|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: otrokov rojstni dan
27.5.2008 13:52:25   
majcci
Povabi vse skupaj ali pa tako kot je napisala ena, starše in starše od moža en dan, brata in njegovo pa mogoče še kakšne kolege pa drugi dan. Kao stari en dan, mladi en danuser posted image .
Upam da vam bo uspelo zadevo vredu izpeljati.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2008 13:53:19   
kristinaj
jaz bi povabila oba, pa naj sedita vsak v svojem kotu...

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2008 13:56:31   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo
Moj možek pravi,najboljš nič delat in da gremo pač midva z možem+otroka ,sami 4-je nekam na kosilo.

--------------------------
J**** takav rođendan user posted image !
Meni so tudi eni družinski znanci zamerili, da smo otrokov rojstni dan praznovali brez odraslih in pretrgali tradicijo. Mi je bilo malo čudno na začetku, potem pa super! Po hitrem postopku se znebiš ljudi, ki bi se jih itak moral slej kot prej user posted image ...
V glavnem otrok ima rojstni dan- naj bo on središče dogajanja user posted image !

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2008 14:02:57   
muška
Povabiš tistega, ki si ga tam želiš. Razni  spori in kdo koga ne more itn,... to ni tvoja stvar in to naj razčistijo drugje oz. zahtevaj, da naj zamere pustijo na pragu preden prestopijo prag tvoje hiše. To bi jaz povedala tako mami kot svakinji (al kaj je že9

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2008 14:10:24   
mojamura
glej, gre se za tvojo mamo, lepo ji razloži, da naj bo vsaj en dan tolerantna oz. naj proba vsaj za čas r.d. pozabiti na spore z hčerinim stricem. če ima kaj soli v glavi, te bo razumela....če ni kakšne zelo zamerljive sorte. povabi oba para, tako tvoje starše kot teto in strica od vašega sončka. jaz zato, da ne bi bilo "sranja" ne bi imela 2 dni rojstni dan. ****o, saj pa niso v otroškem vrtcu, da se ne morejo zmeniti oz. dati to kar so si zakuhali na stran vsaj za čas zabaveuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2008 14:16:30   
Markova
Če je kdo tukaj čuden, je to tvoja mama. Ok, ju ne mara, njen problem. Da pa zato dela scene svojim vnukom in tebi??? Meni to vse pove, oprosti.
A ja, povabila bi jaz oboje. Ker gre za otrokov rojstni dan. In kar imajo starci med sabo naj se ne bi lomilo na hrbtih otrok, ali kaj.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2008 15:35:01   
Naja30
Povabila bi vse, pride pa naj, kdor hoče.

Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2008 15:52:13   
kepa*
Joj, totalno otročje res!

S čim vse si eni ne komplicirate življenje. Če želi tvoja hčerka praznovat roj. dan, ji ustrezite in jih povabite vse. Kot odrasli osebki se bodo že znali zmenit. ČE pa tvoja mama dela tako štalo, da vstane in odide, je pa milo rečeno popolnoma nezrela.

Letos pa bo!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.5.2008 16:30:28   
andie
Nočem ,da naša spe vstane in gre.Raje vidim,da potem unih dveh ni.Evo,zdaj pa jaz delam zdrahe.Mah,brez veze.Ampak želim si,da bi se tamala imela lepo,da bi pihala svečke,pa zmeraj sem ji sama torto naredila,...a zdaj pa nič .Pa ko je tako luškana ko piha,joj

Ja, pol pa njo povabi, pa mir.
Sj je že iz tvojih postov dokaj jasno, do česa je tebi.
In kaj ma veze, da želiš, da bi se mela mala fajn, zdaj pa nič?user posted image  Ne štekam.
Nared ji torto, pa naj piha, kaj ma to veze, kdo bo prišu na rojstni dan?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
27.5.2008 16:44:58   
amaya
Oprosti, čigav rojstni dan se praznuje? Haloooooo...pa prav za voljo otroka povabi oba...sej se ne rabijo ravno objemat pa skupaj sedet. Joj včasih so odrasli bolj otročji od otrok...potem se pa čudimo, kje se takih stvari naučijo

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 35
27.5.2008 16:45:54   
amaya
Kepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.5.2008 7:16:07   
dido
Nisem brala odgovor od predhodnic, ampak sedaj pa daj v obratnos mer in sicer, da tvoja tašča ne mara tvoje brata in žene. Kaj bi naredila ? Seveda bi povabila brata, taščo pa bi tu gori popljuvala do onemoglosti. Žal mi je, ampak jaz bi povabila babico, če bi pa le ta šla, ko bi prišla druga dva, pa njen problem. S tem pokaže le, da je otročja in da ji ni na prvem mestu njena vnučka, ampak njeni principi. Pa jaz res ne morem verjet, da to splo sprašuješ koga povabiti !
Res me zanima kaj bi naredila, če bi bila tvoja tašča s takimi principimi. PA še nekaj, moj mali bi bil najbolj žalosten, če ne bi bilo njegovega strica na roj.dan ( mojega brata ) in vem, da tudi moj nečak je bil najbolj srečen, ko sem prišla jaz k njemu tako da... Razmišljaš in poskušaš razumet neki bolan princip samo zato, ker je ta ženska tvoja mama, hvala bogu, da to ni tašča, ker bi jo že vse linčale

Neposredna povezava do sporočila: 37
28.5.2008 7:24:09   
dido
Aja, pa še nekaj, sedaj ko sem vse tvoje odgovore prebrala. Ne morem verjeti, da ti je bolj pomembno kako se počuti tvoja mama kot pa tvoj otrok, ki si želi praznovat roj. dan! HALO ! Jaz res ne morem verjeti. Tako kot so punce rekle : povabi oba, kdor pride pride, še prej pa se pogovori z mamo in če ne bo razumela, potem ji do tvojega otroka ni kaj dosti. Moja mama bi prišla, pa če bi bil tam njen najhujši sovražnik. Pa jaz res ne morem verjeti ! Jaz vedno poskušam, da nikoli ne delam razlik med mojo in moževo družino, saj tudi sama ne prenesem, če bi on delal razliko. Sta pa oba dela družine pomembna, ne samo mamina ( gene ima od obeh )! Praznovanju pa se jaz definitivno ne bi odrekla !

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.5.2008 7:43:54   
Marogica
Povabi vse, ki so koliko toliko pomembni tvojemu otroku. Kako se le-ti med seboj razumejo, je čisto vseeno. SE mi pa zdi bedasto, da se zaradi nekih neumnih zamer s strani tvoje mame, naj ne bi vabilo nekaterih ljudi, samo tako, ker se "visoko nosijo". Kaj pa to tvojo mamo briga, kako se kdo nosi? Očitno je tudi tvoja mama prav težek tip karakterja in se po svoje tudi zelo "visoko nosi". Oz. to mi je prav primitivno.

Naredi enkrat praznovanje tako, da bodo prišli vsi, pa naj sami med seboj "razčistijo", če imajo kaj. 

Če pa ti je to res težko, pa sami pojdite na kosilo, kot je predlagala Jančika, in tudi povejte ljdujem, predvsem TVOJI MAMI, zakaj.

Tebi in tvojim pa želim prijetno praznovanje, doooosti daril in da bo torta tako dobra, kot vsako leto.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.5.2008 7:49:49   
VITA74
quote]IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Joj, totalno otročje res!

S čim vse si eni ne komplicirate življenje. Če želi tvoja hčerka praznovat roj. dan, ji ustrezite in jih povabite vse. Kot odrasli osebki se bodo že znali zmenit. ČE pa tvoja mama dela tako štalo, da vstane in odide, je pa milo rečeno popolnoma nezrela.

[/quote]

Se podpišem pod tole. Jaz sem na RD povabila vse ki smo jih želeli, potem pa je bilo od njih ali pridejo ali ne. Preveč si komplicirate življenja tam k ni treba.

srečno

< Sporočilo je popravil Blaboma -- 28.5.2008 7:50:28 >

srečna

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
28.5.2008 12:04:59   
tanikaa
Dido in Marogica user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.5.2008 12:15:23   
srki
Jaz bi povabila oba, če se ne marata, je to njun problem. Ker sta odrasli osebi, naj bi vsaj zavoljo otroka dali mir. 

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
28.5.2008 12:17:41   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Moj možek pravi,najboljš nič delat in da gremo pač midva z možem+otroka ,sami 4-je nekam na kosilo.

Imaš pametnega moža. Žurke so zato, da se imaš fajn in če to ni možno, se imejte fajn sami.

ja, to je pa tudi meni še najbolj všeč.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.5.2008 12:24:57   
cmokec
Jaz bi povabila vse naenkrat. Ker praznuje otrok in ne tvoja mama. In bi ji prej povedala, kako je stanje. Pri vas so zaželjeni vsi, ko bo pa ona vabila, naj pa dela po svoje. V končni fazi je samo ena od povabljenih in ne mora ona govort, kdo vse še lahko pride, če ni njeno praznovanje.

Pa vabilo ne pomeni, da moraš pridet, ampak da si vabljen in zaželjen. Nujno pa ni.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.5.2008 14:23:15   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Imaš pametnega moža. Žurke so zato, da se imaš fajn in če to ni možno, se imejte fajn sami.

ja, to je pa tudi meni še najbolj všeč.

Meni pa ne. Ker v tem primeru krojita zabavo dva ničvredna osebka.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.5.2008 14:35:57   
srki
Jah, samo če se pa tako sekira, če mame ne bo, pa če bo odšla iz zabave, pol je res bolje, da gredo nekam sami. Žalostno, da sta to dve odrasli osebi, ki se tako otročje obnašata (mama in tista ženska).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.5.2008 14:45:54   
mily
Jst tut mislim, da moraš vse povabit. Je otrokov rojstni dan, torej bodo tam zaradi otroka. Ne vem sicer kulk je tvoj otrok star, ampak čez leta se mu bo zdelo čudno zakaj teto in strica ni nikoli na njegovi zabavi, drugače se pa imajo radi. Ne vem kako mu boš povedala, da jih stara mama ne mara.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.5.2008 14:49:48   
Anonimen
Ja očitno tud ti ne maraš svaka in žene tko da ne vem kaj sploh sprašuješ.

Drgač pa odrasli ljudje, sploh če majo radi ljudi zaradi katerih je praznovanje pač požrejo svoj ponos pa se kulturno obnašajo tam. Jaz tud pol svoje žlahte ne maram, ob dveh osebkih pa se mi začne dvigovat, pritisk mi naraste na 300...... Pa če stari starši al pa kdorkoli že praznuje in sta tam(kar zmeri sta), jih pač ignoriram in se ukvarjam z drugimi. Pač pozdravim in to je to. Kultura.
Tvoja žlahta je pa otročja. Jst bi jih nakurla k zajce. K sovražim cmeraste, trmaste, nekulturne, otročje ljudi ki naj bi bli kao odrasli. Al naj se obnašajo svojim letom primerno, al pa nej bodo doma!

Otrok ne bo pa nič prizadet če takih ljudi ne bo zraven, neglede na krvno ali nekrvno sorodstvo. Otrok rabi ob sebi ljudi ki ga imajo radi. In če bi ga imeli radi bi vsi prišli in se obnašali kulturno. Sam očitno imajo raje svoj kvazi ponos kot tvojega otroka.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
28.5.2008 14:51:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jah, samo če se pa tako sekira, če mame ne bo, pa če bo odšla iz zabave, pol je res bolje, da gredo nekam sami.

In to na račun otroka? Super mamica, ja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.5.2008 16:07:54   
neanja duo
Oj,Povabili bomo vse skupaj že zaradi tamale.Če pa kdo odide pa njegov problem.Jaz se ne morem postavljat na eno stran.Tamala je tudi od moža,ne samo moja in svak je pa brat od moža in se mi zdi,da mora bit zraven,saj tudi malo in malega obožuje,prav tako žena(od prejšnje soboteuser posted image user posted image ).Pa še pozabla sem povedat ,da je ona krstna botra tamale(in moja sošolka iz OŠ),on krstni boter tamalega.Ne vem,mama ima nad mano še vedno nek neviden nadzor,ki ga ne morem oz.nimam poguma prekiniti.Pa nočem se zamerit,ker mi potem daje občutek krivde.Pa vseeno.
Tako bo kot sem rekla.V soboto piknik in doma narejena torta.user posted image user posted image !

Za vse odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

lp

nd

< Sporočilo je popravil neanja duo -- 28.5.2008 16:08:54 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?