Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 13:52:25
|
|
|
|
majcci
|
Povabi vse skupaj ali pa tako kot je napisala ena, starše in starše od moža en dan, brata in njegovo pa mogoče še kakšne kolege pa drugi dan. Kao stari en dan, mladi en dan . Upam da vam bo uspelo zadevo vredu izpeljati.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 13:53:19
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz bi povabila oba, pa naj sedita vsak v svojem kotu...
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 13:56:31
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Moj možek pravi,najboljš nič delat in da gremo pač midva z možem+otroka ,sami 4-je nekam na kosilo. -------------------------- J**** takav rođendan ! Meni so tudi eni družinski znanci zamerili, da smo otrokov rojstni dan praznovali brez odraslih in pretrgali tradicijo. Mi je bilo malo čudno na začetku, potem pa super! Po hitrem postopku se znebiš ljudi, ki bi se jih itak moral slej kot prej ... V glavnem otrok ima rojstni dan- naj bo on središče dogajanja !
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 14:02:57
|
|
|
|
muška
|
Povabiš tistega, ki si ga tam želiš. Razni spori in kdo koga ne more itn,... to ni tvoja stvar in to naj razčistijo drugje oz. zahtevaj, da naj zamere pustijo na pragu preden prestopijo prag tvoje hiše. To bi jaz povedala tako mami kot svakinji (al kaj je že9
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 14:10:24
|
|
|
|
mojamura
|
glej, gre se za tvojo mamo, lepo ji razloži, da naj bo vsaj en dan tolerantna oz. naj proba vsaj za čas r.d. pozabiti na spore z hčerinim stricem. če ima kaj soli v glavi, te bo razumela....če ni kakšne zelo zamerljive sorte. povabi oba para, tako tvoje starše kot teto in strica od vašega sončka. jaz zato, da ne bi bilo "sranja" ne bi imela 2 dni rojstni dan. ****o, saj pa niso v otroškem vrtcu, da se ne morejo zmeniti oz. dati to kar so si zakuhali na stran vsaj za čas zabave
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 14:16:30
|
|
|
|
Markova
|
Če je kdo tukaj čuden, je to tvoja mama. Ok, ju ne mara, njen problem. Da pa zato dela scene svojim vnukom in tebi??? Meni to vse pove, oprosti. A ja, povabila bi jaz oboje. Ker gre za otrokov rojstni dan. In kar imajo starci med sabo naj se ne bi lomilo na hrbtih otrok, ali kaj.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 15:35:01
|
|
|
|
Naja30
|
Povabila bi vse, pride pa naj, kdor hoče.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 15:52:13
|
|
|
|
kepa*
|
Joj, totalno otročje res! S čim vse si eni ne komplicirate življenje. Če želi tvoja hčerka praznovat roj. dan, ji ustrezite in jih povabite vse. Kot odrasli osebki se bodo že znali zmenit. ČE pa tvoja mama dela tako štalo, da vstane in odide, je pa milo rečeno popolnoma nezrela.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 16:30:28
|
|
|
|
andie
|
Nočem ,da naša spe vstane in gre.Raje vidim,da potem unih dveh ni.Evo,zdaj pa jaz delam zdrahe.Mah,brez veze.Ampak želim si,da bi se tamala imela lepo,da bi pihala svečke,pa zmeraj sem ji sama torto naredila,...a zdaj pa nič .Pa ko je tako luškana ko piha,joj Ja, pol pa njo povabi, pa mir. Sj je že iz tvojih postov dokaj jasno, do česa je tebi. In kaj ma veze, da želiš, da bi se mela mala fajn, zdaj pa nič? Ne štekam. Nared ji torto, pa naj piha, kaj ma to veze, kdo bo prišu na rojstni dan?
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 16:44:58
|
|
|
|
amaya
|
Oprosti, čigav rojstni dan se praznuje? Haloooooo...pa prav za voljo otroka povabi oba...sej se ne rabijo ravno objemat pa skupaj sedet. Joj včasih so odrasli bolj otročji od otrok...potem se pa čudimo, kje se takih stvari naučijo
|
|
RE: otrokov rojstni dan 27.5.2008 16:45:54
|
|
|
|
amaya
|
Kepa
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 7:16:07
|
|
|
|
dido
|
Nisem brala odgovor od predhodnic, ampak sedaj pa daj v obratnos mer in sicer, da tvoja tašča ne mara tvoje brata in žene. Kaj bi naredila ? Seveda bi povabila brata, taščo pa bi tu gori popljuvala do onemoglosti. Žal mi je, ampak jaz bi povabila babico, če bi pa le ta šla, ko bi prišla druga dva, pa njen problem. S tem pokaže le, da je otročja in da ji ni na prvem mestu njena vnučka, ampak njeni principi. Pa jaz res ne morem verjet, da to splo sprašuješ koga povabiti ! Res me zanima kaj bi naredila, če bi bila tvoja tašča s takimi principimi. PA še nekaj, moj mali bi bil najbolj žalosten, če ne bi bilo njegovega strica na roj.dan ( mojega brata ) in vem, da tudi moj nečak je bil najbolj srečen, ko sem prišla jaz k njemu tako da... Razmišljaš in poskušaš razumet neki bolan princip samo zato, ker je ta ženska tvoja mama, hvala bogu, da to ni tašča, ker bi jo že vse linčale
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 7:24:09
|
|
|
|
dido
|
Aja, pa še nekaj, sedaj ko sem vse tvoje odgovore prebrala. Ne morem verjeti, da ti je bolj pomembno kako se počuti tvoja mama kot pa tvoj otrok, ki si želi praznovat roj. dan! HALO ! Jaz res ne morem verjeti. Tako kot so punce rekle : povabi oba, kdor pride pride, še prej pa se pogovori z mamo in če ne bo razumela, potem ji do tvojega otroka ni kaj dosti. Moja mama bi prišla, pa če bi bil tam njen najhujši sovražnik. Pa jaz res ne morem verjeti ! Jaz vedno poskušam, da nikoli ne delam razlik med mojo in moževo družino, saj tudi sama ne prenesem, če bi on delal razliko. Sta pa oba dela družine pomembna, ne samo mamina ( gene ima od obeh )! Praznovanju pa se jaz definitivno ne bi odrekla !
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 7:43:54
|
|
|
|
Marogica
|
Povabi vse, ki so koliko toliko pomembni tvojemu otroku. Kako se le-ti med seboj razumejo, je čisto vseeno. SE mi pa zdi bedasto, da se zaradi nekih neumnih zamer s strani tvoje mame, naj ne bi vabilo nekaterih ljudi, samo tako, ker se "visoko nosijo". Kaj pa to tvojo mamo briga, kako se kdo nosi? Očitno je tudi tvoja mama prav težek tip karakterja in se po svoje tudi zelo "visoko nosi". Oz. to mi je prav primitivno. Naredi enkrat praznovanje tako, da bodo prišli vsi, pa naj sami med seboj "razčistijo", če imajo kaj. Če pa ti je to res težko, pa sami pojdite na kosilo, kot je predlagala Jančika, in tudi povejte ljdujem, predvsem TVOJI MAMI, zakaj. Tebi in tvojim pa želim prijetno praznovanje, doooosti daril in da bo torta tako dobra, kot vsako leto.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 7:49:49
|
|
|
|
VITA74
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Joj, totalno otročje res! S čim vse si eni ne komplicirate življenje. Če želi tvoja hčerka praznovat roj. dan, ji ustrezite in jih povabite vse. Kot odrasli osebki se bodo že znali zmenit. ČE pa tvoja mama dela tako štalo, da vstane in odide, je pa milo rečeno popolnoma nezrela. [/quote] Se podpišem pod tole. Jaz sem na RD povabila vse ki smo jih želeli, potem pa je bilo od njih ali pridejo ali ne. Preveč si komplicirate življenja tam k ni treba. srečno
< Sporočilo je popravil Blaboma -- 28.5.2008 7:50:28 >
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 12:04:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Dido in Marogica
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 12:15:23
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi povabila oba, če se ne marata, je to njun problem. Ker sta odrasli osebi, naj bi vsaj zavoljo otroka dali mir.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 12:17:41
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Moj možek pravi,najboljš nič delat in da gremo pač midva z možem+otroka ,sami 4-je nekam na kosilo. Imaš pametnega moža. Žurke so zato, da se imaš fajn in če to ni možno, se imejte fajn sami. ja, to je pa tudi meni še najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 12:24:57
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz bi povabila vse naenkrat. Ker praznuje otrok in ne tvoja mama. In bi ji prej povedala, kako je stanje. Pri vas so zaželjeni vsi, ko bo pa ona vabila, naj pa dela po svoje. V končni fazi je samo ena od povabljenih in ne mora ona govort, kdo vse še lahko pride, če ni njeno praznovanje. Pa vabilo ne pomeni, da moraš pridet, ampak da si vabljen in zaželjen. Nujno pa ni.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 14:23:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Moj možek pravi,najboljš nič delat in da gremo pač midva z možem+otroka ,sami 4-je nekam na kosilo. Imaš pametnega moža. Žurke so zato, da se imaš fajn in če to ni možno, se imejte fajn sami. ja, to je pa tudi meni še najbolj všeč. Meni pa ne. Ker v tem primeru krojita zabavo dva ničvredna osebka.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 14:35:57
|
|
|
|
srki
|
Jah, samo če se pa tako sekira, če mame ne bo, pa če bo odšla iz zabave, pol je res bolje, da gredo nekam sami. Žalostno, da sta to dve odrasli osebi, ki se tako otročje obnašata (mama in tista ženska).
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 14:45:54
|
|
|
|
mily
|
Jst tut mislim, da moraš vse povabit. Je otrokov rojstni dan, torej bodo tam zaradi otroka. Ne vem sicer kulk je tvoj otrok star, ampak čez leta se mu bo zdelo čudno zakaj teto in strica ni nikoli na njegovi zabavi, drugače se pa imajo radi. Ne vem kako mu boš povedala, da jih stara mama ne mara.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 14:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja očitno tud ti ne maraš svaka in žene tko da ne vem kaj sploh sprašuješ. Drgač pa odrasli ljudje, sploh če majo radi ljudi zaradi katerih je praznovanje pač požrejo svoj ponos pa se kulturno obnašajo tam. Jaz tud pol svoje žlahte ne maram, ob dveh osebkih pa se mi začne dvigovat, pritisk mi naraste na 300...... Pa če stari starši al pa kdorkoli že praznuje in sta tam(kar zmeri sta), jih pač ignoriram in se ukvarjam z drugimi. Pač pozdravim in to je to. Kultura. Tvoja žlahta je pa otročja. Jst bi jih nakurla k zajce. K sovražim cmeraste, trmaste, nekulturne, otročje ljudi ki naj bi bli kao odrasli. Al naj se obnašajo svojim letom primerno, al pa nej bodo doma! Otrok ne bo pa nič prizadet če takih ljudi ne bo zraven, neglede na krvno ali nekrvno sorodstvo. Otrok rabi ob sebi ljudi ki ga imajo radi. In če bi ga imeli radi bi vsi prišli in se obnašali kulturno. Sam očitno imajo raje svoj kvazi ponos kot tvojega otroka.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 14:51:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jah, samo če se pa tako sekira, če mame ne bo, pa če bo odšla iz zabave, pol je res bolje, da gredo nekam sami. In to na račun otroka? Super mamica, ja.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 16:07:54
|
|
|
|
neanja duo
|
Oj,Povabili bomo vse skupaj že zaradi tamale.Če pa kdo odide pa njegov problem.Jaz se ne morem postavljat na eno stran.Tamala je tudi od moža,ne samo moja in svak je pa brat od moža in se mi zdi,da mora bit zraven,saj tudi malo in malega obožuje,prav tako žena(od prejšnje sobote ).Pa še pozabla sem povedat ,da je ona krstna botra tamale(in moja sošolka iz OŠ),on krstni boter tamalega.Ne vem,mama ima nad mano še vedno nek neviden nadzor,ki ga ne morem oz.nimam poguma prekiniti.Pa nočem se zamerit,ker mi potem daje občutek krivde.Pa vseeno. Tako bo kot sem rekla.V soboto piknik in doma narejena torta. ! Za vse odgovore se vam najlepše zahvaljujem. lp nd
< Sporočilo je popravil neanja duo -- 28.5.2008 16:08:54 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?