DaisyE
|
Čerčka moje drage, čeprav bi verjetno mogla rečt dobro jutro, ker sem prespala skor celo popoldne. Ja kaj pa naj človek drugega pri takem vremenu počne? Sarasan, meni se tud zdi, da na vsako stimulacijo drugač reagiram. Se mi zdi, da sem najbolj čutila jajčnike glih prvič, ko je blo potem najmanj foliklov in jajc. Kaj pa vem, mogoče pa glih zato, ker je blo prvič. Ene jajčnikov sploh ne čutijo, pol na koncu so pa kot perutnina Ptuj. Cele šteke sproducirajo. Jutri nas boš ziher z dobro novico presenetila. O sapi, ko boš ti mela prvi UZ v torek, bo pa pri nama z arnejo že odločeno. Kolk hecno. Po eni strani nikamor ne gre, po drugi strani, bo pa tako hitro vse jasno. Navijam, da folikli rastejo in jajčke v njih lepo zorijo. Čestitam za profesionalno zapičene špike brez modric. Kajsica ti pa jutri kar še enkrat UZ. A si že ruknila kakega kratkega, da bo kri bolj tekla? Tvoji pingvinčki bodo UZ lepo preživeli, pol se bodo pa lepo ugnezdili. Če so samo malo po mami, se ne bodo zlahka dali. Blanch, zdaj pa mene tud matra, kaj je pri vas novega? Šiht si pred kratkim menjala, tako da to ne bo... Avto? Bajta? Parcela? Nov pes? Nova soseda? Ali še boljše - nov sosed? Nov poštar? Sonček, ne sekiraj se. 10. junij bo takoj tule. Zvezdica, itak da tvoja dva ne gresta nikamor. Prav si povedala. Pikovitka, ti pa res lepo človeku napišeš. Me veseli, da je noga boljše. Želim ti pa tudi veliko uspehov in vztrajnosti pri izdelavi zahval. Nam boš kaj pokazala? Pa za muco si tud fajn zrihtala, zdaj pa še une od tvojga mobija v red spravi, si pa zmagala. Grethy tako se dela! če hudič noče prit, ga pa na silo zbezamo ven! O miš, ti si pa tud tik pred zdajci. Kaj bo šele pol smeha na forumu. No čeprav, a ga je lahko še več? Že zdaj nas vse pokonci držiš. A štango kaj zalaufaš ob večerih? Še sreča, da si štorkljo nazaj pripeljala. Jaz sem čisto neskrbna mati, sploh nisem opazila, da je ni. Hedi tole menopurdepro pa kar steraj. Čeprav - človek je vse pripravljen prenest, samo da na koncu pride. Kupček nesreče pa ne boš (no razen če se monopurdepra poglobi). Pa tud če slučajno boš, boš videla, kar hitro se da naprej it. Tile postopki so prav zasvojljive (koja beseda) narave. Mene glej. Sem v četrtem, pa se psihično že na petega pripravljam. Glih zadnjič sem rekla, da se mi zdi, da za ene štiri še mam energije. Zaenkrat. Pol ko bom pa tiste štiri oddelala, bom mela pa verjetno spet za novo porcijo dovolj elana. Kar te ne ubije te krepi. Al pa hormonsko razsuje, da pol take bolne ven mečeš kot jaz. Pojutrišnjem boš pa z Murkosmajlom na obrazu okoli hodila. Zorica Pet je super število. Bravo. Pridno počivaj do četrtka. To bo spet lepih novic in novih nosečk. Rubin - . Res sta lepotca tale tvoja dva. Jaz že vem, moji nikol niso tolk fejst na peti dan zgledali. Čestitam!!!! Po tvoji statistiki, se kar na dva pripravi. Julija, tudi tebi čestitke!!! Dons pa je dan lepih novičk. 16.6. bo pa srečen dan! Oktavija, naj čimprej pride. Oz. še boljš bi bil . Povej jutri, kaj sta z G nagruntali. Orto, tudi tebi se bo hitro obrnilo. Mala, mirno roko pri špikanju z Gonalom. Punkcijo bo 1, 2, 3 tukaj. Glorija, super, da je vse ok. Grethy, šuka in blanchy - po moje boste z rožicami v zobeh prav neustavljivo privlačne. Shadow, ti ga kar naskoči. Saj, veš eni pravijo, da se da otroke tud na tak način delat. Jaz sem že pozabili, kako naj bi to šlo. Bambi pozdravčka. Še posebej pa naša Abri - jaz sem tolk vesela zate, da sploh povedat ne morem. Pa tako lep malček, da Reško meni, da sploh ne rabite še enga UZ. Saj sploh ne najdem besed. Pridno čuvaj svojo , pa da nam ne boš zdaj ušla. Gigi, zate bom pa močno držala pesti do ponedjka, čeprav ne dvomim, da bo vse tipitopi. Bo itak že v sredo jasno, da gre vse po planu. Mlinčka - nič ne slišim o tebi... Evo, upam da mi je uspelo vse obdelat. Sem pa eno uro zdaj hudiča pisala. Komaj sem vstala, pa moram spet spat. Sem vesela, da sem vam povedala za moje bež prometriumske odkruške. Ste ble tolk hude, pa so se kar poslovili in zdaj ima spet čast snežno belino gledat. Znaki - nič, testa pa tud ne morem prej delat, ker mi je reško že samo po sebi prehitro dal datum za test. No, ja čeprav se mi po preteklem enem tednu njegov datum zdi glih pravšenji. Če v petek ne bo , vam častim pir, ne glede na rezultat testa v soboto ali nedeljo - če bomo do tja zdržali. Pridne bodite, jaz moram spat.