Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za učiteljice, prof. ... 18.2.2005 11:55:41
|
|
|
|
bini
|
ja, tole jest računam da bi izrabila, pa naša šefica še nima časa vloge napisat :(... a tebi so že odobrili dopust? ker se najbrž vračaš v šolo takrat kot jest al pa kakšen dan kasnej. mava skor enak stara pikca :duda::duda:
|
|
|
|
za učiteljice, prof. ... 18.2.2005 11:59:14
|
|
|
|
mtd
|
UPS, ŠE NISEM ŠLA BERAČIT, MISLIM PA HITRO ITI TJA, KER SLIŠIM SAME SLABE STVARI, ČE MI PA NE BO HTELA NAPISAT, GREM PA NA BOLNIŠKO ZA TISTE 3 TEDNE. SO ME ŽE ITAK OPETNAJSTILI ZA 5 DNI DOPUSTA PRED PORODNIŠKO, MA NI ŠANS, DA JIM TO PUSTIM. TAK, ZDAJ PA VESTE, MOJI DELODAJALCI, O JEZUS, PA VSE Z VELKIMI ČRKAMI, NISM VIDLA, PA SAMO ČE TUD PISAT. LP
|
|
|
|
za učiteljice, prof. ... 18.2.2005 12:11:00
|
|
|
|
bini
|
fora je v tem, da mora to ministrstvo odobrit in jest sm slišala da menda nekaterim kar ugodijo.. sej kaj bomo pa delale konc šolskega leta?? a naj ocene zaključujem.. haloooo?? sej me bodo linčal v razredu, da pridem sam to delat, hehe :)-:)-
|
|
|
|
za učiteljice, prof. ... 18.2.2005 12:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom kasneje brala, ker zdaj nimam časa. Jst mam isti problem. 3. maja grem delat. S šefom sva se nekako zmenila (na mojo željo), da grem za tisti mesec in pol v podaljšano bivanje. Imam pa ves lanski dopust:( Pri nas v tajništvu so take mone, da nč ne povejo-nobene ugodnosti, nobene pravice...:grrr:
|
|
|
|
za učiteljice, prof. ... 18.2.2005 14:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem eno leto že bila v podaljšanem bivanju in ni blo tko hudo. Za ta dva meseca grem raje v podaljšano, kot pa v razred. Septembra me pa čaka 5. razred devetletke:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?