Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:36:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ej, jaz sem od teh slepcev čisto presrana. Zadnjič grabimo po vrtu, pa je bil en tak nagravžen, pa nekam čudno majhen-kratek je bil, debel pa kot svinja, pa z jezičkom je skoz sikal. Saj sploh ne vem več, če je bil slepec. Zadnjič grem neke kamne pobirat, po vrtu ob eni škarpi, vsak drug kamen, ki sem ga dvignila, pa ne z roko seveda, je bil spodaj slepec ali slepka in mladiči . Meni se je kar zagravžalo vse skupaj. Pa žaba je bila, taka majhna, pa pajki, ajme, kam bom šla jaz živet. Pol mi pa še oče pravi, ko je kosil, da je eno tako veliko kroto (žabo) videl. Jaz kar vidim, kako vse to gomazi v bajto . kako pa? A z jezikom?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:39:08
|
|
|
|
srki
|
Jaaaa, saj imam itak tako dolgega zadnje čase . Z nekimi grabilicami, držala pa sem jih seveda v roki.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:39:42
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki majhen-kratek je bil, debel pa kot svinja, pa z jezičkom je skoz sikal. no zdaj si pa predstavljajte majhno svinjo, ki sika
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:41:19
|
|
|
|
srki
|
Če imaš bujno domišljijo, se da .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:48:14
|
|
|
|
srki
|
Kaj atisto
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 13:23:43
|
|
|
|
viv_
|
A jest štejem med stare uporabnice?
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 13:26:14
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv A jest štejem med stare uporabnice? če ti nisi, pol pa jaz čist odpadem..........
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 13:36:53
|
|
|
|
Mišni
|
Midva taboriva pri nas na vikendu. Drugače pa, ženske, živali v šotor ne morejo, madonca, saj je šotor iz enega komada, mislim poden in streha, to je vse v enem komadu, ni nobene luknje vmes, da bi kaj notri prilezlo. Me je pa bilo malo strah, ko je en pes tam blizu nekje dvakrat pošteno lajal. Sem si že kar predstavljala tistega razajarjenega ovčarja, ki je tam tiste ovce poklal. Takrat me je bilo pa kar malo strah, da nimam vsaj mobija pri sebi, če že ne kakšnega pekočega spreja. No, ampak ga potem ni bilo na obisk, hvala bogu. To o ognju in hrenovkah je pa dobra ideja. Samo kako pa to potem na palice privežeš ali kako to pečeš?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 13:39:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni To o ognju in hrenovkah je pa dobra ideja. Samo kako pa to potem na palice privežeš ali kako to pečeš? Odlomiš tanjše veje od leske, recimo, malo na koncu z nožem pošpičiš in nabodeš grenovko gor . lako pa jo s tako vejico, kot frača, tako, da ima dve veiji, natakneš pa počez, to bo boljša varianta.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 13:47:49
|
|
|
|
Paštetka
|
Mišni zamesita testo za kruh (ali greš k Marogici po testo za pico ) in oviješ okrog palce ali odlomljene veje in spečeš špiralo na ognju. Njamsi link
< Sporočilo je popravil shorty -- 29.5.2008 14:51:07 >
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:15:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga Nekam mi trebuh raste, mislite, da sem lahko noseča? Letos sicer še nisem seksala, ampak nikoli ne veš, morda je kaj od lani noter ostalo? Odvisno. Te kaj špika? Maš boleče bradavice? Včasih špika, če se preveč najem, bradavice me pa bolijo, ja, šosebej, če se ob kaj drgnejo. Ja, noseča si. Nosiš pir in burek.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:16:28
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Čuj ti Volga, kaj pa če imaš bolezen norih krav? vse je možno. A one so tudi non stop lačne? Volga ne more meti bolezen norih krav, ker je to možganska bolezen.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:18:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Čuj ti Volga, kaj pa če imaš bolezen norih krav? vse je možno. A one so tudi non stop lačne? Volga ne more meti bolezen norih krav, ker je to možganska bolezen. Volga, kaj zdaj? A te boli glava ali ne?
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:20:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Argeta. To s testom. A to narediš čist isto testo kot za pico pa navali narod? Ker prvič slišim za to, pa me ful mika, da bi probala. Samo jaz zraven vidim še česen.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:20:37
|
|
|
|
viv_
|
O, Mišni, a taborita... Super! Naša Zaronka je čist navdušena nad Mišo, zdej se za vsakim psom dere Miiiiiiiišaaaaaaaaaa Zanč sva jo na Gibiju mal klicale...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:20:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Auč. Zakaj pa to?
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:20:44
|
|
|
|
srki
|
Ojej, Tanikaa
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:21:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ojej, Tanikaa Kaaaaaaaaaj??????
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:22:15
|
|
|
|
srki
|
Izjava o norih kravah in možganih .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa v glavi špika.Sem noseča, ali mi slama ven rine?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:23:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Izjava o norih kravah in možganih . Saj je samo hec. Jaz Volga.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:24:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Mene pa v glavi špika.Sem noseča, ali mi slama ven rine? Hm, kdo bi vedel. Glede na vročino zadnjih dni...ja, trava se dokaj fajn suši.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?