Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ekcem ali navadno vnetje??? 7.6.2008 11:50:35
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Hm, ta predel lepo umij in osuši, namažeš lahko tudi z Bepanthenom. Če je ekcem, potem se bo pojavil tudi kje drugje, npr. pod pazduhami, na ostalih pregibih, komolci...če je alergija. Saj se bo umirilo. Pri nas se je prvič pojavilo pri treh mesecih in so se flekci širili (alergija), če je samo en flek, po mojem še ni nič takega. Lepo se rihtejte!
|
|
|
|
RE: Ekcem ali navadno vnetje??? 7.6.2008 14:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sudokrem Če je res ekcem, ga bo to še bolj izsušilo in bo še slabše. Po moje je boljši bepanthen plus, kakšno otroško hladilno mazilo, lahko tudi samo kakšno olivno olje. Ali pa hladilno mazilo v belobazi (to p predpiše zdravnik, sam pa narediš lahko tako, da v hladilno mazilo dodaš še olivno olje za nego).
< Sporočilo je popravil Miša99 -- 7.6.2008 14:31:00 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?