Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:05:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme?
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:05:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. Častni član,kajne?
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. A zato se tvojih postov, ki mejijo na nesramnost ne briše. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:42:35
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst lahko govorim samo zase. Sem zelo netolerantna oseba. In, če mi gre kaj na živce se ne morem zadržati. In na živce mi gredo vprašanja v kater uporabnice iščejo neko osebno potrditev in pumpanje svojega ega. Kr neki, no. Uh, meni tudi, meni tudi . Me zanima če sva na isti frekvenci ali pa sem v meglo prdnila .
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:43:53
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. In kakšen je naziv tvojega delovnega mesta, draga ? Antipropagandnik, strokovni sodelavec I. ?
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:54:37
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja. Je boljše, da jo kar blokiraš, ker ti vseeno lahko uč pade na njen odgovor. Volga, to pa nisem vedela, da si na RR zaposlena. Taka čast, pa nič ne poveš.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:00:56
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Meni se zdi pa Volga čist življenjska in še premalo je tega vsepovsod. Vsi bi se samo neki tolažili pa ujčkali pa ploskali. Samo jamranje. Sej sem rekla (ko je bila še al bina), da bi morala bit učiteljica.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se zdi pa Volga čist življenjska in še premalo je tega vsepovsod. Vsi bi se samo neki tolažili pa ujčkali pa ploskali. Samo jamranje. Se popolnoma strinjam, vendar malo tolerance pa vseeno ne škodi, ne pa da cele dneve napada ljudi zaradi razlogov, ki jih vsi poznamo. Ljudje potrebujemo podporo večkrat kot grajanje. Sej sem rekla (ko je bila še al bina), da bi morala bit učiteljica. S takim odnosom bi v teh časih zelo težko shajala, predvsem moraš biti malo bolj tiho
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:17:12
|
|
|
|
srki
|
Meni se zdi, da bi bila pa dobra toršica, otroci bi jo imeli radi. Itak pa je glumica
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:20:04
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
S takim odnosom bi v teh časih zelo težko shajala, predvsem moraš biti malo bolj tiho Saj v tem je problem. Da so vsi kar tiho.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj S takim odnosom bi v teh časih zelo težko shajala, predvsem moraš biti malo bolj tiho Saj v tem je problem. Da so vsi kar tiho. Saj nis(m)o, samo problemov si ne želi nihče.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Volga je zakon. Če nebi bilo takšnih kot je ona nebi bilo niti RR v takšni podobi. Samo gospodinje na kupu bi še ostale . Al bajna rules
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 11:42:15
|
|
|
|
NevenkaP
|
Meni pa ni jasno, zakaj se to, da nekdo pove to, kar misli, vedno označi za napad? Volga je ena redkih, ki pove to, kar misli skoraj večina. Jaz bi tudi večkrat, pa se mi enostavno ne da.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 12:29:23
|
|
|
|
srki
|
Meni se včasih tudi ni dalo oz. sem se kar malo bala kakšnega napada. Sedaj se stanje že boljša. Ampak, mene pa še vedno matra tale Erika. Nikakor ne morem zgruntat, kater bi bila. Peeezda.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 12:57:57
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP Meni pa ni jasno, zakaj se to, da nekdo pove to, kar misli, vedno označi za napad? Meni tudi ne.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 13:06:49
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme? Ja. A zato se tvojih postov, ki mejijo na nesramnost ne briše. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja. Tako za informacijo - tistega, ki ga tukaj ne maraš brati, lahko mirne duše blokiraš. Lahko se tudi mirne duše izpišeš, pa ti noben ne teži. Vse je simpl kot pasulj.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 13:09:23
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mene pa zanima, zakaj ste nekatere uporabnice spremenile nicke? Glede na to, da ne spadam med stare uporabnice, me še zmer tole zanima. Se mi ne da razlagat, sem bila pa včsih al bina, če te ravno zanima. Saj vem in po moje vedo tudi vse tiste, ki so kdajkoli slišale za al bino. Tko da, če ste se mislile skriti za novimi nicki, vam nekako ni uspelo - ali pač? Ja, je uspelo, za zunanje opazovalce, pred forumovkami se pa nikoli nisem skrivala. Toliko. Res je, kar se pa za marsikatero kao novo uporabnico ne more reči. Take pa nalašč podjebavajo in se skrivajo.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 13:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mene pa zanima, zakaj ste nekatere uporabnice spremenile nicke? Glede na to, da ne spadam med stare uporabnice, me še zmer tole zanima. Se mi ne da razlagat, sem bila pa včsih al bina, če te ravno zanima. Saj vem in po moje vedo tudi vse tiste, ki so kdajkoli slišale za al bino. Tko da, če ste se mislile skriti za novimi nicki, vam nekako ni uspelo - ali pač? Ja, je uspelo, za zunanje opazovalce, pred forumovkami se pa nikoli nisem skrivala. Toliko. Res je, kar se pa za marsikatero kao novo uporabnico ne more reči. Take pa nalašč podjebavajo in se skrivajo. Glejte, kaj delate ve, ko človek pove svoje mnenje - napadate - tko da morda pa eni napade še kar dobro prenašamo
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 13:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
In jaz se ne skrivam - moj profil je javen.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 14:29:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya In jaz se ne skrivam - moj profil je javen. Asociacija na tole. Imam izredno lep profil, hvala ti mama, da nisi jemala mamil
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 14:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: nya In jaz se ne skrivam - moj profil je javen. Asociacija na tole. Imam izredno lep profil, hvala ti mama, da nisi jemala mamil
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 18:19:05
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: felicia no prosim usmerite me na kakšno tako "neumno" temo da lahko še jaz v teh vročih dneh se osvežim z malo smeha http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2811338 Sem ravnokar nameravala napisat, da sem se fino nasmejala pri "sem noseča ali ne".
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 18:21:53
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erica26 Volga je zakon. Če nebi bilo takšnih kot je ona nebi bilo niti RR v takšni podobi. Samo gospodinje na kupu bi še ostale . Al bajna rules Točno tako.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 18:34:49
|
|
|
|
Paštetka
|
uf, kak je meni šla ena al bina na živce... To so bili še časi, ko sem bila še sveža tu gor. Se je meni tudi zdelo, da skoz nekaj napada. Ampak, ščasoma (pismo, kak se ta beseda pravilno napiše?) človek ugotovi, tako kot jaz, da je Volga zelo življenska in edina z jajci tu gor, ki ne hodi samo ploskat. Pa tudi njene odgovore več ne vidim kot provokatorske ali napadalne, temveč direktne in ob katerih se večkrat pozitivno zamislim. Smo pač ljudje različni. Eni samo ploskajo, se objemajo, ljubčkajo, pa joj gor in joj gor, pa božajo, pa jokajo... so izredno senzibilni, drugi smo pa pač malo manj oz. ne rabimo toliko jajčkanja okrog enega prdeca. Joj, ko ne najdem članka o pesjaku. Lahko bi se reklo, da so eni podobni pudlicam, drugi pa rotvajlerjem, pa če pogledaš statistiko ugotoviš, da pudlice več grizejo kot rotvajlerji, ki samo lajajo fejst.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?