|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa dajmo eno o avtomobilih
18.2.2005 13:25:17   
Anonimen
Punce, čist tako vprašam...če bi imele možnost in dovolj denarja:zmeden:, kateri avto bi rade vozile? Ne mislim zdaj ne vem kakšne ferarije, pa porscheje:zmeden:, ampak "običajne" avtomobile.

Malo moška tema, ampak verjamem, da tud ženske znamo z avtomobili :)-

Jaz bi imela BMWja 320d...nekoč...v sanjah hehe:)-:)- Zaenkrat pa Matička vozim in bo tako še ostalo nekaj časa.:)- no, družinski avto je pa veliko večji...ampak unga mož naokrog prevaža:)-
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.2.2005 13:30:45   
Spark
Jaz bi pa imela novega megana al pa ta novo astro.
Sta mi oba full všeč, samo za moj žep predraga.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2005 13:30:56   
African queen
Trenutno bi imela Volkswagen Tuareg....zdej samo sanjam...ko bom imela več denarja bo ta avto že karjola..:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2005 13:31:04   
jagoda
Mene ful briga za avto. Zdaj mamo kangooja ker veliko krame vlačimo vsak vikend nekam drugam in je ta avtek praktičen. Drugač bi pa imela motor - Suzuki bandit 600S. Avto pa tak, da te glih ni strah da bo crknu, pa da ma dovolj prostora - aja, pa klimo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 13:33:09   
ery
Imela bi hondo jazz (ne vem, če sem prav napisala)...

Ampak zaenkrat le v sanjah...no pa še to se ne zgodi...

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2005 13:34:04   
Teni_
http://www.najdi.si/avtomobili/avtoslike.jsp?znamka=PEUGEOT&modeltip=206+CC+1.6i&gradivo=V&pindex=1
Evo, to bi pa mene melo.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2005 13:34:35   
Anonimen
mojcaH:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2005 13:35:50   
babylove
BMW 3, compact - se mi tak ličen ženski zdi, prav zame narejen...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2005 13:36:39   
biba77
Peugeot 307 SW

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2005 13:38:11   
babylove
Aja pa še to - imamo laguno. Sem mislila, da se moj norca dela, ko je povedal, da je zeleno laguno kupil. Sem najprej na Poreč pomislila, ampak žal to ni bilo to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2005 13:38:55   
inga

tko, če bi mela en avto za dušo... bi bil pa to tanovi hrošč. mi je mega, sam ultra nepraktičen :)- da o ceni niti ne govorimo.

drugače pa sem z mojo corollo totalno zadovoljna. pa če je res, kar pravijo o toyotah, mi mora dolgo služit :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2005 13:39:24   
Tada
http://imgmoto.trojmiasto.pl/moto/tapety2/opel/opel_astra_coupe_01_800x600.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2005 13:42:14   
inga
same pleh p**** :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-

(brez zamere, sem tko vesela, da je petek!!!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2005 13:44:25   
Anonimen
Ja inga, še posebej, ker mormo za ta pleh same zaslužt:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2005 13:48:03   
aka
Zase Fiat Stilo 3V, za družinski avto pa Renault Megane grandtour. To so neke realne želje.

Drugače, čemalo sanjarim pa zase Alfa Romeo GT, za moža Volkswagen Touareg. A?:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2005 13:48:59   
Seven*
BMW terenca X5. Stane pa 16 miljonov. :)- :)- To je tak, al kupis hiso al pa avto. :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2005 13:49:19   
Tada
Moj dragi bi pa imel tega:)-:)-:)-:
http://www.subito.net/xx96/cars/images/Jaguar_XKR_03.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2005 13:53:27   
ZARA
inga :)-:)-:)-:)- !!!!!!

Jst bi kasno hudo Hondo imela (S 2000)!!!
Z ene vsaj 220KM...uuufffffff,ko bi to letel pa asfalt trgal....8)8)8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2005 13:55:48   
African queen
OOOO BMW X5 je pa tudi meni všeč...ga ima moj brother in law!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.2.2005 13:58:25   
Anonimen
Khmm najbrž BMW-jevo petko.

Drugače mi je zelo všeč
Astra karavan ali pa
Alfa 156 karavan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.2.2005 13:59:08   
Anonimen
Džipa ;) Honda CRV oranžna mi je fuuull lepa;) Sam zdej je že mal star model.

Ma enga terenca u glavnem. Da bo prostor za psa, voziček in otroke+ mojo prtljago :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.2.2005 14:02:54   
viv_
Ma ko je tok "lepih" avtov, pa tudi Porsche sploh ni tako ekstremno drag. Jest bi mela od Porscheja Carrero 4, letnik 89, te so mi najlepši. Če pa gledamo zdaj kaj je novega in malo bolj "realnega" bi pa imela BMW serija 1 ali pa Toyota corolla verso, moj mož si pa nadvse želi Toyoto Landcruiser (ta dolgo varianto).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.2.2005 14:08:42   
Anonimen
Jza imam pa malo nostalgije po Alfah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
18.2.2005 14:09:48   
Špela
Jaz bi vozila skoraj karkoli od Toyote, bi pa ubijala da bi enkrat imela Jeep Grand Cheerokie - enega Limitid edition črne barve. :love:
No kupujeva pa Forda karavana. Ker dragi hoče dolge gare. Mene pa mika višina.Bljak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.2.2005 14:17:17   
KIRA
jaz mam pa tako politiko: avto te mora okrog vozit, gibčen mora bit, dobro ležat na cesti, primerna poraba goriva ter stroškov vzdeževanja, varen mora bit in pa še kaj bi se našlo. seveda je zaželjena tudi klima in el. stekla - brez teh več avta ne kupim, ker sva prej imela lado in je bla užas. barva je tu postranska, ampak nepomembna. lušne so kake mica-barve ipd. sedaj pa imava daewoo nubiro sx 1998/99. seveda je pomembna tudi moč motorja - se pravi konji oz. KW, ter kakovost izdelave. (tistega časa ko sva avto kupoala, je bilo najbojše razmerje - cen akakovost za mene glih pri tem avtu, poleg tega pa je bil takrat to edini avto, ki je imel vse, kar sem si zamislila in sva ga lahko dobila še v mejah najinih zmogljivosti - kredit?!)

če bi se odločala sedaj za nakup avtomobila, ne bi igrala kakega veliekga luksuza in gledala samo na reprezentativne znamke, kake stare kište pa tud ne bi kupla. men je recimo všeč več avtov.
recimo: MAZDA 6 limuzina, lahko tudi karavan. pol so me še zelo interesantni recimo multi-van, ampak ta je že malo velik, pa mogoče še kak športni Mazda RX-8, pa ne da bi bla na mazde vdarjena.
se še tud kak drug vmes najde. moram priznat, da sem kar zanimam za avtomobile, že kot majhna punčka sem se igrala samo z avtočki, s punčkami pa nič. jih je vse dobila moja sestra, jaz nisem kazala interesa.
drgač pa so mi všeč recimo še kaki bolj terenski, sam so za vsakdanjo rabo tud premasivni - recimo Mercedes M klasse, pa Nissan X-trail in patrol.
pod en velik vprašaj ??? dajem citroen c5, pa še peugeot 406-407. serija 607 pa je seveda čist nekaj drugega in malo boljša.

(by the way - tale tema je pa čist po mojem okusu - 1000 %)

Lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?