Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 19:32:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. A zato se tvojih postov, ki mejijo na nesramnost ne briše. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja. Z lahkoto in zadovoljstvom se lahko ogibava ena druge, prav? Meni si itak uletela kot vesoljka, sploh ne vem, če sem te že kdaj prej zasledila, pa četudi te več ne, te ne bom pogrešala. Pa nisem nesramna, samo povem, kar mislim.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 20:30:00
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst lahko govorim samo zase. Sem zelo netolerantna oseba. In, če mi gre kaj na živce se ne morem zadržati. In na živce mi gredo vprašanja v kater uporabnice iščejo neko osebno potrditev in pumpanje svojega ega. Kr neki, no. Uh, meni tudi, meni tudi . Me zanima če sva na isti frekvenci ali pa sem v meglo prdnila . Aha No vsaj men se zdi, da sva z Muki na isti frekvenci, pa tut Lukrecijo mam na sumu
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 21:31:35
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Aja, pa še kar ne vem, kateri veter je hladen pri 30+ stopinjah. Če prehitro odpreš vrata hladilnika
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2008 10:43:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 11:09:56
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. A zato se tvojih postov, ki mejijo na nesramnost ne briše. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja. Z lahkoto in zadovoljstvom se lahko ogibava ena druge, prav? Meni si itak uletela kot vesoljka, sploh ne vem, če sem te že kdaj prej zasledila, pa četudi te več ne, te ne bom pogrešala. Pa nisem nesramna, samo povem, kar mislim. Ja, Volga je v bistvu tajna služba RR-je. Pa ne preveč okol govort.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 12:27:48
|
|
|
|
dory
|
eh ja...jst sem gor že 4 leta...in se se navečilala, ker že tok vem haha....ne resno vse se je že miljontič ponovil :)
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 15:32:10
|
|
|
|
Nuna
|
Kaj na Ringaraji nove uporabnice niso zaželjene?
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 15:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda so. WELCOME!
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 15:37:37
|
|
|
|
Nuna
|
Hvala. Ampak ko sem prebrala tale klepet, se mi je prej zastavljeno vprašanje postavilo kar samo od sebe.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 15:47:35
|
|
|
|
benika
|
Seveda so. Sej tema ne govori o tem, da so nove uporabnice nezaželjene. DOBRODOŠLA
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 15:51:18
|
|
|
|
Nuna
|
Vem, da tema ne govori o tem, ampak med vrsticami se da razbrati, da imajo nekatere stare uporabnice izrazito negativen odnos do novih.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 16:00:37
|
|
|
|
Naja30
|
Go Volga, go Volga!
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 16:10:47
|
|
|
|
April
|
hmm, kakšna tema majdun, saj sem sam prvi post prebrala, ampak vidim, da ste mele dost za povedat. Ja, čist predvidljivo po naslovu teme. Meni osebno so enako neprijetni "vsevedni" odgovori kot pa kakšna res čudna vprašanja. Mogoče mi gre prvo malček bolj na živce, ker je v njih včasih čutiti večvrednost... Sicer pa stare, nove...nima to nobene veze, ker starih je velik, oglaša na tak način se jih pa le par. Enako je pri bolj frišnih, da pa le vse ne postavljajo takšnih vprašanj. Konec koncev, pa nas takšne debate tud mal zabavajo vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 18:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP Meni pa ni jasno, zakaj se to, da nekdo pove to, kar misli, vedno označi za napad? Meni tudi ne. Komur manjka argumentov, vsak piš vetra čuti kot napad. Jebi ga, tko je.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 20:38:33
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Komur manjka argumentov, vsak piš vetra čuti kot napad. Jebi ga, tko je. To si pa tako lepo povedala, jaz bi rekla "lošem k svaka dlaka smeta"
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 20:51:46
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Kaj na Ringaraji nove uporabnice niso zaželjene? Samo... nune pa res nimamo nobene.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 20:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Kaj na Ringaraji nove uporabnice niso zaželjene? Samo... nune pa res nimamo nobene. To pa res ne... .
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 20:54:30
|
|
|
|
ZARA
|
Razen, če je kakšna taka debata, potem se najde čistunk cel ocean.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 20:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa župnika tudi ne. Po moje bi se križal, da bi ga roka bolela.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 20:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Razen, če je kakšna taka debata, potem se najde čistunk cel ocean. Jaz si vedno zobe umijem, preden grem na RR
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:01:03
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz si vedno zobe umijem, preden grem na RR Jst pa stuširam rit.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz si vedno zobe umijem, preden grem na RR Jst pa stuširam rit. Da diši, ko poserješ vsako temo.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz si vedno zobe umijem, preden grem na RR Jst pa stuširam rit. Aha. Zato ti radi v rit lezemo. K je lepa in cista. Res si prava cistunka, ceprav sem nekaj casa dvomila v to.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz si vedno zobe umijem, preden grem na RR Jst pa stuširam rit. Da diši, ko poserješ vsako temo. Zacini jo, zacini...
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 1.6.2008 14:04:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?