za učiteljice, prof. ... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mtd -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 11:39:19)

tu je ena stran, na kateri je okrožnica o izrabi letnega dopusta, v njej pa so tudi primeri izrabe le-tega v kombinaciji s PORODNIŠKO:nosecka:.
če vas zanima:

http://www.mszs.si/slo/solstvo/okroznica.asp?ID=3995

lp8)

bini -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 11:55:41)

ja, tole jest računam da bi izrabila, pa naša šefica še nima časa vloge napisat :(... a tebi so že odobrili dopust? ker se najbrž vračaš v šolo takrat kot jest al pa kakšen dan kasnej. mava skor enak stara pikca :duda::duda:

mtd -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 11:59:14)

UPS, ŠE NISEM ŠLA BERAČIT, MISLIM PA HITRO ITI TJA, KER SLIŠIM SAME SLABE STVARI,
ČE MI PA NE BO HTELA NAPISAT, GREM PA NA BOLNIŠKO ZA TISTE 3 TEDNE.
SO ME ŽE ITAK OPETNAJSTILI ZA 5 DNI DOPUSTA PRED PORODNIŠKO, MA NI ŠANS, DA JIM TO PUSTIM.

TAK, ZDAJ PA VESTE, MOJI DELODAJALCI,
O JEZUS, PA VSE Z VELKIMI ČRKAMI, NISM VIDLA, PA SAMO ČE TUD PISAT.
LP

bini -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 12:11:00)

fora je v tem, da mora to ministrstvo odobrit in jest sm slišala da menda nekaterim kar ugodijo.. sej kaj bomo pa delale konc šolskega leta?? a naj ocene zaključujem.. haloooo?? sej me bodo linčal v razredu, da pridem sam to delat, hehe :)-:)-

Anonimen -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 12:58:32)

Bom kasneje brala, ker zdaj nimam časa. Jst mam isti problem. 3. maja grem delat. S šefom sva se nekako zmenila (na mojo željo), da grem za tisti mesec in pol v podaljšano bivanje. Imam pa ves lanski dopust:( Pri nas v tajništvu so take mone, da nč ne povejo-nobene ugodnosti, nobene pravice...:grrr:

mtd -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 13:39:24)

uu,
podaljšano, dobra si, jaz pa nimam živcev za tiste žverce.
ok, svojega enega bom doma, menda že še šlihtala, ampak 30 tujih:hudicek:
vse dobro in lp, pa da bi nam vsem uspelo dobit dopust

Anonimen -> za učiteljice, prof. ... (18.2.2005 14:03:09)

Jst sem eno leto že bila v podaljšanem bivanju in ni blo tko hudo. Za ta dva meseca grem raje v podaljšano, kot pa v razred. Septembra me pa čaka 5. razred devetletke:zmeden:

Stran: [1]