.6.2008 21:38:47   
mala81
shadow a si ti tudi v MB?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.6.2008 21:41:16   
DaisyE
Čerčka moje drage, čeprav bi verjetno mogla rečt dobro jutro, ker sem prespala skor celo popoldne. Ja kaj pa naj človek drugega pri takem vremenu počne? user posted image

Sarasan, meni se tud zdi, da na vsako stimulacijo drugač reagiram. Se mi zdi, da sem najbolj čutila jajčnike glih prvič, ko je blo potem najmanj foliklov in jajc. user posted image  Kaj pa vem, mogoče pa glih zato, ker je blo prvič. Ene jajčnikov sploh ne čutijo, pol na koncu so pa kot perutnina Ptuj. Cele šteke sproducirajo. user posted image  Jutri nas boš ziher z dobro novico presenetila.

O sapi, ko boš ti mela prvi UZ v torek, bo pa pri nama z arnejo že odločeno. Kolk hecno. Po eni strani nikamor ne gre, po drugi strani, bo pa tako hitro vse jasno. Navijam, da folikli rastejo in jajčke v njih lepo zorijo. Čestitam za profesionalno zapičene špike brez modric.

Kajsica ti pa jutri kar še enkrat UZ. A si že ruknila kakega kratkega, da bo kri bolj tekla? Tvoji pingvinčki bodo UZ lepo preživeli, pol se bodo pa lepo ugnezdili. Če so samo malo po mami, se ne bodo zlahka dali.

Blanch, zdaj pa mene tud matra, kaj je pri vas novega? Šiht si pred kratkim menjala, tako da to ne bo... Avto? Bajta? Parcela? Nov pes? Nova soseda? Ali še boljše - nov sosed? Nov poštar? user posted image user posted image user posted image

Sonček, ne sekiraj se. 10. junij bo takoj tule.

Zvezdica, itak da tvoja dva ne gresta nikamor. Prav si povedala.

Pikovitka, ti pa res lepo človeku napišeš. Me veseli, da je noga boljše. Želim ti pa tudi veliko uspehov in vztrajnosti pri izdelavi zahval. Nam boš kaj pokazala? Pa za muco si tud fajn zrihtala, zdaj pa še une od tvojga mobija v red spravi, si pa zmagala.

Grethy tako se dela! če hudič noče prit, ga pa na silo zbezamo ven!

O miš, ti si pa tud tik pred zdajci. Kaj bo šele pol smeha na forumu. No čeprav, a ga je lahko še več? Že zdaj nas vse pokonci držiš. user posted image user posted image user posted image  A štango kaj zalaufaš ob večerih? Še sreča, da si štorkljo nazaj pripeljala. Jaz sem čisto neskrbna mati, sploh nisem opazila, da je ni.

Hedi tole menopurdepro pa kar steraj. Čeprav - človek je vse pripravljen prenest, samo da na koncu user posted image  pride. Kupček nesreče pa ne boš (no razen če se monopurdepra poglobi). Pa tud če slučajno boš, boš videla, kar hitro se da naprej it. Tile postopki so prav zasvojljive (koja beseda) narave. Mene glej. Sem v četrtem, pa se psihično že na petega pripravljam. Glih zadnjič sem rekla, da se mi zdi, da za ene štiri še mam energije. Zaenkrat. Pol ko bom pa tiste štiri oddelala, bom mela pa verjetno spet za novo porcijo dovolj elana. Kar te ne ubije te krepi. Al pa hormonsko razsuje, da pol take bolne ven mečeš kot jaz. user posted image user posted image user posted image  Pojutrišnjem boš pa z Murkosmajlom  user posted image  na obrazu okoli hodila.

Zorica user posted image user posted image user posted image user posted image  Pet je super število. Bravo. Pridno počivaj do četrtka. To bo spet lepih novic in novih nosečk.

Rubin - user posted image user posted image user posted image . Res sta lepotca tale tvoja dva. Jaz že vem, moji nikol niso tolk fejst na peti dan zgledali. Čestitam!!!! Po tvoji statistiki, se kar na dva user posted image user posted image  pripravi.

Julija, tudi tebi čestitke!!! Dons pa je dan lepih novičk. 16.6. bo pa srečen dan!

Oktavija, naj user posted image  čimprej pride. Oz. še boljš bi bil user posted image . Povej jutri, kaj sta z G nagruntali.

Orto, tudi tebi se bo hitro obrnilo.

Mala, mirno roko pri špikanju z Gonalom. Punkcijo bo 1, 2, 3 tukaj.

Glorija, super, da je vse ok.

Grethy, šuka in blanchy - po moje boste z rožicami v zobeh prav neustavljivo privlačne. user posted image

Shadow, ti ga kar naskoči. Saj, veš eni pravijo, da se da otroke tud na tak način delat. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že pozabili, kako naj bi to šlo.

Bambi pozdravčka.

Še posebej pa naša Abri - jaz sem tolk vesela zate, da sploh povedat ne morem. Pa tako lep malček, da Reško meni, da sploh ne rabite še enga UZ.  Saj sploh ne najdem besed. Pridno čuvaj svojo user posted image , pa da nam ne boš zdaj ušla.

Gigi, zate bom pa močno držala pesti do ponedjka, čeprav ne dvomim, da bo vse tipitopi. Bo itak že v sredo jasno, da gre vse po planu.

Mlinčka - nič ne slišim o tebi...

Evo, upam da mi je uspelo vse obdelat. Sem pa eno uro zdaj hudiča pisala. Komaj sem vstala, pa moram spet spat. user posted image  Sem vesela, da sem vam povedala za moje bež prometriumske odkruške. Ste ble tolk hude, pa so se kar poslovili in zdaj ima spet čast snežno belino gledat. Znaki - nič, testa pa tud ne morem prej delat, ker mi je reško že samo po sebi prehitro dal datum za test. No, ja čeprav se mi po preteklem enem tednu njegov datum zdi glih pravšenji. Če v petek ne bo user posted image , vam častim pir, ne glede na rezultat testa v soboto ali nedeljo - če bomo do tja zdržali. Pridne bodite, jaz moram spat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.6.2008 21:43:27   
DaisyE
pfuj je_bemti, saj sem celo stran napisala. Svašta.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?