Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: otrokov rojstni dan 28.5.2008 16:50:57
|
|
|
|
dido
|
Čestitam ti, da si pogledala tudi iz drugega zornega kota. Poglej, gledat moraš, da imata svak in svakinja malo rads to pa je tudi najpomembnejše. Mislim, da bo tvoja mama prišla na zabavo, saj je do sedaj prepričana, da boš naredila tako kot si ona želi. Delaj tako kot se zdi tebi prav in da je najboljše za otroka, pa boš naredila popolnoma pravilno, če pa mama ne pride, pa še sreča, boš vsaj imela mir. Pa še nekaj, če bo pa na čagi kaj komentirala, pa se sploh ne spuščaj v debato z njo, ampak ji samo reči, da je to otrokov roj.dan in ne njen ! Poročaj kako je bilo ! Tvoji mali pa želim dobro torto in lepo zabavo ter veliko ljubezni !
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 29.5.2008 12:54:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Oj,Povabili bomo vse skupaj že zaradi tamale.Če pa kdo odide pa njegov problem.Jaz se ne morem postavljat na eno stran.Tamala je tudi od moža,ne samo moja in svak je pa brat od moža in se mi zdi,da mora bit zraven,saj tudi malo in malega obožuje,prav tako žena(od prejšnje sobote ).Pa še pozabla sem povedat ,da je ona krstna botra tamale(in moja sošolka iz OŠ),on krstni boter tamalega.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 29.5.2008 14:17:05
|
|
|
|
mojamura
|
neanja duo, dobra in pametna odločitev , vsaj jaz tako mislim.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 29.5.2008 14:58:28
|
|
|
|
Angellina
|
Neanja duo povsem prav si se odločila. To je dan tvojega otroka in ne dan babice in svakinje. Če ga imajo rade in želijo praznovati z njim, potem naj si za tisto popoldne pač zavežejo jezik, če pa ne, je pa tak bolje, da jih ni. Moja starša sta ločena in to doprinese z moje strani 2x več babic, dedkov in ostalih družinskih članov. Odnosi med družinami niso ravno bleščeči in marsikdo nima nobene želje, da bi koga srečal na 2 metra. Pa se ne obremenjujem več. Lansko leto ko je Mark praznoval 1 rojstni dan, smo povabili čisto vse in se prepustili toku. Kar bo, pač bo. Če se bodo skregali, jim lahko mirno pokažemo vrata. Na srečo je blo vse ok, le Mark je bil ves pomučkan in područkan, pa še vedel ni revež za kaj se sploh gre.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 10:25:20
|
|
|
|
Solero
|
To se sicer ne nanaša direktno na izpostavljen problem, samo en preblisk imam, pa ga bom napisala: Ne vidim sploh potrebe delat žurke za otroke in se mi zdi to totalno brezveze. Pa ne sodim nikogar, ni moja stvar, ugotavljam le, da je vse skupaj traparija. Moj otrok še sicer ni praznoval rojstnega dne, ker še ni dopolnil 1. leta, smo pa bili povabljeni na nekaj rojstnih dni od prijateljev oz. njihovih otrok in je to za moje pojme škoda dneva. Res. Tako da bomo mi to izpeljali kar sami, brez familije in dodatkov. Če se bo kdo spomnil, bom vesela, če ne pa tudi. Si bomo privoščili kak izlet, nekaj posebnega. Veliko bolj všeč mi je, če si otrok, ko je večji, povabi par prijateljev in se jih malo pogosti. Brez odraslih. Na pričakovanja drugih ljudi (tudi mam) ne dam več veliko. Ker to zame pomeni početi stvari, ki jih ne želim, zato da bi bili drugi zadovoljni. Izguba energije.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 10:40:03
|
|
|
|
mika
|
Ne vem,mama ima nad mano še vedno nek neviden nadzor,ki ga ne morem oz.nimam poguma prekiniti. Moja prva misel je bila, da je tvoja mama ena velika manipulatorka. Že to, da si povabila svaka in svakinjo, si naredila veeeeelik korak in načela njen nadzor nad tabo
< Sporočilo je popravil mika -- 3.6.2008 10:42:16 >
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 10:41:09
|
|
|
|
mika
|
Solero, če vam tako paše, tudi prav, pomembno je, da se imate lepo
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 11:54:13
|
|
|
|
mojamura
|
mene zanima kako se je vse razpletlo....
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:17:12
|
|
|
|
neanja duo
|
OJ! No v soboto so vsi povabljeni prišli,razen seveda naših dveh in moje stare mame.No naslednji dan smo bili mi 4-je vabljeni s strani moje mami na kosilo v gostilno.No tam sem pa doživela od očitanja,da niso vedeli,da so užaljeni do "zlivanje gnojnice" name ,do ignoriranja otrok in grdega gledanja.Tega ,da sem preklet sekret ,sem že navajena ampak vseeno boli. No tako je bilo.Drugače je bilo pa super. A ja ,pa torta je šla h kuram,ker mi ni uspela,ker sem bila preveč nervozna. So mi pa šli pri Berzotu na roke in so mi jo naredili ,pa čeprav je bilo manj kot 24 ur do takrat ko sem jo rabla. lp
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:21:10
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Aja mogoče bo pa boljše drugič. Vsaj veš kakšni so. p.s. Jst v nedeljo sploh ne bi šla na kosilo na njihovo povabilo - če oni niso prišli na povabilo vnukinje - bi že takrat rekla k**** jih gleda.
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:23:49
|
|
|
|
neanja duo
|
Ne ,drugič jih ne bom vabila,pa je . In tudi na njihova vabila se ne bomo odzvali. Naj bodo sami,če me odrivajo.(dobro,da nimam še kakšnega brata ali sestre,da ne trpiva dva)
|
|
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:26:51
|
|
|
|
mojamura
|
neanja duo, zdaj si vsaj videla njihove prave obraze (verjamem da si jih tudi že prej)....ti boš zdaj vsaj imela mir pred njimi, oni pa bodo svojo gnojnico morali zlivat drugam.
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:28:33
|
|
|
|
pety78
|
Ojej! Sedaj pa ne popuščat in spremeni svoje obnašanje do njih. Pusti jih pri miru, ne vabi jih nikamor, ne odzivaj se na njihova vabila. Če se jim bo zdelo čudno, jim imaš pa tudi ti pravico povedati svoje mnenje in da naj jih bo sram, kako se obnašajo. Verjemi, da bodo začeli pogrešati tebe in vnuke.
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:29:18
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo OJ! No v soboto so vsi povabljeni prišli,razen seveda naših dveh in moje stare mame.No naslednji dan smo bili mi 4-je vabljeni s strani moje mami na kosilo v gostilno.No tam sem pa doživela od očitanja,da niso vedeli,da so užaljeni do "zlivanje gnojnice" name ,do ignoriranja otrok in grdega gledanja.Tega ,da sem preklet sekret ,sem že navajena ampak vseeno boli. kaj so bili užaljeni, da niso vedeli da pride od otroka boter z ženo na r.d. od njihove vnukinje....kaj so mogoče pričakovali, da jim boš seznam povabljenih ljudi prej poslala, da ti bodo povedali, koga oni ne/želijo na zabavi?? uff.... res si se čisto prav odločila, da se ne odzivaš več na njihova vabila
|
|
RE: otrokov rojstni dan 3.6.2008 12:30:31
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Če se nekdo, ki neprenese nekoga drugega, na tako pomemben dan, kot je rojstni dan tvojega otroka, ne more brzdati, da ne bi pokvaril zabave, potem po mojem mnenju tam nima kaj početi. Saj ni otrokova stvar, da gre nekdo nekomu blazno na živce, kajne?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?