KIRA -> Pa dajmo eno o avtomobilih (18.2.2005 14:17:17)
|
jaz mam pa tako politiko: avto te mora okrog vozit, gibčen mora bit, dobro ležat na cesti, primerna poraba goriva ter stroškov vzdeževanja, varen mora bit in pa še kaj bi se našlo. seveda je zaželjena tudi klima in el. stekla - brez teh več avta ne kupim, ker sva prej imela lado in je bla užas. barva je tu postranska, ampak nepomembna. lušne so kake mica-barve ipd. sedaj pa imava daewoo nubiro sx 1998/99. seveda je pomembna tudi moč motorja - se pravi konji oz. KW, ter kakovost izdelave. (tistega časa ko sva avto kupoala, je bilo najbojše razmerje - cen akakovost za mene glih pri tem avtu, poleg tega pa je bil takrat to edini avto, ki je imel vse, kar sem si zamislila in sva ga lahko dobila še v mejah najinih zmogljivosti - kredit?!) če bi se odločala sedaj za nakup avtomobila, ne bi igrala kakega veliekga luksuza in gledala samo na reprezentativne znamke, kake stare kište pa tud ne bi kupla. men je recimo všeč več avtov. recimo: MAZDA 6 limuzina, lahko tudi karavan. pol so me še zelo interesantni recimo multi-van, ampak ta je že malo velik, pa mogoče še kak športni Mazda RX-8, pa ne da bi bla na mazde vdarjena. se še tud kak drug vmes najde. moram priznat, da sem kar zanimam za avtomobile, že kot majhna punčka sem se igrala samo z avtočki, s punčkami pa nič. jih je vse dobila moja sestra, jaz nisem kazala interesa. drgač pa so mi všeč recimo še kaki bolj terenski, sam so za vsakdanjo rabo tud premasivni - recimo Mercedes M klasse, pa Nissan X-trail in patrol. pod en velik vprašaj ??? dajem citroen c5, pa še peugeot 406-407. serija 607 pa je seveda čist nekaj drugega in malo boljša. (by the way - tale tema je pa čist po mojem okusu - 1000 %) Lp:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|